Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo govno fasisticko uhljebeni majmun koji bode djecu ono prica o sofisticiranim pravnim znacenjima, kako on razumije sve presude haga, svijeta i niko drugi ne razumije, ono brani bakira za reviziju da su svi krivi.
Fasisto vidimo se na izborima, smrt fasizmu sloboda narodu!
Gledao sam naseg junaka i Masica na FACE,osjetio sam takvo susramlje da sam morao svako malo ukljuciti MUTE na daljinskom,izlaziti iz sobe i mijenjati kanal. Tako sam jedino mogao izdrzati do kraja. Obojica su isti balvani. A jadan je Kirba ko ga brani...
Haj' što nema ništa pametno za reći, nego i one gluposti kada priča, zvuči nekako kusavo, kao da je pod gasom, zapliće jezikom. Rijetko iritantan lik u svakom pogledu.
Login77777 wrote: ↑13/05/2022 20:58
Sad ce aldinjo i lingo napadati Emelu…
Ko je Aldinjo?
SDA bot novije generacije?
Seyfo wrote: ↑13/05/2022 20:40
Gledao sam naseg junaka i Masica na FACE,osjetio sam takvo susramlje da sam morao svako malo ukljuciti MUTE na daljinskom,izlaziti iz sobe i mijenjati kanal. Tako sam jedino mogao izdrzati do kraja. Obojica su isti balvani. A jadan je Kirba ko ga brani...
made_in_sarajevo wrote: ↑13/05/2022 21:36
Ono je pravnik, ono se razumije u presude, ono procitalo 6000 stranica. Hadzija nas lijepi malo te bocne nece puno
On stvarno misli da je pravni strucnjak a u stvarnosti nema dana radnog staza u praksi.
made_in_sarajevo wrote: ↑13/05/2022 21:36
Ono je pravnik, ono se razumije u presude, ono procitalo 6000 stranica. Hadzija nas lijepi malo te bocne nece puno
On stvarno misli da je pravni strucnjak a u stvarnosti nema dana radnog staza u praksi.
Kaze Zahiragic nije ovo politicko pitanje nego pravnicko. Zahvaljuje se i Masicu sto je dosao da diskutuje iako nije pravnik.
Da li je Izetbegovicu kazao da se ne petlja jer je arhitekta, a ipak nije politicko pitanje?
Seyfo wrote: ↑13/05/2022 20:40
Realno gledajući obojica personificiraju stranke iz kojih dolze. SDA i SDP - jad i bijeda. Kako na političkom, tako i na intelektualnom nivou.