'vaki se rastave na proste faktore u dva poteza.
Neovisni mediji dizu prasinu a neovisni forumasi se pitaju
Nemoj se ljutiti!
Prava sirovina koja ce se znati prodati neukom narodu, posebno iz prigradskih naselja, i sustinski citav zivot mlatiti praznu slamu.
Zar nije kolala priča da ga je Dino molio da pređe u NiP?HomeSweetHome wrote: ↑21/11/2020 16:52Da, nazalost, upravu ste... Past ce ruralni dio na naseg gaziju, branioca temeljnih vrijednostielhamdulillah
pa nije to mozda ni lose za nas ako znamo da ce ga Dino demolirati u SKS![]()
Mene nebi cudilo, ipak je NiP uzeo sve od sda..zivi bili vidjeli da ce i efendic uskoro u NIP
Dino ga zeli jer mu pase, a Semir je Bogami bio izrazito jasan kod Hadzifejza ..u ovoj sda nece ostat ,A promjenit se sigurno nece. Dino nema razloga da ga ne zeli obadvojica kazu poticu iz one ideologije iz sda nekadasnje .vidimo
Ni po cemu Semir ne bi odgovarao sada NIPu...
To što ti nisi čula ne mora da znači da se o tome nije pričalo.
On vjerujem pase Dini cisto Jer je popularan nacelnikBosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 16:23To što ti nisi čula ne mora da znači da se o tome nije pričalo.
Mislm da se čak nešto govorkalo da su rodbinski vezani ili im je porijeklo iz istog sela gore neđe oko Sokoca...
Zahiragić nije načelnik, mislim da si pomiješ'o njega i Efendićahamos wrote: ↑22/11/2020 16:30On vjerujem pase Dini cisto Jer je popularan nacelnikBosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 16:23To što ti nisi čula ne mora da znači da se o tome nije pričalo.
Mislm da se čak nešto govorkalo da su rodbinski vezani ili im je porijeklo iz istog sela gore neđe oko Sokoca...
NiP je stranka koja privlaci vjernike iz nekog razloga.valjda ideologija slicna sda al postoji nada bez lopovluka i kradje
Da,ja pricam o EfendicuBosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 16:35Zahiragić nije načelnik, mislim da si pomiješ'o njega i Efendićahamos wrote: ↑22/11/2020 16:30On vjerujem pase Dini cisto Jer je popularan nacelnikBosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 16:23
To što ti nisi čula ne mora da znači da se o tome nije pričalo.
NiP je stranka koja privlaci vjernike iz nekog razloga.valjda ideologija slicna sda al postoji nada bez lopovluka i kradje