Ko da su im trenutni kadrovi nesto bolji od Zahiragica.Henry Chinaski wrote:Kakvu li budućnost želi SDA kad su im ovo najbolji kadrovi?
ILi stvarno nema niko drugi dovoljno poslušan?
Sve je to ista bagra.
Ko da su im trenutni kadrovi nesto bolji od Zahiragica.Henry Chinaski wrote:Kakvu li budućnost želi SDA kad su im ovo najbolji kadrovi?
Valjda trebaju znati da jednom mora izrasti generacija koja će razmišljati glavom. Makar kad se vrate ovi što su otišli.dječak sa šibicama wrote:Ko da su im trenutni kadrovi nesto bolji od Zahiragica.Henry Chinaski wrote:Kakvu li budućnost želi SDA kad su im ovo najbolji kadrovi?
Sve je to ista bagra.
I u svijetu je trend da kreteni postaju predsjednici i premijeri, pa tako postoje Trump, Bolsonaro, Duterte, Le Pen, Johnson, a bit će ih sve više i više, jer oni pričaju ono što zatucani polusvijet u svakoj državi već decenijama želi čuti, a takav polusvijet i odlučuje izbore jer su većina.Korisničkoime wrote:Slijedeca generacija politicara ce spustit moralnu ljestvicu nize nego sto iko trenutno moze da zamisli.
Zahiragic je prototip nivog politicara kad druge moralne karikature vide da je Zahiragic prosao onda ce tek da krene sou.
dječak sa šibicama wrote:
necete u saraevo niste niprije
Ovi su uglavnom oni koji Baketu vire iz pakaša,a Bake ih je za njihovu vjernost obilato nagradio....kamberovica polje wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/izglasa ... /191005039
Samo se vi zajebavajte, budući predsjednik Haris će se zadnji zajebavat.
Četa mala ali odabranaSmokingMan wrote:Ovi su uglavnom oni koji Baketu vire iz pakaša,a Bake ih je za njihovu vjernost obilato nagradio....kamberovica polje wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/izglasa ... /191005039
Samo se vi zajebavajte, budući predsjednik Haris će se zadnji zajebavat.
S druge liste, koju je predložio Bakir Izetbegović u Predsjedništvo SDA ušli su aklamacijom Glavnog odbora Čedomir Lukić, Ivica Šarić, Sanjin Kodrić, Admir Mulaosmanović, Emir Hadžihafizbegović, Haris Zahiragić, Alma Čolo i Fadil Novalić.
Ovakvi furači u ratu prvi zduše ili budu logistika i dizači morala u pozadini, a mi koji otvoreno kažemo da bismo zdušili jer nam se ne ratuje za kretene na vlasti, e mi bi kada se zatvore granice bili glavni diverzanti u jedinici El-Bakir Veličanstvenidječak sa šibicama wrote:
necete u saraevo niste niprije
Zahiragic je samo proizvod jednog standarda u drustvu. Jedne krajnosti bolje receno. Da je rodjen ranije - bio bi vatreni komunist,.. ovako stesan u nekim drugim standardima - vatreni borac protiv komunjara i moralna vertikala u svojoj raji. U prijevodu, slazi, busaj se, varaj, glupiraj,.... al reci Selam i insalah tacno kad treba i onda si ok.Korisničkoime wrote:Slijedeca generacija politicara ce spustit moralnu ljestvicu nize nego sto iko trenutno moze da zamisli.
Zahiragic je prototip nivog politicara kad druge moralne karikature vide da je Zahiragic prosao onda ce tek da krene sou.
Dali uopste zasluzuje temu?zasluzuje moj kurac....ali sobzirom da se tice nas Bosnjaka vjerovatno i treba da postoji tema a za njega bi trebala tema na pdf o uzgoju konja i ostale krupno gabaritne stokeControl panel wrote:Zasto tema o ovom moronu nije na pdf politika?!
Itekako zasluzuje. Nije ovdje u pitanju zahiragiceva persona - vec okvir/ideologija/standard koji ga je stvorio. On je samo predstavnik, ogledalo toga - nije ovo samo SDA u pitanju vec i nesto sire od SDA. Gdje jedna ideoloska i politicka krajnost moze odvesti. Da nije njega, bio bi neko drugi iz iste barustine, a sudeci po lajkacima - jos i stoje u redu da isto prezentiraju. Dakako je za politike i molio bih moderatora da premjesti.spreca wrote:Dali uopste zasluzuje temu?zasluzuje moj kurac....ali sobzirom da se tice nas Bosnjaka vjerovatno i treba da postoji tema a za njega bi trebala tema na pdf o uzgoju konja i ostale krupno gabaritne stokeControl panel wrote:Zasto tema o ovom moronu nije na pdf politika?!
"Aktualiziranje teme mog zaposlenja, po ko zna koji put, iako sve vrijeme radim na istom radnom mjestu, dolazi nakon što sam više puta direktno i indirektno, posredno i neposredno upozoravan da prestanem komentarisati rad nove Vlade Kantona Sarajevo ako želim zadržati svoj posao. Navedena upozorenja su eklatantan primjer sticaja krivičnih djela ucjene, zloupotrebe položaja i trgovine utjecajem. Nisam podnio krivičnu prijavu, ali nisam ni prestao argumentirano kritikovati loš, neustavan i nezakonit rad Vlade KS. Ne mogu me uplašiti ni kupiti prijetnjom mojoj egzistenciji jer znam da oni ne daju nafaku, ali i zato što sam ozbiljno shvatio imperativ ikre - pa se ne bojim za svoju konkurentnost na bilo kojem tržištu rada", pocrtao je Zahiragić.
hizo ramidovic wrote:dok ima vaki gazia kosto je nas zahiraga ja se neboim za nasu ljepu bosnu
heiteri zlobnici ljubomorne duse i druga sitna burania more samo bit zavidna plakat i grizt nokte
samo jasi zahire
prava gracka raja je ustebe