Neispricana pricha,kad je sreo miloshevciha ,objema rukama mu razapeo gubiche i pitao ga jel istina za karadjordjevo?japin_mutapi wrote:fakat ubio vuka golim rukama
pa kažem ja AŽDAHA je naser

Neispricana pricha,kad je sreo miloshevciha ,objema rukama mu razapeo gubiche i pitao ga jel istina za karadjordjevo?japin_mutapi wrote:fakat ubio vuka golim rukama
emko1234 wrote:
Slobodan Milošević, Mladen Naletilić Tuta i naš komandant na rođendanskoj slici i partyu Slobe u Den Haagu.
Eto ti slika za laku noć.
Svi skupa za istim stolom.
Jel to na ovoj slici bilo? Ili je to bilo kad je pio kafe s Markom po Beogradu, ili je možda bilo dok mu je bio tjelohranitelj?shibonja wrote:Neispricana pricha,kad je sreo miloshevciha ,objema rukama mu razapeo gubiche i pitao ga jel istina za karadjordjevo?japin_mutapi wrote:fakat ubio vuka golim rukama
Sta dodati?Long Live BiH,long live Naser!!!York Light 100`s wrote:Najsmješnije je kada na internetu dječaci u najboljim godinama kritikuju Nasera. Taj Naser kada je imao njihove godine je imao muda a ovi danas sa tim godinama nisu sposobni ni izaći na proteste da se izbore za svoju budućnost a kamoli da uzmu pušku u ruke.
Ima dosta priča o Naseru poslije rata koje su uglavnom negativne, pa i neka su istinite, pa i neka je kriminalac, draži mi je neko ko je postao relevantan zato što je bio legenda u ratu nego ovi današnji kriminalci što su postali relevantni kada su kupili sebi poziciju, što su nečiji sinovi, što su bili ratni profiteri ili dezerteri pa sada glume neke face.
Draži mi je neki mangup što je dokazao da zna biti mangup i kada zagusti nego ova današnja bagra što se pojavi poslije rata
I zato Nasere
Pij, jedi, gutaj, jebi... Budi i ti MTV!
žderi, šmrči, duvaj, kurči... Budi i ti R'n'B!
evo, ovdje se vidi kako flaše lete u vatrenoj raspravi ko je počeo ratkandelabar wrote:moze li ponovo link za sliku svi za istim stolom jer ne moze da se vidi
Chmoljo wrote:evo, ovdje se vidi kako flaše lete u vatrenoj raspravi ko je počeo ratkandelabar wrote:moze li ponovo link za sliku svi za istim stolom jer ne moze da se vidi
mene samo interesuje zašto je pojedincima potrebno posezati za ad hominem argumentima ako misle da su u pravu? pa je tako četnik svako ko ne misli kao on... vid' mu glave Hamo...
da ponovimo.Danguba wrote:Kratko i jasno.Skijaš wrote:Postoje dva Orića, onaj u ratu i onaj nakon rata. Prvi je heroj, drugi je nabildana gorila u Keljmendijevom hotelu.
Rat je imao puno heroja, poslije rata si morao glumiti nekog majmuna jer da si nastavio glumiti heroja i poslije rata završio bi na ulici ili u podrumu umjesto u hotelu. Od svih vrsta majmuna Naser se odlučio da bude gorila i tako osigurao mjesto u Keljmendijevom hoteluSkijaš wrote:Postoje dva Orića, onaj u ratu i onaj nakon rata. Prvi je heroj, drugi je nabildana gorila u Keljmendijevom hotelu.
Ja bih iskoristio svoje demokratsko pravo na slobodno mišljenje i stav te malo promjenio ovo napisano.Danguba wrote:da ponovimo.Danguba wrote:Kratko i jasno.Skijaš wrote:Postoje dva Orića, onaj u ratu i onaj nakon rata. Prvi je heroj, drugi je nabildana gorila u Keljmendijevom hotelu.
emko1234 wrote:]Ja bih iskoristio svoje demokratsko pravo na slobodno mišljenje i stav te malo promjenio ovo napisano.Danguba wrote:Kratko i jasno.Skijaš wrote:Postoje dva Orića, onaj u ratu i onaj nakon rata. Prvi je heroj, drugi je nabildana gorila u Keljmendijevom hotelu.
da ponovimo.
Naser prije rata i Naser poslije rata su iste osobe. Naser prije rata je bio tjelohranitelj Slobodana Miloševića. Marka je učio boksu, u toku rata je radio ono što su svi mislili da je najbolje za nas, napadnutu stranu. Poslije rata se pokazalo da je u principu najviše radio za sebe.
U Haagu je pokazao da prijateljstvo s Miloševićem još uvijek postoji, za to je dokaz ova slika.
Pio je kafe s Markom poslije rata. Toliko o velikom heroju. Poslije toga u priču ulaze firme, reketi, Keljemendi, Šaja, kriminal, pucnjave po Tuzli, BH sigurnost i slične stvari.
Treba li nakon što se sve činjenice uzmu u obzir i dalje veličati tog lika? Naravno da ne treba, ali uvijek će biti šupljoglavih koji će narodnog heroja pravit od ljudi koji se vrte po novinama uz priču kako su ubili vuka golim rukama.
A mogao je odmah na početku zbrisati za Njemačku i biti tjelohranitelj nekom svodniku sa Reeperbahna ili nekog crnca iz Berlina učiti boks ali nije.emko1234 wrote:Ja bih iskoristio svoje demokratsko pravo na slobodno mišljenje i stav te malo promjenio ovo napisano.
Naser prije rata i Naser poslije rata su iste osobe. Naser prije rata je bio tjelohranitelj Slobodana Miloševića. Marka je učio boksu, u toku rata je radio ono što su svi mislili da je najbolje za nas, napadnutu stranu. Poslije rata se pokazalo da je u principu najviše radio za sebe.
U Haagu je pokazao da prijateljstvo s Miloševićem još uvijek postoji, za to je dokaz ova slika.
Pio je kafe s Markom poslije rata. Toliko o velikom heroju. Poslije toga u priču ulaze firme, reketi, Keljemendi, Šaja, kriminal, pucnjave po Tuzli, BH sigurnost i slične stvari.
Treba li nakon što se sve činjenice uzmu u obzir i dalje veličati tog lika? Naravno da ne treba, ali uvijek će biti šupljoglavih koji će narodnog heroja pravit od ljudi koji se vrte po novinama uz priču kako su ubili vuka golim rukama.
I znaci svi koji nemaju isti stav kao ti su supljoglaviemko1234 wrote: Ja bih iskoristio svoje demokratsko pravo na slobodno mišljenje i stav te malo promjenio ovo napisano.
shibonja wrote:Dosho slobodan iz Hagaa,nema krivnje ,nemaaaaaa
Hajmo kuci braco muslimani,mi smo ovde doshli nepozvaniii
Što je papansko seljački?Ripicipi wrote:shibonja wrote:Dosho slobodan iz Hagaa,nema krivnje ,nemaaaaaa
Hajmo kuci braco muslimani,mi smo ovde doshli nepozvaniii
Ovo je papansko-seljacki.
Nije ni cudo kada ti je Naser idol, cak i da ti oca nabija na kolac