...Tužilac Behaija Krnjić obratio se Sudskom vijeću i rekao da je u ponedjeljak razgovarao sa Goranom Golubom, koji je svjedočio 17. januara, a zbog pisanja “srbijanskih medija” da je Goluba tokom zatočeništva na Igmanu maltretirala jedna estradna zvijezda.
“Golub mi je rekao da je presreten pred Sudom BiH i da je na njega pritisak izvršio Tomić i ponudio mu da potpiše neki papir”, kazao je Krnjić, podsjetivši da svjedok ni tokom suđenja, a ni u Tužilaštvu BiH, nije želio govoriti o događajima s Igmana.
Advokat Duško Tomić, koji brani jednog od optuženih u ovom predmetu, želio se obratiti, ali mu Sudsko vijeće to nije dopustilo, uz obrazloženje da ponašanje branioca reguliše etika, a ne zakon.
Suđenje se nastavlja sutra.
Postao/la %tacno* dana 21/01/2013 14:56
Sve je ovo iz kuhinje ljigavca Duska Tomica. Covjek godinama uzima nase pare da bi branio zlocince po sluzbenoj duznosti.
Ne bi me iznenadilo da im daje instrukcije sta i kako da svejedoce, da placa lazna svjedocenja, da komplikuje sa vjestacenjima...i to sve MI placamo.
Samo fekalije tuziti kako Tomica tako i Kurir. Steta bi bilo ovo propustiti.
julisiz es grant wrote:
Citiraš Fan magazin, Pipi ...prepoznao sam naslov koji su oni dali intervjuu sa nekadašnjim biznismenom u rubrici "Moj prvi mil000000n"
Ne krijem to da sam bio redovni čitalac rahmetli FAN-magazina-čak sam i nick ''posudio'' sa njihovih stranica,...
FAN-magazin 4 ever!
ma napadaju oni kako koga stignu. vidite na primeru vucica. cak i njega napadaju i izmisljaju svasta. neverovatna su glasila u srbiji. mogu slagati za sve zivo. trebao bi da postoji nekakav zakon po kome bi bilo nemoguce takvo sto objavljivati. a ne da se svaki ponaosob napadnuti covek mora braniti preko suda ili kako vec. novinska glasila prosto divljaju u srbiji i to ne samo sada, to je vec odavno.a pocelo je sa napadima na djindjica. tada su oni poceli da pisu bljuvotine o djindjicu,pa potom o raznim likovima. to je sve pocelo posle demokratskih promena u srbiji 2000. godine.kazu da su to odmetnute sluzbe bezbednosti sa mafijom zajedno. to je bar govorio vladimir beba popovic,blizak saradnik i prijatelj djindjicev,najobavesteniji covek u srbiji.
vivace wrote:ma napadaju oni kako koga stignu. vidite na primeru vucica. cak i njega napadaju i izmisljaju svasta. neverovatna su glasila u srbiji. mogu slagati za sve zivo. trebao bi da postoji nekakav zakon po kome bi bilo nemoguce takvo sto objavljivati. a ne da se svaki ponaosob napadnuti covek mora braniti preko suda ili kako vec. novinska glasila prosto divljaju u srbiji i to ne samo sada, to je vec odavno.a pocelo je sa napadima na djindjica. tada su oni poceli da pisu bljuvotine o djindjicu,pa potom o raznim likovima. to je sve pocelo posle demokratskih promena u srbiji 2000. godine.
Kamo navodnici na ovu sintagmu ''demokratske promjene u Srbiji 2000. godine''.
Djindjić je bio isti kao i prethodnici nastavljao viševjekovne poslove zacrtane u Načertaniju iz 1844.g.:
vivace wrote:ma napadaju oni kako koga stignu. vidite na primeru vucica. cak i njega napadaju i izmisljaju svasta. neverovatna su glasila u srbiji. mogu slagati za sve zivo. trebao bi da postoji nekakav zakon po kome bi bilo nemoguce takvo sto objavljivati. a ne da se svaki ponaosob napadnuti covek mora braniti preko suda ili kako vec. novinska glasila prosto divljaju u srbiji i to ne samo sada, to je vec odavno.a pocelo je sa napadima na djindjica. tada su oni poceli da pisu bljuvotine o djindjicu,pa potom o raznim likovima. to je sve pocelo posle demokratskih promena u srbiji 2000. godine.
Kamo navodnici na ovu sintagmu ''demokratske promjene u Srbiji 2000. godine''.
Djindjić je bio isti kao i prethodnici nastavljao viševjekovne poslove zacrtane u Načertaniju iz 1844.g.:
odlicna emisija.da,trebala sam da stavim navodnike.a to je nesto najlepse sto mi se dogodilo....taj pad milosevica,ta radost...bili smo prevareni,prosto prevareni.
mekaba wrote:Istina uvijek izadje na vidjelo svi znaju i svi shute da nije bilo mudobrana koji te je mogao spasiti od razgoropacene Hanke koja je djelovala zajedno za tamnozelenim ber. obicno po padinskim dijelovima Sarajeva.Zasto se ne progovori o trgovinom organima??? Vadilo se tih godina neduznim Srbima sve sto je zatrebalo i sto nije. Dio srpskih organa prebacivan je herkulesima do Frankfurta gdje su se preuzimali organi. Znajuci da se radi o zdravom narodu cijene nasih organa dostizale su vrtoglavu cijenu a neki glumci koji nisu imali problema sa zdravljem ugradjivali su sebi extra bubrege.Iz zloglasnog Sarajeva letjeli su srpske slezene,pluca,bubreGi,klitorisi. Sve je to radjeno na ocigled NATA i medjunarodnih organizacija. Zasto se neko ne pita kako to da Muhamed Filipovic Tunjo dozivi tako duboku starost a jos uvijek vitalan???Kako to da Medlin Olbrajt jos uvijek zivi i to bez nekih zdravstvenih problema??Zar je problem procesuirati Filipovica???? Jedan rendgenski snimak bi otkrio sa koliko srpskih bubrega raspolaze ovaj nazovi akademik.Kurir se jednostavno mora pozabaviti ovom temom jednostavno radi istine Anka Paldum je mislila da je sve palo u zaborav E Anko,Anko stici ce te bozja kazna za sva tvoja gnjecenja
oplakah u vezi ove "trgovine organima" pogotovo kada procitah ono za klitorise
Ja sam cuo da je na Berzi organa u Frankfurtu srpski klitoris dosegao najvecu cijenu
Inace i ostali komentari su toliko duhoviti tako da je pravo uzivanje procitati ovu temu.Bosanski humor na djelu,sto je dobro jer ove i slicne "glupost" prevazilaze granice svemira
inace sto se tice advokata Tomica,taj je dobro "premazan"!!
On zastupa neke Bosnjake u slucaju protiv Opstine Bijeljina ,Kacevende i Srpske Pravoslavne Crkve a kojima je opstina Bijeljina konfiskovala kuce u centru grada da bi ih porusili i napravili dvorac i crkvu Vladiki Kacevendi.Taj slucaj jos nije rijesen a nevjerujem ni da ce biti,sto o svemu dovoljno govori
Goran_35 wrote:inace sto se tice advokata Tomica,taj je dobro "premazan"!!
On zastupa neke Bosnjake u slucaju protiv Opstine Bijeljina ,Kacevende i Srpske Pravoslavne Crkve a kojima je opstina Bijeljina konfiskovala kuce u centru grada da bi ih porusili i napravili dvorac i crkvu Vladiki Kacevendi.Taj slucaj jos nije rijesen a nevjerujem ni da ce biti,sto o svemu dovoljno govori
Što je najgore, on zastupa osmooptuženog Nermina Kalembera u slučaju logora Silos.