Radni dan provodim u Zenici, ostatak života u Sarajevu.laik1981 wrote: ↑04/12/2020 10:01Za vani uzmi neku kvalitetnu ffp3 masku, a za unutra neki preciscivac zraka.. I sto vise vremena provodi u laganijoj fizickoj aktivnosti na planini, kad god ti vrijeme dozvoljava..Naslovnica wrote: ↑04/12/2020 08:55Meni je sutra mjesec dana kako sam testiran pozitivno.Mirella28 wrote: ↑04/12/2020 00:44Pozdrav ekipa.
Evo meni je danas 14i dan. Inace iz Hrvatske sam,imam 27 godina, ali mi nemamo forum ovakvog tipa, bar ga ja nisam nasla.
Imala sam kovid, tj jos uvijek imam neke blage simptome.
Izgubila sam okus, miris, fibra do 37.3, probadanja u tijelu, glavobolja.
E sad... 14i dan je, evo i 15i jer je prosla ponoc, jos uvijek znam osjetit lagane bolove u koljenima, donjem dijelu ledja, lagana probadanja ispod rebara i sl. Vec pomalo postajem anksiozna i depresivna, tim vise sto se stalno samo o ovome prica i unosi se negativa. Ima li netko tko je imao ovakve simptome uz ova cudna probadanja, izludit cu od paranoje(((
P. S. fibricu sam imala prvih 7 dana, okus i miris se vratio ima 2 dana.
16 dana antibiotika, Xeralto 20 dana. Sada sam samo na Aspirin protect i vitamini.
Uglavnom, kurčim se da sam dobro ali nisam.
Zagađenje mi užasno smeta.
Jedan dan izloženosti sarajevskom zagađenju me zaista unazađuje, saturacija 94%, probadanje. Evo jutros nema zagađenja, saturacija 96%, dišem punim plućima, ništa me ne probada.
Ako su ova probadanja posljedica zagađenja (a sigurno da zagađenje ne pomaže), onda sam najebo jer nema oslobođenja od zagađenja do aprila.
Sve čega nema u Sarajevu - ima u Zenici, i obrnuto.
Doduše, najčešće nisam napolju a kada izlazim ide maska na labrnju, ali ona hirurška. Fakat ću izgleda morati neku jaču tipa ffp3, a možda čak i prečistač have za stan. Ima li neka budget Best Buy preporuka?