Izborna svaštara - 2018
#326 Re: Izborna svaštara - 2018
@plain vanilla
Cović je ko i Dodik. Ako on ne dobije, neće niko ni dobiti. Već je najavio "plan B".
Cović je ko i Dodik. Ako on ne dobije, neće niko ni dobiti. Već je najavio "plan B".
#327 Re: Izborna svaštara - 2018
ljigavac zvani Mister Kompromitovaniasker wrote:Matzan wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
- MarlboroGold
#328 Re: Izborna svaštara - 2018
Fali jer nema ništa da ponudi osim populizma, a već je imao mandate u Predsjedništvu. Trebaju nam stručni ljudi. Dobiće izbore samo zbog inata jednog dijela građana. Bolje da su glasali za Falatara umjesto Komšića ako su već htjeli gurati inat samo da Čović ne uđe.sportman1 wrote:elcaliente wrote:Znaci ovo izbori su nam pokazali da su Bosnjaci u velikom broju zadovoljni sa svojom predstavnicima i zato su u vecni birali SDA ali nisu bili zadovoljni sa Hrvatskim predstavnicima i zato su birali Komsica.
Hebe lud zbunjenog.
-sta fali komsicu??
S jedne strane mi je drago što Čović najvjerovatnije neće biti, ali s druge mi smeta što je to ponovo Komšić.
-
#329 Re: Izborna svaštara - 2018
Iz SNSD-a se hvale da će Dodik uskoro proglasiti pobjedu, PDP tvrdi da je Ivanić u vodstvu
Svi su pobjednici. Ovo nidje na svijetu nema.
Svi su pobjednici. Ovo nidje na svijetu nema.
- Kikibombona
#330 Re: Izborna svaštara - 2018
Ima tu dosta umrlih, spiskovi se ne azuriraju. Jednako tako, dosta je ljudi napustilo BiH.nadžak wrote:Grob te ne...![]()
Gledam ovo na FaceTV javljanje iz Nezavisne BH liste, isto ko na eurosongu ka se javljaju iz backstage.
By the way, nabijem na tuki svih ovih 40 i kusur posto koji nisu izasli. Eto.
Izlaznost je u realnosti puno veca nego statistika pokazuje.
Problem je sto mladi ne glasaju. Izlaznost penzionera je 90%.

- AmiĐa_Idriz
#331 Re: Izborna svaštara - 2018
Batko paradontoza 

#332 Re: Izborna svaštara - 2018
Da!studiorum_tuzlaensis wrote:na nivou predsjednika Bošnjaci JESU ZADOVOLJNI svojim predstavnikom, jer on ne radi na rušenju države.elcaliente wrote:
Nefali mu nista, samo konstatujem da su Bosnjaci zadovoljni sa svojim predstavnicima u tolikoj mjeri da su istima dali opet mandat pa se usput pozabavili sa hr korpusom.
Miješaš pojmove mali.
I otvara nova radna mjesta i povecava zaposlenje....
- art vandeley
#333 Re: Izborna svaštara - 2018
ma šta je sa onim Bosancem, čuj lik ima pasoš Bosne i Hercegovine i želi da bude Bosanac 

#334 Re: Izborna svaštara - 2018
I magarac je crko u nadi. Jebes gacyprus wrote:Čović može popušit predsjedništvo, ali HDZ ne može čučnut...duminjo wrote:Zä Ove izbore meni dosta.cyprus wrote:SBB puko definitivno...
Jos ako i hdz Malo cucne, te covic popusi predsjednistvo, napicu se

#335 Re: Izborna svaštara - 2018
Ne biraju bosnjaci i hrvati nego biraju gradjani. Gradjani zele koga zele i kraj price. To je i bit izbora.elcaliente wrote:Nefali mu nista, samo konstatujem da su Bosnjaci zadovoljni sa svojim predstavnicima u tolikoj mjeri da su istima dali opet mandat pa se usput pozabavili sa hr korpusom.sportman1 wrote:elcaliente wrote:Znaci ovo izbori su nam pokazali da su Bosnjaci u velikom broju zadovoljni sa svojom predstavnicima i zato su u vecni birali SDA ali nisu bili zadovoljni sa Hrvatskim predstavnicima i zato su birali Komsica.
Hebe lud zbunjenog.
-sta fali komsicu??
-
#336 Re: Izborna svaštara - 2018
Kikibombona wrote:Ima tu dosta umrlih, spiskovi se ne azuriraju. Jednako tako, dosta je ljudi napustilo BiH.nadžak wrote:Grob te ne...![]()
Gledam ovo na FaceTV javljanje iz Nezavisne BH liste, isto ko na eurosongu ka se javljaju iz backstage.
By the way, nabijem na tuki svih ovih 40 i kusur posto koji nisu izasli. Eto.
Izlaznost je u realnosti puno veca nego statistika pokazuje.
Problem je sto mladi ne glasaju. Izlaznost penzionera je 90%.

- insomnia78
#337 Re: Izborna svaštara - 2018
Sta to Falatar ima ponuditi. “Isljednike” HVO-a?MarlboroGold wrote:Fali jer nema ništa da ponudi osim populizma, a već je imao mandate u Predsjedništvu. Trebaju nam stručni ljudi. Dobiće izbore samo zbog inata jednog dijela građana. Bolje da su glasali za Falatara umjesto Komšića ako su već htjeli gurati inat samo da Čović ne uđe.sportman1 wrote:elcaliente wrote:Znaci ovo izbori su nam pokazali da su Bosnjaci u velikom broju zadovoljni sa svojom predstavnicima i zato su u vecni birali SDA ali nisu bili zadovoljni sa Hrvatskim predstavnicima i zato su birali Komsica.
Hebe lud zbunjenog.
-sta fali komsicu??
S jedne strane mi je drago što Čović najvjerovatnije neće biti, ali s druge mi smeta što je to ponovo Komšić.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#338 Re: Izborna svaštara - 2018
Evo suza mi kanu. Ako nece, ne moraju.colt wrote:@plain vanilla
Vlast je slast, tesko se odbija.
- Maraschino
#339 Re: Izborna svaštara - 2018
Hocu @Hafisa smjesta!
#340 Re: Izborna svaštara - 2018
MarlboroGold wrote:Fali jer nema ništa da ponudi osim populizma, a već je imao mandate u Predsjedništvu. Trebaju nam stručni ljudi. Dobiće izbore samo zbog inata jednog dijela građana. Bolje da su glasali za Falatara umjesto Komšića ako su već htjeli gurati inat samo da Čović ne uđe.sportman1 wrote:elcaliente wrote:Znaci ovo izbori su nam pokazali da su Bosnjaci u velikom broju zadovoljni sa svojom predstavnicima i zato su u vecni birali SDA ali nisu bili zadovoljni sa Hrvatskim predstavnicima i zato su birali Komsica.
Hebe lud zbunjenog.
-sta fali komsicu??
-kad je slavo kukic glasao za komsica sto ne bi i ti???
akademik.
#341 Re: Izborna svaštara - 2018
Cavara vec poceo kukati
Btw, đe @hafizaga

Btw, đe @hafizaga

#342 Re: Izborna svaštara - 2018
Čavara kmeči, znači Komšić.
Ako upadne Denis, to je za vatrometa.
Ako upadne Šefik, plakat.
Ako upadne Denis, to je za vatrometa.
Ako upadne Šefik, plakat.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#343 Re: Izborna svaštara - 2018
Evo i Sebije na AJ
-
#344 Re: Izborna svaštara - 2018
Nakon ovakve izjave Mašića, govor tijela i sam gard nam saopštava da govori istinu. Mislim da je razlika u korist Bečirovića još i veća samo što se trenutno suzdržava od pretjerane euforije. Tuzla, Zenica, Bihać izgleda da će presuditi.AmiĐa_Idriz wrote:Mašić uvjeren, još ih ismijava. Ima nade.
Trenutno u predsjedništvu je Denis-Željko-Dodik i to je onaj famozni rezultat 2-1.
Naravno Željku je najnezgodnije jer nema još glasova iz Hercegovine ali ako dostigne brojku od 150 tisuća (trenutno je oko 110) onda je on i matematički siguran.
#345 Re: Izborna svaštara - 2018
Znaci najveci uspjeh ce biti izbor komsica. Odlicno. To je nesto sto prije nismo vidjeli. Sad ce sve biti drugacije
- studiorum_tuzlaensis
#346 Re: Izborna svaštara - 2018
pokvari mi ovaj lijepi kišni dan.plain vanilla wrote:Evo i Sebije na AJ
kakva odvratna blanja
- mO k3
#347 Re: Izborna svaštara - 2018
Objesio se covjek ....Maraschino wrote:Hocu @Hafisa smjesta!
Imali sta od Cika??
- AmiĐa_Idriz
#348 Re: Izborna svaštara - 2018
POLITIČKA SLINA

#349 Re: Izborna svaštara - 2018
U RS će da zarati, ovde će na kraju biti prebrojano 110% glasova.
#350 Re: Izborna svaštara - 2018
Index.hr
Branimir Šamija
Kao Hrvat iz Hrvatske mogu samo za Hrvate iz Bosne reć "Karma is a bitch!"!!!. Neka vas baš vehabije jebu onako kako i vi jebete nas kad su izbori u Hrvatskoj!!
Branimir Šamija
Kao Hrvat iz Hrvatske mogu samo za Hrvate iz Bosne reć "Karma is a bitch!"!!!. Neka vas baš vehabije jebu onako kako i vi jebete nas kad su izbori u Hrvatskoj!!