Provaljeni su oni davno baš kao što je provaljen i Aljo Mujčić bivši Sdaovac za kojeg su konstantno lagali da je on novo lice u politici.Vakcinator wrote: ↑16/03/2020 22:13Ne vodimo mi nikakvu borbu.Istina se mora znati šta se radi i šta se radilo a svaki čestiti čovjek odatle je izašao ostali su samo poltroni,neznalice i kriminalci.Znali smo mi vrlo dobro ko je Jahić,gdje je bio i sa kim je upetljan ali nismo znali da je on ustvari Mirsadov šef.Dakle,frajer nakon učešća u državnoj kadrovskoj komisiji i dovođenja ovog Šehića za kojeg vidiš ko je i šta je,daje ostavku u toj istoj komisiji i više nije ni u jednom organu bio ali je uvijek mimo svih odredbi prisustvovao svakom radnom sastanku.De mi reci u kojoj to stranci ima da interne akte predlaže osoba koja nije ni u jednom organu stranke? toga nećeš vidjeti ni u onoj hrvatskoj seljačkoj stranci ili Bossu ali toga je u Pzpu bilo i taj lik je nad svima sprovodio samovolju mimo svih uredbi.Mi kao gradski odbor smo bili za dvije stvari kada se pravio novi statut krajem godine:1.da se promijeni uredba o duplim pozicijama dakle ako je jedan čovjek jedna pozicija da se to odnosi i na predsjednika regije koji je po automatizmu u predsjedništvu stranke ili neki član regionalnog odbora može takođe biti u predsjedništvu stranke.Dok ideći prema nižim nivoima bile su zabrane duplanja pozicije npr nisi mogao biti član gradskog odbora i član regije.Onesposobio si dakle pješadince a višim organima si dao moć da odlučuju o nižim tako što si im udijelio duple pozicije.Mi smo se oštro tome protivili ako ćemo demokratiju onda idemo je graditi prema svima bez povlaštenih ali vraga.2.bili smo da preletači koji u pzp donose mandate iz drugih stranaka ne mogu se kandidovati za rukovodeće pozicije unutar stranke do isteka mandata kojeg donose.Naravno sve je to bilo odbijeno i odmah ti je jasno na šta se oni i na koga oslanjaju.A što se tiče iskrica neka se javljaju vrlo brzo će i oni ako imaju imalo časti i morala skontat gdje su i s kim su..
Čovjek prvo napravi sprdnju sa onom regionalnom skupštinom biraju se 3 delegata u regionalni odbor a ostatak od 6 ili 7(nisam siguran koliko) on popuni sa svojim poltronima da mogu eventualno ovo troje preglasat kad god im se digne.Neviđena demokratija.

Druga sprdnja je bila kad su imenovali ovog Šehića kojeg je i njegov gradski odbor prognao zbog narušavanja ugleda platformi tamo.
Zaobišao je Aljo sve moguće procedure da udovolji Jahiću i nije slušao bazu iz koje Šehić potiče zato je Gračanicu zauvijek izgubio kao i Hadžikadić koji je orkestrirano ovu bruku sa njima zataškavao.
Kakvo novo lice Aljo može biti a bio u izbornom štabu Sda? Donosio vodu Begi Gutiću dokle god je Bego želio.
Kakvo je novo lice onaj Jahić koji je i dalje na platnoj listi Naše stranke, kćerka Ifeta mu i dalje član gradskog odbora Naše stranke u Gračanici.
Motala se oko platforme uz taju iako je pravno još uvijek vezana za Našu stranku.
Jahić je i dalje u VMZ Gračanica ispred Naše stranke.
Oni su umislili da je pzp neka nevladina organizacija koja skuplja ovu siročad koja nije ostvarila lične interese u drugim strankama.
Šehić je već ispričana priča. Platforma mu je već 4.stranka, još od prošlog milenijuma se kandiduje ispred raznih političkih subjekata i skoro svaki novi izborni ciklus mijenjao dresove čim mu se lični interes u tim strankama uskratio.
Liberale nije uspio preuzet, otišao. SBIH nije uspio preuzet, otišao. Takođe izlazio je na izbore i ispred nekih šnj koalicija kako sam vidio i to je bila tropa.

Zarad sitnog šićara slagao je GO iz Gračanice i čekajući paušal u klubu Sbih nabio sebi bruku a i platformi, zbog njega se cijelom GO kačila etiketa beskrupuloznosti koja ne bira sredstva da dođe do željenog cilja.
Jedina zdrava struja u toj stranci na području Tk su bili ovi ljudi iz Gračanice koji su izašli, kao i ovi koji će vjerovatno izaći iz Živnica jer sam vidio da su njihovog glavnog čovjeka tamo javno prozvali.
Isti im je zaprijetio sudom. Savjetujem i GO Živnice da se pripremi za polazak jer čim ste glasali protiv imenovanja ovog preletača Šehića
vi ste naredna meta toj poltronskoj grupaciji.
Bolje nigdje nego u takvoj jednoj smrdljivoj organizaciji.