jaxxx wrote:još da skontam šta su mu "bithches" i dobro je
bezze slika ...
Zamisli sad neko objavi sliku dva lopova. Jedan ukrao u Saudijskoj Arabiji, a drugi u npr. Londonu. Ovaj sto je ukrao u Londonu je katolik, a ovaj u SA musliman. Ovom u Londonu dali kaznu 2 godine, a ovom u SA odsjekli ruku. Onda se nadje neki pametar koji to dvoje uporedi sa stanovista religije.
sta je muskarac bez brkova (i brade)AleksoMKD wrote:Sa i bez brade/brkova![]()
Vehabija nijeplain vanilla wrote:sta je muskarac bez brkova (i brade)AleksoMKD wrote:Sa i bez brade/brkova![]()
pitao bi te jeli glupost da si ranjen/a ili da si prosao/la pored idiota dok je pucao .... da je dobio 100 godina, malo mu je ......Melami wrote:Ne znam sto kritikujete svi ovu sliku?
Dobra slika i pokazuje gdje su muslimani danas u svijetu.
Covjek je realno za neku glupost dobio 18 godina, on nije ni imao namjeru nikog da ubije vec cisto da izazove neku pometnju, dok je ovaj norvezanin za masakr dobio skoro istu kaznu.
Nije Mevlid jedini primjer.
Melami wrote:Ne znam sto kritikujete svi ovu sliku?
Dobra slika i pokazuje gdje su muslimani danas u svijetu.
Covjek je realno za neku glupost dobio 18 godina, on nije ni imao namjeru nikog da ubije vec cisto da izazove neku pometnju, dok je ovaj norvezanin za masakr dobio skoro istu kaznu.
Nije Mevlid jedini primjer.
Cuj sta je muskarac bez brkova??Pa Janica Kostelićplain vanilla wrote:sta je muskarac bez brkova (i brade)AleksoMKD wrote:Sa i bez brade/brkova![]()
Ti nisi dalaj lama,bejbifinga wrote:ako je mevlid musliman ja sam dalaj lama
da nije rezervisanofatamorgana wrote:Ti nisi dalaj lama,bejbifinga wrote:ako je mevlid musliman ja sam dalaj lama
spreca wrote: