Hvala

Jos da si napisala odsjekLjubicasta wrote:Zna li iko kada su ispiti iz sintakse? Za oba termina u junu ...
Hvala
Imam lose iskustvo ... Nikada nisam dobila nikakvu informaciju od njih na takav nacinTELEFONSKI BROJEVI FILOZOFSKOG FAXA pa nazovi draga
suti sjedi i uci i tuguj za brezomLjubicasta wrote:Ma, ja je vucem vec godinama ... Mrzim uciti napamet, ali eto moracu jednom ...
Nikako da nadjem dovoljno vremena da je spremim. Dogovaram se sa prijateljicom, ali avaj ...
Leko je uzas ... Uopste mi nije jasno zasto takve likove i dalje drze na fakultetu.
Ma, nije breza ... VRBAsuti sjedi i uci i tuguj za brezom
KAD CE JE PREUZETI?????ne znam ni sama kako cu za lingvistiku sad kad je on preuzme, ako se bude morala uciti napamet.
1. lingvistika je pismeniirrelevant wrote:apsolutno ne vidim nacin da se gramatika uci napamet - kako on to trazi.
ne znam ni sama kako cu za lingvistiku sad kad je on preuzme, ako se bude morala uciti napamet.
jesi to polozila lingvistiku?mIRCerka wrote:1. lingvistika je pismeniirrelevant wrote:apsolutno ne vidim nacin da se gramatika uci napamet - kako on to trazi.
ne znam ni sama kako cu za lingvistiku sad kad je on preuzme, ako se bude morala uciti napamet.
2. treba ona plava knjiga i ONA TRI poglavlja (subject i jos dva)
3. Lyons ne treba
samo da upitam ... koje sad knjige treba spremat za lingvistiku? meni su sve kopirane pa ono "plava" haman ništa ne značimIRCerka wrote:1. lingvistika je pismeni
3. Lyons ne treba
ovo je plava knjiga:izbjeglica_iz_besmisla wrote:samo da upitam ... koje sad knjige treba spremat za lingvistiku? meni su sve kopirane pa ono "plava" haman ništa ne značimIRCerka wrote:1. lingvistika je pismeni
3. Lyons ne treba![]()