pitanje: imam bez itison koji je kupljen prije godinu ipo i nekako mi se cini da mijenja boju u sivokurty wrote:ja vrtim po kuci i kirby i rainbow i karcherove... jer se inace bavim dubinskim ciscenjima svega, pa su potrebne sve ove stvari...

pitanje: imam bez itison koji je kupljen prije godinu ipo i nekako mi se cini da mijenja boju u sivokurty wrote:ja vrtim po kuci i kirby i rainbow i karcherove... jer se inace bavim dubinskim ciscenjima svega, pa su potrebne sve ove stvari...
najbolje ciscenje odradi karcehrov puzziLeeLooSA wrote:pitanje: imam bez itison koji je kupljen prije godinu ipo i nekako mi se cini da mijenja boju u sivokurty wrote:ja vrtim po kuci i kirby i rainbow i karcherove... jer se inace bavim dubinskim ciscenjima svega, pa su potrebne sve ove stvari.... Ja ga s vremena na vrijeme rucno izribam, pa ko malo dodje sebi, ali me zanima da li bi neki i koji od navedenih aparata mogao da dubinski ocisti ovo sivilo i da moj itison dobije normalnu boju?
http://www.limespi.rs/eshop/tepih/konce ... nje-tepihaLeeLooSA wrote:nista prije proljeca znaci. a nisu mi poznati ovi limes preparati, moze konkretna preporuka preparata i mjesta gdje kupiti? hvala puno kurty.
manekenka u penziji wrote:Imam i ja problem sa flekama na cilimu. Bijeli čupavi cilim je u pitanju, a po njemu crne naslage prljavštine koje su se još davno nanjele. Čilim sam prala ručno a i u autopraonici, ali prljavština je još uvijek tu. Vanish za suho pranje ne djeljuje.
Bojim se istog scenarija i kod mene.LeeLooSA wrote:ja sam ovaj svoj prala u autopraonici, ribala vanishom, ribala mjesavinom sirceta i vode, sodom bikarbonom, apsolutno nista nije pomoglo. Nadam se da ce ovaj limes odraditi barem nesto posla. Ako ni to ne upali, zovem dubinsko ciscenje, ali kako kurty rece, ima da cekam proljece da bi se to moglo lijepo osusiti.
Curve wrote:Molio bih za preporuku koji usisivac da uzmem (marka), nista sad prezahtjevno ne treba, jednostavno da radi i da traje![]()
takodjer gdje u Sa da uzmem u kojoj prodavnici vidjet, ove online bi zaobisao, vise sam da vidim sta kupujem
Hadzinica je realno prekucala ovu temu, nema daljehadzinica wrote:imam usisivac Rainbow, dosao nas oko 4500 km(morali krediti dici za njega) i samo sto mogu reci je da vrujedi svake marke!
ne bi ulazila u detalje ali kada svaki put vidim sta izbacim iz njega, budem sretna sto ga imam!