Ja danas slabo kontam, javljam se 'nako ... samo da vas poselamim.
Moderator: Bloo
I ja danas slabo kontam, zato samo virim iz prikrajka da pročitam koju pametnuUltravox wrote:
a pametna nikad da dodje a ?juli84 wrote:I ja danas slabo kontam, zato samo virim iz prikrajka da pročitam koju pametnuUltravox wrote:
Ja koliko sam upratila ti si inače onako malo nestašan tako da se ti možeš smijatiDrizzT wrote:a pametna nikad da dodje a ?juli84 wrote:I ja danas slabo kontam, zato samo virim iz prikrajka da pročitam koju pametnuUltravox wrote:
Ja danas slabo kontam, javljam se 'nako ... samo da vas poselamim.![]()
![]()
joj ljudi halalite , ja nisam spav'o ukupno pola sata i to mozda , pa mi je sve smijesno
MoRel u Maglaju makar jednombijela wrote:pa ja, u sarajevu
vi bili sinoć, koliko upratih?
žene, hoćete li vi? long, HSH...?
Dje Maglaj iskopaUltravox wrote:MoRel u Maglaju makar jednombijela wrote:pa ja, u sarajevu
vi bili sinoć, koliko upratih?
žene, hoćete li vi? long, HSH...?![]()
Bujrum salata, ti nam fališ...mesa imamo k'o drvasalata wrote:U Maglaj uvijek akobogda.
Ultravox wrote:Bujrum salata, ti nam fališ...mesa imamo k'o drvasalata wrote:U Maglaj uvijek akobogda.
WipeOut wrote: Kad on pocne da puni bazen,citavom mjestu nestane vode![]()
radila bi to u vodi u kojoj se komšija kiselioI juce je mijenjao vodu,i nasao nekakvih slaufa da to ispusti,pljusti voda iz onog bazena po ovom zvjezdanu,amaaaaan...
da je kako bilo prilike ...uradila bih ovo
ti sto kvaris cejfovebijela wrote:WipeOut wrote: Kad on pocne da puni bazen,citavom mjestu nestane vode![]()
radila bi to u vodi u kojoj se komšija kiselioI juce je mijenjao vodu,i nasao nekakvih slaufa da to ispusti,pljusti voda iz onog bazena po ovom zvjezdanu,amaaaaan...
da je kako bilo prilike ...uradila bih ovo
![]()