kkkhhhm.... jesmo li diskutovali o ovome na kucnom savjetu?Toozla wrote: ....ja htjedoh aplicirati.....noge se prepadoh......pojma nema sta je putzfrau.....

Moderator: Bloo
aplikacija za putzfrau?Toozla wrote:....ja htjedoh aplicirati.....noge se prepadoh......pojma nema sta je putzfrau.....zena wrote: ooooo bugolina
... jesam li rekla da necu da budem putzfrau...ne citash
... i ne mrzim sve srpsko, da i hocu ne mogu, mrzim smRadikale, dr. Gnojisava Seselja, Tomu Nikolica ( Tomu Grobara ), onda g-dina zlikovca Slobu Slobicu, svetosavski obraz i sersptvo bre, zardjalu kashiku... lista je nepregledna.Jedan beogradjanin(srbin) moze preci na islam,ali to nece biti razlog da zamrzi sve srpsko.pogledajte ranije postove ovog "konvertita".
Hmm... sandzackog levata... zanimljivo, jos jedan u nizu detektiva sledbenika inspektora Kluzoa. Ti, iz svoje zablje perspektive, koji si Beograd video preko razglednice i obavezne ekskurzije, verovatno znas da pravis razliku izmedju "sandzackog levata" i Beogradjanina.opet te pitam:branis li ovog sandzackog levata ili napadas mene iz principa?i postedi me tvog jeftinog humora
vidjao sam Beograd cest,dok je bio velegrad...otkako je postao palanka sa vise kriminalace nego stanovnika,nesto nemam volje.KrademPoItaliji wrote: koji si Beograd video preko razglednice i obavezne ekskurzije, verovatno znas da pravis razliku izmedju "sandzackog levata" i Beogradjanina.
Da, u pravu si, sad su Pale velegrad, cvet Svetoslavlja i urbanosti...vidjao sam Beograd cest,dok je bio velegrad...
e ova ti je zlatna !Zlikavac wrote:jedan samozvani musliman, glumi bosnjaka, ali to nece biti razlog da prestane mrziti sve islamsko ili bosnjackonebi wrote:Jedan beogradjanin(srbin) moze preci na islam,ali to nece biti razlog da zamrzi sve srpsko.pogledajte ranije postove ovog "konvertita".![]()
nije,ba...govnena...ko i vas dvojicabolje_grob_nego_rob wrote:e ova ti je zlatna !Zlikavac wrote:jedan samozvani musliman, glumi bosnjaka, ali to nece biti razlog da prestane mrziti sve islamsko ili bosnjackonebi wrote:Jedan beogradjanin(srbin) moze preci na islam,ali to nece biti razlog da zamrzi sve srpsko.pogledajte ranije postove ovog "konvertita".![]()
Siguran sam da bi i zlikavac rekao nesto slicno - Sto su ti usta uvijek puna....nebi wrote:nije,ba...govnena...ko i vas dvojicabolje_grob_nego_rob wrote:e ova ti je zlatna !Zlikavac wrote: jedan samozvani musliman, glumi bosnjaka, ali to nece biti razlog da prestane mrziti sve islamsko ili bosnjacko![]()
Izlogovao se, a tako je bio pun argumenata...nije,ba...govnena...ko i vas dvojica
Kao i uvijek !!!KrademPoItaliji wrote:Izlogovao se, a tako je bio pun argumenata...nije,ba...govnena...ko i vas dvojica
kradja?to rade tvoji sugradjani...KrademPoItaliji wrote:Sverc? Hteo si da kazes kradja.
Odlicno, hvala na pitanju. A kako tvoja koza? Mislim... to je sve od bele tehnike sto si doneo u grad.
A zar ne rece da ces nas ignorirati, decko !nebi wrote:kradja?to rade tvoji sugradjani...KrademPoItaliji wrote:Sverc? Hteo si da kazes kradja.
Odlicno, hvala na pitanju. A kako tvoja koza? Mislim... to je sve od bele tehnike sto si doneo u grad.
namjerno kazem sugradjani...posto se vi sandze smatrate bosnjacima.
a sa gradom..nikad veze.