Page 1 of 1

#1 Jos jucer je bila ovdje...

Posted: 06/01/2013 22:50
by x-ray
...tema o Bogu koji vodi u zabludu, i ja sam imao finu i kvalitetnu diskusiju sa @harac-om, koja je koliko vidim otisla u vjecna lovista. Nije mi zbog teme, ni zbog posta oko kog sam se zaista potrudio, nego mi zbog odgovora kojeg spremih u glavi jos jucer al ne mogah napisat jer imam malu bebicu koja se razbolila. Malo je dosla sebi i ja sjeo da pisem kad ono: Haug! Neka ti misao ode Manitu-u umjesto na klixov forum.

Nije mi zbog posta jer sam ga vec ranije copy paste u svoj word, a moram priznat da me iskustvo tome naucilo. Ovo je treca tema koja jednostavno nestane, a sa njom i moji postovi.

@harac, zao mi je. Diskusija je bila dobra i ja sam uzivao u razmisljanju na tvoje kontraargumente, al eto... Znas onu alexinu: dusmani im ne dadose :) Ostaj mi s Bogom... ja sam izgubio volju da prezam od velikog maNINtua (il ko vec obrisa temu) i njegovog izljeva bijesa. :)

#2 Re: Jos jucer je bila ovdje...

Posted: 06/01/2013 22:53
by amazon
Je. u pravu si i moja tema poslije nekog vremena jednostavno nestala, voljom velikog Manitua...

#3 Re: Jos jucer je bila ovdje...

Posted: 05/02/2013 01:59
by 68847
Čudni su putevi Gospodnji

#4 Re: Jos jucer je bila ovdje...

Posted: 05/02/2013 14:43
by harač
i mene je razočaralo brisanje (?!) teme koja uopće nije bila provokativna, već čak imala - za mnoge - pomalo zamorno-tehničko usmjerenje. šteta. [isto bi se moglo nastaviti i ovdje, da ne kažem na PM]