Mobitel kao fotoaparat
#1605 Re: Mobitel kao fotoaparat
Slikano je malo iznad Kolibe Umoljani, ondje kod rezervoara ako znas, ona U krivina...Vracam se sa Lukomira bas super dan bio i pri silasku u Umoljane doceka me ovakav prizor, zalazak i sa zarkim bojama obasjani obronci Treskavice

Ovo je 5x zoom cini mi se, pa da te ne iznenadi sto djeluje nekako blizu
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#1606 Re: Mobitel kao fotoaparat
znam gdje je, odlična fotografija i hvala za info 

- amidzazeher
- malwarebyte
#1609 Re: Mobitel kao fotoaparat
Mi 9T Pro/gcam + Snapseed. Prvi pokušaji slikanja noću

- lonely_wolf
#1612 Re: Mobitel kao fotoaparat
Bravo, napokon fotografija

Ako te kolega bude "diro" samo javi imam štele u moderaciji pa će mo ga banovati.
Šalu nastranu, zaista dobra fotografija, a ako će mo cjepidlaćiti malo je kriva ali je zato kompozicijski ko bombona.
Da se ostali ne bi naljutili ima ovde zaista dobrih momenata i fotografija ali...
#1613 Re: Mobitel kao fotoaparat
zahvaljujemlonely_wolf wrote: ↑09/02/2020 17:38Bravo, napokon fotografija![]()
![]()
ubo si je vam tako
![]()
![]()
![]()
Ako te kolega bude "diro" samo javi imam štele u moderaciji pa će mo ga banovati.
Šalu nastranu, zaista dobra fotografija, a ako će mo cjepidlaćiti malo je kriva ali je zato kompozicijski ko bombona.
Da se ostali ne bi naljutili ima ovde zaista dobrih momenata i fotografija ali...

- lonely_wolf
#1614 Re: Mobitel kao fotoaparat
Nepisano pravilo fotografije glasi: "Možeš se truditi koliko hoćeš, ali nema fotografije dok ona ne pronađe tebe"
Tako da se ovde tebi poklopilo, što naravno ne umanjuje tvoju važnost u svemu ovome, ipak si ti taj koji je prepoznao momenat i kadar.
Samo nastavi škljocati imaš ti dara...
Tako da se ovde tebi poklopilo, što naravno ne umanjuje tvoju važnost u svemu ovome, ipak si ti taj koji je prepoznao momenat i kadar.
Samo nastavi škljocati imaš ti dara...

#1615 Re: Mobitel kao fotoaparat
GS4 ohrdina

- amidzazeher
#1618 Re: Mobitel kao fotoaparat
evo ja cu opet kad ste lijeni

- strucnjakdemagog
#1620 Re: Mobitel kao fotoaparat
Da li koristite neki poseban program za obradu slika ili ih u mobitelu obradite?
Fotografije izgledaju nestvarno dobro, pogotovo Edisove. Kod mene je Redmi Note 7, imam instaliran GCam, ali nisam baš siguran koliko je moguće sa njim napraviti približno ovakve fotke kao vaše.

Fotografije izgledaju nestvarno dobro, pogotovo Edisove. Kod mene je Redmi Note 7, imam instaliran GCam, ali nisam baš siguran koliko je moguće sa njim napraviti približno ovakve fotke kao vaše.

#1621 Re: Mobitel kao fotoaparat
Ja koristim na mobitelu snapseed... Ranije sam koristio na kompjuteru lightroom i on ti je ono bas dobar program ali ja nisam radio sa raw fajlovima tako da se ne postize potpuni efekat ali opet jedan od boljih programa za uredivanje slika... Takodjer sam uporedjivao da na mobitelu slikam u raw formatu medutim nakon gledanja par videa od ljudi koji su uredjivali raw i jpeg format sa mobitela, vidio sam da je razlika za neistrenirano oko prilicno mala tako da mi se bilo mrsko smarat' oko toga jer pravi dodatne fajlove i zauzima prostor...strucnjakdemagog wrote: ↑13/02/2020 23:15Da li koristite neki poseban program za obradu slika ili ih u mobitelu obradite?

-
#1622 Re: Mobitel kao fotoaparat
Ja uslikam i direkt tak na forum 

- strucnjakdemagog
#1623 Re: Mobitel kao fotoaparat
Upravo maloprije sam otkrio Snapseed, isprobao i čini mi se da mi ne treba ništa više. Ne znam samo da li mogu s njim uklanjati neke detalje sa fotografije. Mislim da se to radi alatom health brush ili tako nekako u Adobe Photoshopu, ali ne viđoh ga u Snapseedu...maliq53 wrote: ↑14/02/2020 11:10Ja koristim na mobitelu snapseed... Ranije sam koristio na kompjuteru lightroom i on ti je ono bas dobar program ali ja nisam radio sa raw fajlovima tako da se ne postize potpuni efekat ali opet jedan od boljih programa za uredivanje slika... Takodjer sam uporedjivao da na mobitelu slikam u raw formatu medutim nakon gledanja par videa od ljudi koji su uredjivali raw i jpeg format sa mobitela, vidio sam da je razlika za neistrenirano oko prilicno mala tako da mi se bilo mrsko smarat' oko toga jer pravi dodatne fajlove i zauzima prostor...strucnjakdemagog wrote: ↑13/02/2020 23:15Da li koristite neki poseban program za obradu slika ili ih u mobitelu obradite?
![]()
- strucnjakdemagog
#1625 Re: Mobitel kao fotoaparat
Dobra slika, ali kontam kad se provrti kroz nekakve filtere može biti još bolja. Jbg treba imat oko za to, ja nemam.