Istina je da bi bilo mnogo problema u gradu i da bi se svasta izdesavalo, ali moj komentar se odnosio vise za atmosferu ma stadionu.East_side wrote:@THEC ihhh to je sad neka nova, opasna Trnava![]()
![]()
@Leopard pa ja se najvise pribojavam te "vrh atmosfere", pa cak i belaja po gradu u reziji delija sa Pala, Han Pijeska, Sokoca, Banjaluke...![]()
Pa bi onda usliejdila nasa reakcija, pa bi neki to jedva docekali pa... ostalo je politikasto se tice utakmice na Marakani, pa sjeti se samo kako su nasi navijaci prosli tamo kad je repka igrala. Sjecas se da su ih upravo FGR iz R.S.-a gadjali kojekakvim projektilima
![]()
Samo cu ponoviti. Crvena Zveda ni slucajno! Ali postujem i tvoje misljenje svakako
Mada, mozda je upravo zbog toga sto si naveo bolje da izbjegnemo CZV. Ne vrijedi da neko bude povrijedjen zbog utakmice.
Da opet ponovim, ima nekoliko timova medju nositeljima sa kojima bi mogli igrati.
Pored Dudelangea i Sherifa, Helsinki mi se cini kao tim sa kojim mozemo igrati.
Ako se ne varam, uloliko prodjemo, “dobijamo” bodove tima kojeg smo izbacili, tako da bi mozda u slucaju eventualnog prolaska u drugo pretkolo LP ili EL bili nositelji. Neka me neko ispravi ako grijesim