koji bunoza? onaj sto je u poljskoj igro poslije odjebo nasu repku?Reglan wrote:Bunoza vidjen sa Ibrakovicem u Kulinom Dvoru veceras![]()
![]()
ako se dobro sjecam
Moderators: Tomahawk11, Charuga
koji bunoza? onaj sto je u poljskoj igro poslije odjebo nasu repku?Reglan wrote:Bunoza vidjen sa Ibrakovicem u Kulinom Dvoru veceras![]()
![]()
I gdje ces igrati ligu prvaka? U Zagrebu?leo karan wrote:Ma treba sad napast ba ligu prvaka, ko mu jebe mater...dovest 3 igrača ko Benko i probat. Znat ces da si probao i naučit ces nesto, a makar ces prvenstvo osvojit ko sposlom.
Bolje to neg dovodit nekakve protice, koštice, alispahice i onda opet strijepit do zadnjeg kola premijer lige.
treba da ne kazemleo karan wrote:Ma treba sad napast ba ligu prvaka, ko mu jebe mater...dovest 3 igrača ko Benko i probat. Znat ces da si probao i naučit ces nesto, a makar ces prvenstvo osvojit ko sposlom.
Bolje to neg dovodit nekakve protice, koštice, alispahice i onda opet strijepit do zadnjeg kola premijer lige.
Znas li koliko bi trebalo uloziti da ekipa koju trpaju 7:0 se slijedece godine plasira u LP?leo karan wrote:Dobro
Ne treba...izvinite.
Bolje vako da nas trpaju po 7:0
Braca sta da ti kazem, uzmi snikersleo karan wrote:Ma treba sad napast ba ligu prvaka, ko mu jebe mater...dovest 3 igrača ko Benko i probat. Znat ces da si probao i naučit ces nesto, a makar ces prvenstvo osvojit ko sposlom.
Man U ne mozes dobiti nikako, sve da prodjes do kraja. Postoje te neke podijele. U zadnjem pretkolu igraju ovi najaci izmedju sebe (eng, ita, spa, hol, por, fra.. predstavnici). Na taj nacin Platini je dao sansu ovim manjim (Basel, Salzburg, Dinamo, Steaua, Ludogorec, Bate, Maribor) da igraju medjusobno i da se.svake godine neki od.njih plasira u LP.jeza u ledja wrote:Da. Mozes dobiti ne znam, Videotona, proci njih i docekat Manchester United. Isto tako mozes dobit BATE i popusit 7-0. Razlika - OGROMNA.
Ne znam o cemu je sad tacno dilema, ali ako ces prodati igraca za 7 cifara valjda je logicno da onda bar dio toga ulozis u transfer nekog novog. Subic je mozda i najbolji mladi igrac u ligi van Sarajeva, i ako ces za koga davati pare onda treba za njega i njemu slicne.
a sta trebas? da ulozis milione u ekipu koja MOZDA moze dogurati do zadnje utakmice...i sta ako ne uzme? onda si u rupi par MILIONA u zlj ligileo karan wrote:Dobro
Ne treba...izvinite.
Bolje vako da nas trpaju po 7:0
Slazem se. Samo kada vidim ove nenosioce u 2 pretkolu LP skontam da je lakse do EL preko LP. Sasvim je realno sljedece godine (pa cak i ove ako nas sreca pomazi) kada budemo nosioci napasti grupnu fazu EL, plus je veca lova. Prodjes u 3 pretkolo LP, a onda imas dvije mec lopte. Ili plasman u play off LP (ovdje (u play off-u)nemamo sanse naravno) ili ispadanje u trecem pretkolu pa play off EL. Malo srece u zrijebu uz par kvalitetnih pojacanja.... Moguce je.ZonFon wrote:...
Neka hvala, nećemo njega. Naći ćemo boljeg, vjerujem u upravu.mirzadelibasic wrote:Boris Pandža, boljeg ne mogu naći.jeza u ledja wrote:E da je nac dobrog stopera, to je mescini najteze.
Na koji smo način izbacili Genk ili recimo Levski? Prve sa velikom srećom, a druge zbog jednog majstora koji je nosio broj 7 na leđima.refffko wrote: Na koji nacin mislis da.mozes.izbaciti Ludogorec, Salzburg, Dinamo ili Basel?
Da fakat u pravu si. Al svejedno mislim skontali ste poentu. JAko puno ovisi od srece.refffko wrote:Man U ne mozes dobiti nikako, sve da prodjes do kraja. Postoje te neke podijele. U zadnjem pretkolu igraju ovi najaci izmedju sebe (eng, ita, spa, hol, por, fra.. predstavnici). Na taj nacin Platini je dao sansu ovim manjim (Basel, Salzburg, Dinamo, Steaua, Ludogorec, Bate, Maribor) da igraju medjusobno i da se.svake godine neki od.njih plasira u LP.jeza u ledja wrote:Da. Mozes dobiti ne znam, Videotona, proci njih i docekat Manchester United. Isto tako mozes dobit BATE i popusit 7-0. Razlika - OGROMNA.
Ne znam o cemu je sad tacno dilema, ali ako ces prodati igraca za 7 cifara valjda je logicno da onda bar dio toga ulozis u transfer nekog novog. Subic je mozda i najbolji mladi igrac u ligi van Sarajeva, i ako ces za koga davati pare onda treba za njega i njemu slicne.
jbg i ti po toj logici Lester City treba da baci 100m na igrace jer su United uzeli 5-3 ove sezone...Logovan wrote:Neka hvala, nećemo njega. Naći ćemo boljeg, vjerujem u upravu.mirzadelibasic wrote:Boris Pandža, boljeg ne mogu naći.jeza u ledja wrote:E da je nac dobrog stopera, to je mescini najteze.
Na koji smo način izbacili Genk ili recimo Levski? Prve sa velikom srećom, a druge zbog jednog majstora koji je nosio broj 7 na leđima.refffko wrote: Na koji nacin mislis da.mozes.izbaciti Ludogorec, Salzburg, Dinamo ili Basel?
Trebamo se pojačati koliko smo u mogućnosti, dovoditi što je moguće bolje fudbalere, a sad da li bi izbacili npr. Ludogorets ne znam, ni ti, a ni drugi. Sve je to šta bi bilo kad bi bilo.
To je to. Izvuci Albance, proci u trece pretkolo i ispasti, pa se nastaviti takmiciti u play-off EL. Zato sam i rekao da u EL mozemo prizivati srecu. Dok u LP bi to bila fudbalska nepravda prema svim onim timovima koji ulazu dosta vise od nas.mirza_15 wrote:Slazem se. Samo kada vidim ove nenosioce u 2 pretkolu LP skontam da je lakse do EL preko LP. Sasvim je realno sljedece godine (pa cak i ove ako nas sreca pomazi) kada budemo nosioci napasti grupnu fazu EL, plus je veca lova. Prodjes u 3 pretkolo LP, a onda imas dvije mec lopte. Ili plasman u play off LP (ovdje (u play off-u)nemamo sanse naravno) ili ispadanje u trecem pretkolu pa play off EL. Malo srece u zrijebu uz par kvalitetnih pojacanja.... Moguce je.ZonFon wrote:...
Snikers i za tebeStoner wrote:Ako se ne varam mi uopste ne mozemo dobiti Uniteda.
I ne razumijem cemu ovoliki pesimizam i strah u vezi Evrope, pa mi smo u puno goroj situaciji nego sad izbacili Atromitosa, treceg u Grckoj, nadigravali se sa Menhengladbahom na Kosevu dok nas tamo nisu zguzili, al opet. Nije sad da se mozemo nafurati i biti razocarani ako ne prodjemo dalje ali mi sa BATE, Celticom i Videotonom mozemo igrati.
Levski i Ludogorec.ne.mogu u istu recenicu, osim sto igraju istu ligu. Pa ziv bio, otidji i vidi im roster.Protiv takvih ekipa mi nemamo niti gram sanse. Pa sjeti se samo kako smo prije par dana igrali protiv Slavije i Drine. Nasi igraci su poluamateri koji mogu samo ovdje igrati, cast dva tri pojedinca.Logovan wrote:Neka hvala, nećemo njega. Naći ćemo boljeg, vjerujem u upravu.mirzadelibasic wrote:Boris Pandža, boljeg ne mogu naći.jeza u ledja wrote:E da je nac dobrog stopera, to je mescini najteze.
Trebamo se pojačati koliko smo u mogućnosti, dovoditi što je moguće bolje fudbalere, a sad da li bi izbacili npr. Ludogorets ne znam, ni ti, a ni drugi. Sve je to šta bi bilo kad bi bilo.
100K ojra na igraca poput Subica nije bacanje para.todd_smith wrote:
jbg i ti po toj logici Lester City treba da baci 100m na igrace jer su United uzeli 5-3 ove sezone...
Izvinite, radije cu trpiti sezonu dvije dominacije u nasoj ligi pa tek onda neki iskorak u Evropi, nego bacanje para i kapitala na igrace za jednu sezonu pa ako bude bude ako ne jebi ga...
Ponasaju se neki ovdje kao da smo mi do sada svake sezone igrali LP ili EL pa je sada odjednom pod hitno moranje...
Bit ce tebi snikers kad skotima tri komada utrpamointernazionale wrote:Snikers i za tebeStoner wrote:Ako se ne varam mi uopste ne mozemo dobiti Uniteda.
I ne razumijem cemu ovoliki pesimizam i strah u vezi Evrope, pa mi smo u puno goroj situaciji nego sad izbacili Atromitosa, treceg u Grckoj, nadigravali se sa Menhengladbahom na Kosevu dok nas tamo nisu zguzili, al opet. Nije sad da se mozemo nafurati i biti razocarani ako ne prodjemo dalje ali mi sa BATE, Celticom i Videotonom mozemo igrati.
Ako si punoljetan
Godinama? Prije 4-5 sezona su bili druga liga.refffko wrote: Isti taj Ludogorec je godinama radio da bi bio gdje je sad, a sad imaju budzet duplo veci nego dinamo recimo. Pa ti racunaj koliko je to i gdje su oni naspram nas.
Da, samo sto cijena svakom igracu odjednom skace 3x kada je u pitanju FKS.jeza u ledja wrote:100K ojra na igraca poput Subica nije bacanje para.todd_smith wrote:
jbg i ti po toj logici Lester City treba da baci 100m na igrace jer su United uzeli 5-3 ove sezone...
Izvinite, radije cu trpiti sezonu dvije dominacije u nasoj ligi pa tek onda neki iskorak u Evropi, nego bacanje para i kapitala na igrace za jednu sezonu pa ako bude bude ako ne jebi ga...
Ponasaju se neki ovdje kao da smo mi do sada svake sezone igrali LP ili EL pa je sada odjednom pod hitno moranje...
Samo sumnjam da bi Borac uzeo samo toliko, osim ako ne postoji razlika u procentu koliko ide njima.