Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Tomahawk11, Charuga
-
#51751 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dženo dobio otkaz
- Raigor Stonehoof
#51754 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Eto uprava je morala popustiti...sad bi ko biva trebali slaviti...i to pred ovakvu utakmicu, trebali su to poslije Čelika uraditi...opet kasnimo zbog čega će ispaštati samo jedno, a to je REZULTAT!!!
Sad potraga za novim, dok dođe, dok se uhoda, pa kasnije nije imao vremena...deja vu...
Sad potraga za novim, dok dođe, dok se uhoda, pa kasnije nije imao vremena...deja vu...
-
#51755 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kriju ime novog ko zmija noge
#51756 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Paolo Bento je novi sef.
#51757 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Abdulahu Orucu dajte sansu, zaduzio je klub.
-
- Location: od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtasa including Jezero...
#51758 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jos jedna blamaza u Listici na pomolu... bez trenera, sa igracima koji mogu ali nece da zapnu, sa najboljim igracem koji igra preko qrca, golmanom koji prima sve sto se primiti moze, odbranom zvanom svicarski sir, sportskim direktorom koji nije sposoban da dovede igraca i registruje ga prije marta...
Proteci ce jos vode dok se mi amaterizma rijesimo.
#51759 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako fule sad sa ovim trenerom, trebaju se svi pokupiti i zahvalit se reci nije ovo za nas ne znamo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51760 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svaki rezultat osim poraza bi bio fantastican uspjeh. Ovo sto si naveo je realno stanje.F&N wrote:Jos jedna blamaza u Listici na pomolu... bez trenera, sa igracima koji mogu ali nece da zapnu, sa najboljim igracem koji igra preko qrca, golmanom koji prima sve sto se primiti moze, odbranom zvanom svicarski sir, sportskim direktorom koji nije sposoban da dovede igraca i registruje ga prije marta...
A sad se naslo pricati o Dzenanovoj licenci, sad je to problem....pa to je problem od pocetka

#51761 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na kojeg igrača misliš?F&N wrote:Jos jedna blamaza u Listici na pomolu... bez trenera, sa igracima koji mogu ali nece da zapnu, sa najboljim igracem koji igra preko qrca, golmanom koji prima sve sto se primiti moze, odbranom zvanom svicarski sir, sportskim direktorom koji nije sposoban da dovede igraca i registruje ga prije marta...
Nadam se da nije Leon Benko u pitanju..
Hvala unaprijed na odgovoru

#51762 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://www.klix.ba/sport/nogomet/branko ... /140925108
Jučer čitam ovaj članak i mislim "otkud njega na klixu, garant je novi trener FKS". Haj' ga znaj...
Jučer čitam ovaj članak i mislim "otkud njega na klixu, garant je novi trener FKS". Haj' ga znaj...
-
#51764 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Velkoski wrote:http://sport033.com/dino-selimovic-dzen ... -sarajevo/
Velkoski ziv bio, ukinite ovaj favicon na s033. Ubi me na mozilla FF

- Raigor Stonehoof
#51765 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Alkos wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/branko ... /140925108
"Tanac" ?

#51766 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Matere mi neka šuhva mi bi...Raigor Stonehoof wrote:Alkos wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/branko ... /140925108
"Tanac" ?

#51767 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nije realno stanje, ima dosta pretjerivanja u njegovom postu. igraci koji su dovedeni su KVALITETNI i to je jedini razlog zbog kojeg papirologija malo skripi. skart se mogao dovesti bez problema sa papirima
Nas jedini problem je sto nismo ovo sa dzenom presjekli na vrijeme i to bi nas moglo kostati. Ipak, mislim da je bitno izaci neporazen iz naredne utakmice i onda ce novi trener imati dovoljno vremena da nas izvuce iz ove situacije. Ova ekipa ako se uigra kako treba tesko moze izgubiti utakmicu u PLBiH taman da igra protiv listice i grinjskog zajedno

Nas jedini problem je sto nismo ovo sa dzenom presjekli na vrijeme i to bi nas moglo kostati. Ipak, mislim da je bitno izaci neporazen iz naredne utakmice i onda ce novi trener imati dovoljno vremena da nas izvuce iz ove situacije. Ova ekipa ako se uigra kako treba tesko moze izgubiti utakmicu u PLBiH taman da igra protiv listice i grinjskog zajedno
#51768 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zelim da vjerujem se drugi trener vec nasao...
Nismo valjda toliki amateri.
Da licitiram malo dok traje neizvjesnost.
Baka Slišković
Branko Ivanković
Robert Prosinečki

Nismo valjda toliki amateri.
Da licitiram malo dok traje neizvjesnost.
Baka Slišković
Branko Ivanković
Robert Prosinečki

- art vandeley
#51769 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovaj je bio bez poraza a fula trener, nasljednik ako fasuje u nedjeljuDr. Kuca wrote:Ako fule sad sa ovim trenerom, trebaju se svi pokupiti i zahvalit se reci nije ovo za nas ne znamo.

-
#51770 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vala sto se mene tice mogli su Đenu ostavit do kraja polusezone i vidjeti sta kako,al eto,sa nama nikad dosadno nije.
#51771 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bolje je dva puta izgubiti i dva puta dobiti, nego cetiri nerijesena. To sto je on ne porazen zvvuci lijepo al Siroki bjezi 4 bobe.
#51772 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam mislio bukvalno fula, al ako nista nastavlja se da mjenjamo trenera svako par mjeseci.art vandeley wrote:Ovaj je bio bez poraza a fula trener, nasljednik ako fasuje u nedjeljuDr. Kuca wrote:Ako fule sad sa ovim trenerom, trebaju se svi pokupiti i zahvalit se reci nije ovo za nas ne znamo.
#51773 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Oni koji su bili protiv sklanjanja Dženana će biti sigurno nezadovoljni ali takvij je bilo malo, ali najsmješnije je ako neko a takvih nas je mnogo bilo sada ovo dočeka na nož, a do jučer su Dženana nazivali narkomanom i sl.nazivima...dakle očekujem sada da barem 90% forumaša na ovoj temi slavi...što se mene tiče, mislim da nema ništa loše u samoj činjenici da se sklanja jer sam i ranije pisao da Dženan nije kalibar za ovakav skup igrača koje danas ima Saraejvo, ali je problem u tajmingu donošenja ovakve odluke i činjenice da samo za dva dana igramo jednu prevažnu utakmicu na kojoj će biti nije šala rumeni Selimović...i to postaje redovna praksa i ništa se s te strane nije promijenilo u odnosu na ranije... zato ne mogu biti veliki optimista...ako uprava želi malo mira, potreban je "bum" sa novim trenerom a meni su tu najbitnije 3 stvari: iskustvo, autoritet i reference..za ovakve 3 stvari nije potrebno dovesti nekoga iz lige petice da sad ne pretjerujemo, ali je potrebno čovjeka platiti i izlobirati...
- JoseMujica
#51774 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bili smo svjesni administrativnog nedostatka kad je u pitanju Dženan Uščuplić. Jutros smo s njim obavili razgovor u kojem smo analizirali trenutnu situaciju i propise NS BiH i vidjeli da kazne mogu biti samo oštrije. Mogli bismo dobiti novčane kazne, kazne oduzimanja bodova i negativnih bodova, suspenzije sportskih radnika i slično. Zbog toga smo postigli dogovor da Uščuplić u nastavku sezone ne vodi prvi tim FK Sarajevo", izjavio je Selimović.

#51775 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hvala ti za sve Dženo, za kup, za PO Europa lige, nadam se da ćeš se jednog dana vratiti na klupu pametniji, zreliji i da je nećeš dugo napuštati. Do tada sretno i sve najbolje. 
@uprava: ovo vam je 'zadnji voz', jer ako fulite sa novim trenerom, budite spremni da snosite posljedice u slučaju ne osvajanja titule, jer ona je IMPERATIV i NEMA IZGOVORA.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@uprava: ovo vam je 'zadnji voz', jer ako fulite sa novim trenerom, budite spremni da snosite posljedice u slučaju ne osvajanja titule, jer ona je IMPERATIV i NEMA IZGOVORA.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk