Slazem se za dvolicnost. Zamisli na jednoj strani stvoris kompaniju i imas milione u ovakvoj drzavi i u bransi gdje se do toga dolazi znamo kako. Onda na drugoj strani dodjes u klub gdje nisi ulozio ni marke, i glumis postenjacinu koja nece nista mimo propisa.salle_eh1986 wrote:ti uslovi se steknu mutnim radnjamaultima_palabra wrote: Ti 'uslovi' se steknu radom, vezama, poznanstvima, lobiranjima, prisutnoscu na terenu... ne mozes se zatvoriti u cahuru i okruziti pusikurcima, a ocekivati da ce neko suditi posteno ili u tvoju korist.
onaj ko voli takav rad, tako u životu da dolazi do ciljeva nek izvoli
samo što je danas komplet svijet otišao u kur.ac pa je danas biti lopov = biti snalažljiv, a biti pošten = biti budala
svakom svačije
samo ne treba biti dvoličan, to je baš loša osobina
mi bi da nam se navlači i tako budemo najbolji, a kad se drugima to radi e onda to nije OK
FK Željezničar
Moderators: Tomahawk11, Charuga
- ultima_palabra
#70451 Re: FK Željezničar
#70452 Re: FK Željezničar
odvratno vas je čitati. i jednu i drugu stranu.
Bešliji nek' je sretno!

Bešliji nek' je sretno!

#70453 Re: FK Željezničar
Ma Misimović je pošten 100%,nema tu šta,ali to ga ne amnestira odgovornosti za loše upravljanje fudbalskim klubom,tu je nesposoban i on i ovi kojima se okružio...nego,prije nego bude prekasno,bolje mu je da pokuša privući što više sportskih radnika i prepusti im sve što se tiče terena,a on i ovi njegovi neka guraju stadion i svi sretni....
-
#70454 Re: FK Željezničar
fakat sam se raspisao previše, dosta više nego sam mislioŠibicar wrote: Plus što su skoro sve medije proglasili dušmanima,izmislili pola neperijatelja,pa ne smije niko nikakav kritički osvrt napisati,odmah je neprijatelj kluba....
pa bih te zamolio još samo odgovor na ovo
Igra Željo, izbacuje Ferencvaroš, igra protiv Standarda...ni slova na jednom portalu o tome
ali zato o komšijama svakih 3 minute iskače ko kad piša
pišu se naručeni članci o propasti dinastija hahahah
a ako je iko propao više od nas to su komšije, međutim to se ne smije spomenuti
silom prilika znam dosta bolje kakvo je stanje kod njih nego kod nas...
i koliko znam taj portal je izgubio titulu medijskog partnera...ostali nisu
kritički osvrt je OK, ali kad samo pišeš kritike a prešućuješ da pohvališ dobre stvari, onda ja takav medij ne mogu nazvati nikako nego dušmanom zar ne? Nema tu grama objektivnosti
@ultimapalabra, ne bih ulazio u to fakat ko je i kako došao do svoje imovine. Niti znam a niti me zanima. Misimovića sam samo jednom vidio "uživo" u prolazu.
Taman da je njegovom mjestu Bakir I. i da radi u Želji 100% pošteno, što se mene lično tiče mimo Želje može raditi ko i do sad što je. Mene lično zanima samo Željo, ne Misimović i negov život, ne Amar i njegov život itd itd...
#70455 Re: FK Željezničar
Eh,da to je jedan portal i svi znamo da je u ratu s klubom,ali što je i svaki drugi poznatiji portal proglašen dušmanom samo ako napiše neku kritiku?salle_eh1986 wrote:fakat sam se raspisao previše, dosta više nego sam mislioŠibicar wrote: Plus što su skoro sve medije proglasili dušmanima,izmislili pola neperijatelja,pa ne smije niko nikakav kritički osvrt napisati,odmah je neprijatelj kluba....
Igra Željo, izbacuje Ferencvaroš, igra protiv Standarda...ni slova na jednom portalu o tome
kritički osvrt je OK, ali kad samo pišeš kritike a prešućuješ da pohvališ dobre stvari, onda ja takav medij ne mogu nazvati nikako nego dušmanom zar ne? Nema tu grama objektivnosti
@ultimapalabra, ne bih ulazio u to fakat ko je i kako došao do svoje imovine. Niti znam a niti me zanima. Misimovića sam samo jednom vidio "uživo" u prolazu.
Taman da je njegovom mjestu Bakir I. i da radi u Želji 100% pošteno, što se mene lično tiče mimo Želje može raditi ko i do sad što je...
#70456 Re: FK Željezničar
sa foruma mogu odstupiti ali ne mogu ni zamisliti da ne odem gledati Želju ili nedaj Boze ko ti vratiti clanskuavetinja wrote:Jeste, zato bi bilo dobro da odstupiš.BlueBlood wrote:Forumi su najvece zlo gdje svako sebi daje za pravo da komentarise. Navijacima je mjesto na stadionu. Mnogo se serucka po forumima a prosjek nam 4000 po utakmici. Željo zasluzuje mnogo vise od toga. Evo uskoro cemo aBd imati sve Evropske uslove za gledanje utakmice, tribinu sa koje normalno mozes gledati utakmicu, natkrivenu, teren medju najboljima u regionu, dodajmo jos stadion u samom centru glavnog grada i ako tad ne budemo dolazili na utakmice i ne zasluzujemo titulu.
Dvije zijanjene titule i ne izlazak u Evropu u zadnje tri sezone su nešto što baš privlači navijače. Nemoj mi patetike, sviju ti. Prošle sezone smo prekucali posjetu, bukvalno, pa zijanili na kraju.

-
#70457 Re: FK Željezničar
ne znam fakat da je takva situacija, da bilo ko iz kluba ikog proglašava takoŠibicar wrote:Eh,da to je jedan portal i svi znamo da je u ratu s klubom,ali što je i svaki drugi poznatiji portal proglašen dušmanom samo ako napiše neku kritiku?salle_eh1986 wrote:fakat sam se raspisao previše, dosta više nego sam mislioŠibicar wrote: Plus što su skoro sve medije proglasili dušmanima,izmislili pola neperijatelja,pa ne smije niko nikakav kritički osvrt napisati,odmah je neprijatelj kluba....
Taman da je njegovom mjestu Bakir I. i da radi u Želji 100% pošteno, što se mene lično tiče mimo Želje može raditi ko i do sad što je...
to što pojedini navijači sebi daju za pravo da okarakterišu koga hoće i kako hoće na osnovu toga da li im se u tom trenutku sviđa tekst ili ne, to je opet samo njihovo maslo i ne vidim povezanost kluba sa tim
#70458 Re: FK Željezničar
Zato što nam klub vode ljudi koji nas guraju u provaliju. Ti si zaluđen sa grupom i navijanjem, pa ne gledaš druge stvari.BlueBlood wrote:sa foruma mogu odstupiti ali ne mogu ni zamisliti da ne odem gledati Želju ili nedaj Boze ko ti vratiti clansku![]()
-
#70459 Re: FK Željezničar
avetinja wrote:Zato što nam klub vode ljudi koji nas guraju u provaliju. Ti si zaluđen sa grupom i navijanjem, pa ne gledaš druge stvari.BlueBlood wrote:sa foruma mogu odstupiti ali ne mogu ni zamisliti da ne odem gledati Želju ili nedaj Boze ko ti vratiti clansku![]()

Bože baci ciglu i budi precizan.
Bolje nemati nego imati hahaha
Vrh
#70460 Re: FK Željezničar
Idi u magacin. Sad će tura stiropora, valja ti to istovariti.salle_eh1986 wrote:avetinja wrote:Zato što nam klub vode ljudi koji nas guraju u provaliju. Ti si zaluđen sa grupom i navijanjem, pa ne gledaš druge stvari.BlueBlood wrote:sa foruma mogu odstupiti ali ne mogu ni zamisliti da ne odem gledati Želju ili nedaj Boze ko ti vratiti clansku![]()
![]()
Vrh
#70461 Re: FK Željezničar
I meni je muka kada pročitam tvoj nick na temi, pa nikom ništa.Mutivoda wrote:odvratno vas je čitati. i jednu i drugu stranu.
![]()
Bešliji nek' je sretno!![]()
#70462 Re: FK Željezničar
Vidim novi/stari nickovi se aktivirali. Lobotomci uzese maha i na klixu. Za koga se teren sprema?
#70463 Re: FK Željezničar
za smajićazipoo wrote:Vidim novi/stari nickovi se aktivirali. Lobotomci uzese maha i na klixu. Za koga se teren sprema?
-
#70464 Re: FK Željezničar
Blago majci kad te ima. Sa kim sve dijelimo zrak, dobro da nemamo rogove i rep, čim nema argumenata počinju nebuloze.avetinja wrote:Idi u magacin. Sad će tura stiropora, valja ti to istovariti.salle_eh1986 wrote:
![]()
Vrh
Nisam od onih za koje misle drugi. Samo uz želju bez ikakve koristi. Mogu ti čak i ime, prezime, adresu, fb profil dati... kafu platiti. Misliš da možeš isto?
#70465 Re: FK Željezničar
I tvoja je sigurno sretna što tebe ima. Vjerovatno plače svaki dan, od sreće, naravno. Ne treba ništa, ostavi to za sebe, težak je život stovarnika.salle_eh1986 wrote:Blago majci kad te ima. Sa kim sve dijelimo zrak, dobro da nemamo rogove i rep, čim nema argumenata počinju nebuloze.
Nisam od onih za koje misle drugi. Samo uz želju bez ikakve koristi. Mogu ti čak i ime, prezime, adresu, fb profil dati... kafu platiti. Misliš da možeš isto?
#70466 Re: FK Željezničar
avetinja wrote:Zato što nam klub vode ljudi koji nas guraju u provaliju. Ti si zaluđen sa grupom i navijanjem, pa ne gledaš druge stvari.BlueBlood wrote:sa foruma mogu odstupiti ali ne mogu ni zamisliti da ne odem gledati Želju ili nedaj Boze ko ti vratiti clansku![]()

Pobjeda
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#70467 Re: FK Željezničar
Mene uhvatio proljev od zadnjih 4-5 stranica 

-
#70468 Re: FK Željezničar
Al čuj vode klub u provaliju
, a klub nikad stabilniji nije bio. Treba nam Žujo opet, pa da nam najveća blagodat bude rušenje krova na zapadu 

- manijak1
#70469 Re: FK Željezničar
ako misliš na naš teren zelenizipoo wrote:Vidim novi/stari nickovi se aktivirali. Lobotomci uzese maha i na klixu. Za koga se teren sprema?

Najsigurnije znam da sam zaluđen Željom i tako će ostati .....Adi hvala što je pitare poderao triput u paketu sa Lišticom , kritike što nije bolje reagirao u Mostaru kod 0:3 i onom sudiji što je dozvolio i učinio da primimo na svom terenu neregularan prvi gol Hinjskog, danas bi priča drugačija bila .Sami smo sebe zajebali , nedopustivo je i pored svega da se bodovi olako izgube u Krupi i u Bijeljini.
#70470 Re: FK Željezničar
Treba nam par titula, ništa specijalno.Plavo-bijeli wrote:Al čuj vode klub u provaliju, a klub nikad stabilniji nije bio. Treba nam Žujo opet, pa da nam najveća blagodat bude rušenje krova na zapadu

-
#70471 Re: FK Željezničar
Kakve veze ima osvajanje, ili neosvajanje titula sa stanjem u klubu, pogotovo u našoj državi? Pa imaš par primjera gdje ih je par nakon osvajanja se ugasilo. Jesmo li mi nakon što smo par godina osvajali i duple uzdigli se i imali budzet od 10 miliona, ili smo u posljednjoj sezoni morali da angažujemo propalog Dinamovog golmana i kockara i neke ispod prosječne igrače za Želju kao što je Škaljić?avetinja wrote:Treba nam par titula, ništa specijalno.Plavo-bijeli wrote:Al čuj vode klub u provaliju, a klub nikad stabilniji nije bio. Treba nam Žujo opet, pa da nam najveća blagodat bude rušenje krova na zapadu
Kad sve poslože ovi iz uprave titule će same dolazit, bez ikakvog straha da bi mogle dovesti do kraha.
#70473 Re: FK Željezničar
Tako je! Za nekih 10 godina kada se ova uprava okiti trofejom će sa pravom reći:"Eto, jesmo li vam govorili prije deset godina da ćemo sljedeće sezone uzeti titulu".Plavo-bijeli wrote:Kakve veze ima osvajanje, ili neosvajanje titula sa stanjem u klubu, pogotovo u našoj državi? Pa imaš par primjera gdje ih je par nakon osvajanja se ugasilo. Jesmo li mi nakon što smo par godina osvajali i duple uzdigli se i imali budzet od 10 miliona, ili smo u posljednjoj sezoni morali da angažujemo propalog Dinamovog golmana i kockara i neke ispod prosječne igrače za Želju kao što je Škaljić?avetinja wrote:Treba nam par titula, ništa specijalno.Plavo-bijeli wrote:Al čuj vode klub u provaliju, a klub nikad stabilniji nije bio. Treba nam Žujo opet, pa da nam najveća blagodat bude rušenje krova na zapadu
Kad sve poslože ovi iz uprave titule će same dolazit, bez ikakvog straha da bi mogle dovesti do kraha.
-
#70474 Re: FK Željezničar
Ne za 10, za 15 god!
Joj kakve gluposti pričaš...
Joj kakve gluposti pričaš...
#70475 Re: FK Željezničar
Ti se glupiraš sa tim "titule će doći kada se neke stvari poklope i ova uprava će se okititi trofejom". Mogu i ja tako voditi klub, čekati da me nešto zakači.