Strpljiva wrote:Priznaj da si tako izgubio kilograme?Pitarrr82 wrote:O moj Boze, Brenine vjezbe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svih 25, da nje nije bilo ja ne znam sta bih

Strpljiva wrote:Priznaj da si tako izgubio kilograme?Pitarrr82 wrote:O moj Boze, Brenine vjezbe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko prizna, pola kilograma gubiPitarrr82 wrote:Strpljiva wrote:Priznaj da si tako izgubio kilograme?Pitarrr82 wrote:O moj Boze, Brenine vjezbe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svih 25, da nje nije bilo ja ne znam sta bih
ja kupio, probao jednom, jednom pokazao jaranu kako izgleda vrtiti i od tad mi je godinu dana sluzio kao vjesalica za stvari. nakon godinu dana sam ga prodao za 30KM manje nekom liku, za kojeg garantujem da ga je prodao nekom slijedecem. u pitanju je energetics ct 3.1 iz Mercatora. po meni, najbolja opcija je clanarina u nekom sportskom klubu, odbojka, plivanje, krav maga (iako nije sport, ali ima umora itekako - kravmaga.ba) i sl.deseta wrote:Pozdrav raja,
da li iko koristi sobni bajk, i da li pomaze u topljenju kg?![]()
ja pokušavam da skinem oko 5 kg.
nisam karakter da idem na aerobik, fitnes i sl....nikad nisamuspjela ići duze od dvije sedmice
redukovala sam ishranu ( količinski), kupila zeleni caj ( kapsule) .... i planiram kupiti sobni bajk...
zanima me, da li sa bajkom ima ikakvog efekta? da ne bacam lovu đabe
ja sam ga pedalala i maksimalno iskoristila. znala sam ga voziti dva sata dnevno, sat u toku dana i sat navece, kad nisam imala pametnijeg posla.deseta wrote:Pozdrav raja,
da li iko koristi sobni bajk, i da li pomaze u topljenju kg?![]()
ja pokušavam da skinem oko 5 kg.
nisam karakter da idem na aerobik, fitnes i sl....nikad nisamuspjela ići duze od dvije sedmice
redukovala sam ishranu ( količinski), kupila zeleni caj ( kapsule) .... i planiram kupiti sobni bajk...
zanima me, da li sa bajkom ima ikakvog efekta? da ne bacam lovu đabe
Probao? Probala?AmirEmira wrote:Lijeni i bolesni- hipnoza je zakon.
pa sto si skrt/a, de koju informaciju. kako to sve funkcionise, je li skupo, koliko seansi, kakvi su uspjesi, stetnih efekata ima li, koliko si smrsao/la, za koliko vremenski i sl.?AmirEmira wrote:Jesam , super fercera. I ako neko zeli prestati pusiti radi, Mozda ne uporedo
Ovo sam dobila od prijateljice prije par godina, cd i na njemu ta hipnoza, njoj je pomogla pa meni dala. Platila je nekih 50-ak KM koliko se sjecam. Onda slusas koliko zelis, opustis se i uzivas. Slusas svaki dan dok smatras da ti treba. Sad se ne sjecam, nije mi nesto ni bilo prijeko potrebno (sada je druga prica!), tada mozda 3-4 kile za mjesec dana- Jaranica smrsala 12. Kad je vidjela da ide, osladilo joj se pa jos pocela i setati. Ja nisam, bilo mi ljepse u fotelji zavaljena slusati hipnozu. Dobijes i par nekih uputa prije. Nista posebno ne mjenjas sto je najbolje od svega, samo svoje misli.. Stetnih efekata 0, osim nuspojave da postanes pozitivniji. Ako ne planiras pisati neku depresivnu knjigu, to ti nije minusleo_ wrote:pa sto si skrt/a, de koju informaciju. kako to sve funkcionise, je li skupo, koliko seansi, kakvi su uspjesi, stetnih efekata ima li, koliko si smrsao/la, za koliko vremenski i sl.?AmirEmira wrote:Jesam , super fercera. I ako neko zeli prestati pusiti radi, Mozda ne uporedo