Ima jedna radnja tamo, u izlogu imaju čarapa i papa, pretpostavljam da je ta u pitanjusafran wrote:Hear you sister!JanuaryJones wrote:@manekenka
Ja ne bih nijednoj ženi poželjela probleme sa kičmom, vratom, osipom ispod grudi, znojenjem...zarad bujnog poprsja. Sutra bih potpisala srednju trojku nego ovu probujalu peticu, koja će za mjesec dana biti sedmica.
Sent from my iPad using TapatalkU odgovor na tvoje pitanje - ja sam prije, uh, skoro 2 godine, u prodavnici prekoputa OB (blizu onog parkinga iznad Vrazove), kupila pamučni solidne veličine. Samo se nadam da je prodavnica još tu.
Što se tiče tog osipa - vlaga + toplota = raj za kandidu - nisatatin mast bi to trebala brzo riješiti. Ako preferiraš prirodne proizvode - pomaže ulje čajevca. Međutim, u ovom slučaju bih se ja opredjelila za nistatin - farmakološki učinak znatno bolje ispitan. Konačno, savjetujte se sa svojim ginekologom ili farmaceutom.
EDIT: sad vidjeh ovaj manekenkin post za Liscine grudnjake - vidim da se mogu naručiti online. Super izgledaju ali manekenka očito nije dojilja pa to imaj na umu. Problem je ovaj obrub koji vrši pritisak na kanale i može dovesti do začepljenja. Savjetujem ti da se ipak naoružaš sa nekoliko komada onih sa Sirana. Izgledaju bezveze ali će te spasiti prvih mjesec-dva dok se opet ne vrate na razumnu mjeru.

Sent from my iPad using Tapatalk