Moj savjet bi mozda vise odgovarao na temu "vjerovali ili ne" ali ja cu ipak napisati i ovdje

pa mozd me neko i poslusa!
Elem, kao klinka, pubertetlija a bogami i cura konstantno sam imala bubuljicavo lice, bile su to zapravo razne kombinacije i tipovi bubuljica koji su se smjenjivali periodicno ili su mi "napadale" lice istovremeno, ukratko jedna vrlo nezavidna i koza lica loseg kvaliteta i izgleda.
Nerijetko sam uz sve to imala i nekakve crvene flekice koje su bubuljicama davale divnu potporu
Dugo godina sam pokusavajuci da rijesim taj problem koristila sve meni dostupne metode i preparate, savjetovala se sa apotekarima, kupovala kreme i kremice kod njih, ma cuda cinila ali mi nista nije pomoglo a i ako jeste rezultati su bili vrlo slabi i kratkotrajni!
Jednog lijepog suncanog dana mi je puknuo film i rekla sam "e sad necu koristiti nista, nek ide sve dodjavola ionako mi je trud uzaludan nizasta", cak sam prestala i prati lice svaki dan

a kad bi ga oprala nakon dva tri dana to sam radila najobicnijim sapunom i vodom te poslije toga namazala becutanom, niveom ili nekom drugom "obicnom" kremom tek toliko da me ne zateze koza poslije pranja.
E sad dolazimo na onaj dio vjerovali ili ne, nakon jedno dva tri mjeseca koza je pocela da se peruta i kao da mi je s lica spadala u fragmentima maska koju sam godinama nosila, to ljustenje je bilo samo po sebi ruzno za vidjeti ali sam tada koji putt znala uraditi piling obicnim secerom, da dobro ste procitali obicnim sitnim secerom
Sumirano nakon jedno pola godine nikakvih tretmana moje lice je dobilo onaj zdravi cisti ten i takvo ostalo do danas!
Ja i dalje lice perem samo obicnim sapunom i vodom i koristim niveu a rezultati su i vise nego odlicni!
Ekspres rjesenja nema ni za jedan problem, te silne preparate koje ljudi koriste ja uzimam danas kao obicni marketinski trik i prevaru za uzimanja para, pusti prirodu da ucini svoje, malo strpljenja i vidjeces da ces mi zahvaljivati