Tražio sam danas u par apoteka, poprijeko su me pogledali i rekoše da nema...
Poznanik koji živi u Njemačkoj kaže kako je on tamo kupovao u apoteci koja ga svježeg nabavlja... Elem, to mlijeko je dobro odnosno ljekovito za sve vrste plućnih bolesti, disajnih puteva, grla itd, ali je preporučeno da se pije što svježije...
Zna li neko gdje i kako nabaviti?
Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
#1 Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Last edited by Adara87 on 08/01/2013 20:43, edited 1 time in total.
#2 Re: Mlijeko od kobile u Sarajevu, gdje nabaviti?
možda da kontaktiraš one u rakovici što drže konje, gdje raja ide da jaše ....Adara87 wrote:Tražio sam danas u par apoteka, poprijeko su me pogledali i rekoše da nema...
Poznanik koji živi u Njemačkoj kaže kako je on tamo kupovao u apoteci koja ga svježeg nabalja... Elem, to mlijeko je dobro za sve vrste plućnih bolesti, disajnih puteva, grla itd, ali je preporučeno da se pije što svježije...
Zna li neko gdje i kako nabaviti?
#3 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Pa probaj pomusti kobilu, logicno.
#4 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Mudro zboriš UglješaUgljesa_ wrote:Pa probaj pomusti kobilu, logicno.

#5 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
znam da je mlijeko mazge dobro i skupo. znam ima neka farma u slavoniji. ne znam za kobilje mlijeko. hehe podsjeti me na onaj vic o ciginom konju kokosu i kokosovom mlijeku.
#6 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Ja nisam znao da se to uopste moze nabaviti bilo gdje 

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Ja imam telefon iz Visokog putem kojeg se može kupiti konjsko meso. Rado ću dostaviti svima broj telefona putem pp.
Moram reći da ja nisam kupovao to meso putem datog telefona, tako da nemam nikakvih info.
Znam samo da ljudi vjeruju u ljekovitost konjskog mesa i da ga ne treba previše konzumirati.
Moram reći da ja nisam kupovao to meso putem datog telefona, tako da nemam nikakvih info.
Znam samo da ljudi vjeruju u ljekovitost konjskog mesa i da ga ne treba previše konzumirati.
#8 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Lik trazi mlijeko a ne mesoPipiDugaDevetka wrote:Ja imam telefon iz Visokog putem kojeg se može kupiti konjsko meso. Rado ću dostaviti svima broj telefona putem pp.

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#9 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Ma isto ti je to jal' konjsko meso, jal' kobilje mlijeko,...proteini, fazoni, folovi-golovi,...sve se svodi na jedno te isto.Op3r4t0r wrote:Lik trazi mlijeko a ne mesoPipiDugaDevetka wrote:Ja imam telefon iz Visokog putem kojeg se može kupiti konjsko meso. Rado ću dostaviti svima broj telefona putem pp.
Znam samo da ljudi vjeruju u ljekovitost konjskog mesa i da ga ne treba previše konzumirati.![]()
#10 Re: Gdje nabaviti mlijeko od kobile u Sarajevu?
Ma da, konjsko ili kobilje mlijeko, to ti je isto..PipiDugaDevetka wrote:Ma isto ti je to jal' konjsko meso, jal' kobilje mlijeko,...proteini, fazoni, folovi-golovi,...sve se svodi na jedno te isto.Op3r4t0r wrote:Lik trazi mlijeko a ne mesoPipiDugaDevetka wrote:Ja imam telefon iz Visokog putem kojeg se može kupiti konjsko meso. Rado ću dostaviti svima broj telefona putem pp.
Znam samo da ljudi vjeruju u ljekovitost konjskog mesa i da ga ne treba previše konzumirati.![]()