Hahahaha....upravu si. Ne bih volio da ispadne a i necu ga vadit jer m boli 1-2-3 ne znam tacno kojiMatijevic_Vlado wrote:e jebi ga jarane dok ti na forumu otkolnis te sve dileme koje imas on ce ti sam ispasti

Hahahaha....upravu si. Ne bih volio da ispadne a i necu ga vadit jer m boli 1-2-3 ne znam tacno kojiMatijevic_Vlado wrote:e jebi ga jarane dok ti na forumu otkolnis te sve dileme koje imas on ce ti sam ispasti
Upravo tako. Popio sam Naklofan Duo. Malo pomogne ali opet boli. Analgin kad popijem nista mi bolje ne bude, n boli onako kako boli.Saka wrote:Kad se zub upali pravo analgetici obično ne pomažu mnogo.
Kafetin, Andol, Aspirin i sl. bolje ne pij jer je to preslabo za jaku zubobolju. Analgin nije zdrav i na zapadu je odavno zabranjen. Bolja solucija je Ibuprofen (Brufen) ili Naproxen.
Antiniotici će ti trebati da smire upalu, vjerovatno u kombinaciji sa nekim analgeticima. Međutim, nerijetko teško bilo šta može otkloniti bol, u nekim situacijama meni ni Morfin nije pomogao. Tablete te nadrogiraju ali bol i dalje ne prestaje.
Bio sam, sad dosao. Poceo busit bez anestezije i stavio lijek. Nije mi dao nikakve tabletelara b. wrote:voltaren forte pomaze kod jakih bolova,nakon vadjenja zuba itd...
a ako je nateceno, odes zubaru, stavi ti lijek i da tablete... kada se smiri popravis ili vadis![]()
uglavnom moze ti se upaliti sva vilica ako ne odes... oko i uho i grlo![]()
bitno je otici sto prije, da dobijes antibiotike
bolje ti je otici cim prije, nego se patiti...sam neces nista rijesiti
itekako wrote:druze, ako hoces mogu te odvesti do hitne veceras, nije problem... neka ti tamo odrade sto moraju a onda u ponedeljak ili u dom zdravlja ili kod privatnika. i tu ti stojim na raspolaganju.red evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli
Koliko kafetin djeluje? Analgin malo djeluje, samo 3-4 sata. Djeluje li kafetin duze?
ne ustrucavaj se, znam kako ti je....
Mislis na temu.PriNc_ba wrote:realno ovo zvuci ko zajebancijai to stroga ...
prca neko opasno iz dosade cini mi se