i narode, citajte o plazmopirozi, posmatrajte svoje pse, sezona je krpelja, a izgleda da im slabo sta smeta, ne daj Boze da im se zakaci taj zarazeni krpelj.. pu pu!
nas troje vas grlimo sve redom

Moderator: anex
Ma da , svi imamo razlicita iskustva sa veterinarima.. meni je Izet spasio Aru kad su svi sigli ruke..Andrej krasni je unistio i odbacio kao smece ..pakica_ wrote:jbg p1nky, vidis da nas ima sa svakakvim iskustvima.. ja npr. vjerujem samo harisu custovicu, dok katarina ne bi vise ni pomislila da ode njemu.. sve u svemu kad bi se sastavilo svo znanje kojima raspolazu svi veterinari, dobili bi dva kvalitetna covjeka!
ps. znam da krasnom necu NIKAD! nijednom od njih! fuj!
Ne branim nikoga, ali od cega su ustvari macici umrli ?p1nky wrote:Moje iskustvo sa veterinarom IZETOM KULENOVIĆEM, užas.Najradije bih ubila tog čovjeka kao što je on moja dva mačića od 4mjeseca.Prošle godine u septembru sam ga pozvala jer je jedno mače imalo temperaturu,onako da se posavjetujem telefonski,medjutim ,on se ponudio da dodje da vidi macu.I došao je Izet,on je navodno radio u Hrvatskoj,stičete dojam dobrog veterinara,otvara istoriju bolesti,detaljno pristupa anamnezi i doći će on nekoliko puta tokom dana da prati stanje vase mace.Ili je to radi toga sto je moje mace unistio,sto se iskomplikovalo,jedno mace je odmah poslije boce doživilo anafilaktički šok, i uginulo nekoliko sati kasnije,ovo drugo nekoliko dana kasnije,a trecem je napravio užasan gnojni apsces da smo ga jedva izvukli i ono je ostalo zahvaljujuci drugim veterinarima.Zdravi mačići,veseli,razigrani ali dotični veterinar reče viroza,izboca ih i naparavi mi pakao od života.
p1nky wrote:Ogorčena sam što mi trenutno leži bolestan mačak sa jako napuhanim i tvrdim trbuhom,niti kaki niti piški već dva dana,to je mačak koji nije stalno u kući, i nisam uspjela napraviti niti rentgen,niti ultrazvuk,danas sam se vratila sa fak.jer rtg ne radi,a situacija nije nimalo bezazlena.Juče je tretiran kod veterinara,sa kateterom niko nije ni pokušao,čak ni danas,a radni je dan,tako da nam je preostalo da preživimo još jednu noć...................
KatarinaKosaca wrote: Mi ćemo, mislim, noćas spavati. Paz je izgleda spašena. Ima apetit, hoće da skače i trči, hoće da se tučena ulici , još uvijek ne smijem dva puta napisati, ali mislim da je prva kriza prošla.
Ovo pišem prevashodno što želim da vam se svima zahvalim na dobrim vibracijama koje ste nam dali, jer znam da svi ovdje razumijete koliko to znači i kako znači kad je nekome stalo do vašeg člana obitelji.
Dakle, za nekoliko dana ćemo postaviti sliku,da vas ne nabrajam sad sve pojedinačno, hvala vam svima. Čika dokrotu smo se već zahvalili usmeno
Super, drago mi je zbog vasKatarinaKosaca wrote: Paz je izgleda spašena. Ima apetit, hoće da skače i trči, hoće da se tučena ulici , još uvijek ne smijem dva puta napisati, ali mislim da je prva kriza prošla.
vetrinarska st. stup radi do 19hterra_incognita wrote:želim jednog malog psića sa ulice odvesti na veterinu zbog krpelja.
Zadnjih dana je tako usporen i ne jede, kad danas vidim ogromnog krpelja, velicine dva graska.
Sad, interesuje me do koliko sati mogu doci s njim, obzirom da to moram poslije posla a ne mogu cekati vikend, baš ne izgleda dobro :S
POMOOOĆĆĆĆĆ
Hej, sta je sa cukicom????terra_incognita wrote:hvala, stup odgovara i radno vrijeme takođe
nek' je moja cupavica bolje, ljubi je majka!! a i izet nek' je ziv i zdrav jer joj je pomogao! od sad vazda flasu sirceta nosajte u djepu kad idete u divljinu, zlu ne trebaloKatarinaKosaca wrote:Poslije teške bolesti koja napade mog psa, i sretnog ishoda
, mogu preporučiti veterinara Izeta Kulenovića. Jako savjesno je pristupio lječenju, borio se, i izlječena je...
U svemu nije ni bio gramežljiv, a mogao je tražiti puno više , dali bismo mu za Paz i zadnju paru... dakle zaista super veterinar za pse..
Naravno, zahvaljujući ovom forumu i ovoj temi sam došla do njega. i moja vječita zahvalnost onima koji su nam ga preporučili. Paz je opet vesela i sa nama.. Bilo je nekoliko paklenih dana, tuge, očaja i straha..
Koliko sam cula i dalje nema vakcina za macePhia wrote:Zna li neko koja je aktuelna cijena za vakcinaciju i cipiranje macke? Prva vakc, bjesnilo i cip znaci?
Mozes i zovnuti nekog od ovih veterinara da ti dodju kuci.BadSanta wrote:Možete li mi preporučiti neku veterinasku ambulantu na Ilidži ili bar što bliže njoj. Hvala