Eki ... a ja projektujem puteve. Jeboga, imamo projektni tim!hugollino wrote:Pozdrav bikeri
I ja se slažem s idejom da se konačno napravi prava stvar za bikere... Imamo mi i moto uniu i preko nje se može nešto riješiti ali bi trebalo i rijesiti taj problem prvenstveno u KS..
Eto može, vidimo se u četvrtak u Johny-ju..
Ja sam čoperaš i njih smatram pravim motoristima i opreznim.... R-ovi su dobri samo i oni sebi previše za pravo uzimaju... Spoj mladosti-ludost-neiskustva-nedostataka opreme i želje za dokazivanjem.... e to nije ljubav to je već nešto drugo...
Što se tiče ostalog, ja mogo i strukovno pomoći jer sam saobraćajac od glave do pete....
Ride ti live, live to ride

O ovome ja pričam godinama ... ima nas kol'ko hoćeš a nikako da se udružimo oko jedne ideje. Mi smo prvi MK u Sarajevu, i molio sam druge da ne prave svaki sokak jedan klub sa dva-tri člana i nekom krpom na leđima, da se objedinjujemo, okrupnjavamo, da nešto učinimo zajedno ... ali kompleksi su čudna stvar. Svi vole da su face pa nigdje nećemo stići.
Imamo strašnu podršku ministarstava i bilo bi mi žao da jednom kad odložim motor to bude jer nismo znali iskoristiti što nam se daje.
Koja moto unija? Znam za MC uniju. Ima li neka druga da ne znam?