Dope_Man wrote:Danas situacija oko 6, idem prema Ilidzi, poslije semafora na Otoci. Lijeva traka pici najbrze, u cetvrtoj cak iako je guzvaa, sve super... i onda naglo kocenje svih ispred, pa i ja haman poljubih u gu*u damu ispred mene. Prebacim se u srednju i vidim neko bijelo auto 5-6 auta ispred stoji, svi ostali odmakli bar 50tak metara. Kontam mozda ga ovaj iza udario pa stali da rijese stvar. Nailazim pored vidim nije nista bilo vec debil bleji u mobitel na volanu i uopste nije shvatio da su svi ispred njega krenuli. Kad je skontao, krenu, ali igrajuci se sa mobitelom i dalje namota malo lijevo pa izgreba felgom trotar. Tek tad se malo trznu, ispravi volan i nastavi dalje, tipkajuci i dalje po mobitelu
Takvima treba i auto i vozacku oduzeti, da vise nikad ne sjedni ni na suvozacevom mjesto.
Tacno covjek dobije poriv da ga izvuce iz auta i nogama nasuta, izvuce ono najgore iz insana
Prije dva dana, na Cvili kod taxista i apoteke, na semaforu, taxista hladno parkirao auto u desnoj traci. Guzva se stvorila, raja svira, umalo par sudara da se izazove jer ljudi iza njega u huji naglo izlete u lijevu traku, svi sviraju, psuju, masu rukama... Cep se stvorio na ionako kratkom semaforu, uzas. Odakle su ti ljudi, sta im je u glavi, nikad mi nece biti jasno.