beni-bu-man wrote:
Auuuuu....jes bilo....klizavo.....ko kaze da nema vode za led?

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
beni-bu-man wrote:
Koja pumpa Nedzarici?pepeljara wrote:Nedzarici? Kolko je bmb95
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Meni su se smijali kad sam reko da je ovde klizavo između ostalog i radi pumpe, te isparenja sa isteWind wrote:beni-bu-man wrote:
Auuuuu....jes bilo....klizavo.....ko kaze da nema vode za led?
Tomahawk11 wrote:Ja ga ne hvalim.
Ne hvalim nikog.
Trenutno su, sto se tice regije Sarajevo, na drugom mjestu.
Dok Brcko Gas ima nize cijene, sipam kod njih.
A ovako kad se zalomi, ko juce, onda sipam usput (kao na BPP), jer su oni jos jeftiniji.
Ne pravim nikom reklamu. Reklama im je to sto su jeftiniji.
Mada je onaj BPP pojam kakva treba da bude pumpa. Uredno sve, od kase i lokala do WC-a.
A i zensko osoblje sipa (Dragana sto je juce sipala).
Hm, Mokrokonektovan wrote:Tomahawk11 wrote:Ja ga ne hvalim.
Ne hvalim nikog.
A ovako kad se zalomi, ko juce, onda sipam usput (kao na BPP), jer su oni jos jeftiniji.
Mada je onaj BPP pojam kakva treba da bude pumpa. Uredno sve, od kase i lokala do WC-a.
A gdje ta Draganica, koja pumpa, lokacija????
Ma usput je, kad krenem u rodni kraj.Tomahawk11 wrote:Hm, Mokrokonektovan wrote:Tomahawk11 wrote:Ja ga ne hvalim.
Ne hvalim nikog.
A gdje ta Draganica, koja pumpa, lokacija????![]()
Isplati ti se namjerno zaputiti
Odavde sam nasuo 20 KM. Bio neki lik....u povratku, izlaze njih tri, Dragana grmikonektovan wrote:
Ma usput je, kad krenem u rodni kraj.![]()
Ima da ga do vrha natankujem, da je ostavim bez texta.![]()
Tomahawk11 wrote:Odavde sam nasuo 20 KM. Bio neki lik....u povratku, izlaze njih tri, Dragana grmikonektovan wrote:
![]()
Crnka, sexy naocale, lijepa ko lutka.
trebal ti izdati vikendicu, 2.5 minuta odatleTomahawk11 wrote:Odavde sam nasuo 20 KM. Bio neki lik....u povratku, izlaze njih tri, Dragana grmikonektovan wrote:
![]()
Crnka, sexy naocale, lijepa ko lutka.
Tomahawk11 wrote:quarterback, vidjecu kad iduci put budem sipao...ako sta bude, imas pp
ma pusti , D4 mozda jest jeftiniji ali onaj koji meni treba D5 je 1.81Leon16v wrote:Koliko je to na EP stup nafta sad?
1.71 i 1.81. isto toliko je i na petrolu brijesce. d5. na gazpromu kod vize 1.66 i 1.81Leon16v wrote:Koliko je to na EP stup nafta sad?
ne dam im iz principa, a najskuplji su svakako , a plata onog radnika sto se slomi dole je jedva 500KMNed071 wrote:1.71 i 1.81. isto toliko je i na petrolu brijesce. d5. na gazpromu kod vize 1.66 i 1.81Leon16v wrote:Koliko je to na EP stup nafta sad?
nestro ima pumpu u bosanskom brodu, cim prodjes rafineriju...ja tu uvijek dopunim rezervoar prije prelaska u hrseoBIH wrote:Gdje tacno da sipam gorivo prije S. Broda? Gdje je najpovoljnije a da ne skrecem sa magistrale?
Petrol Brijesce D5 je 1.91, Petrol Stup je 1.86 KM.Ned071 wrote:1.71 i 1.81. isto toliko je i na petrolu brijesce. d5. na gazpromu kod vize 1.66 i 1.81Leon16v wrote:Koliko je to na EP stup nafta sad?