Page 1 of 1

Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 05/08/2011 20:56
by Cossack
Veliki pozdrav svima. Nadam se da mi neko moze pomoci. Zanima me gdje kvalitetno uz neku normalnu cijenu mogu ispraviti ulubljenu zadnju karambolku. Vjerujem da ce nakon ispravljanja istu trebati i farbati. Takodjer imam i na predljoj strani manjih ostecenja tako da bih i to htio da sredim. Jednim udarcem 2 muhe 8-) U pitanju je Opel Astra G.
Trazio sam slicnu temu ali ne nadjoh konkretne odgovore pa bih bio veoma zahvalan ako bi me neko uputio na pravu adresu :)
btw Sta mislite koliko bi me sve moglo kostati?

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 05/08/2011 21:11
by Astrix
De ti meni prvo bgt pojasni, imam i ja Astru ali mi ne ide u glavu sta im to znaci G? Sto se ovog drugog tice, ja sam nedavno lakirao citavu prednju karambolku i doslo me 100 KM u hrasnom radio, nije nesto specijalno uradjeno al sam zadovoljan, a isto tako imas tu u blizini u milikatskoj isto lakirera on ti je malo skuplji ali mislim i bolji...

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 05/08/2011 21:14
by Wind
radi orjentacije meni su trazili 300 KM...zavisi od ostecenja...

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 05/08/2011 21:16
by Cossack
Wind wrote:radi orjentacije meni su trazili 300 KM...zavisi od ostecenja...
A gdje si radio?

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 05/08/2011 21:19
by Cossack
Astrix wrote:De ti meni prvo bgt pojasni, imam i ja Astru ali mi ne ide u glavu sta im to znaci G? Sto se ovog drugog tice, ja sam nedavno lakirao citavu prednju karambolku i doslo me 100 KM u hrasnom radio, nije nesto specijalno uradjeno al sam zadovoljan, a isto tako imas tu u blizini u milikatskoj isto lakirera on ti je malo skuplji ali mislim i bolji...
Ne znam koju Astru imas ali ovo je Astra G: http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/692/6/ Ako moze vise detalja za obje lokacije bi bih veoma zahvalan :)

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 05/08/2011 22:24
by Astrix
Ovaj gdje sam ja radio ti je ako znas gdje je restoran ruza i odma s desne strane i put uzbrdo i vidjeces na desnoj strani radionu, a ovaj drugi je isto skrenes s tranzita prema istom restoranu i ides gore lijevo, mislim druga ulica desno prva bi trebala biti slijepa ulica ne znam tacno. I ides tom ulicom pravac uzbdrdo kad dodjes do klasove radnje ides desno, i jedno 20 metara na lijevoj strani mu je radiona a zovu ga Šejn.

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 06/08/2011 01:32
by Cossack
Astrix wrote:Ovaj gdje sam ja radio ti je ako znas gdje je restoran ruza i odma s desne strane i put uzbrdo i vidjeces na desnoj strani radionu, a ovaj drugi je isto skrenes s tranzita prema istom restoranu i ides gore lijevo, mislim druga ulica desno prva bi trebala biti slijepa ulica ne znam tacno. I ides tom ulicom pravac uzbdrdo kad dodjes do klasove radnje ides desno, i jedno 20 metara na lijevoj strani mu je radiona a zovu ga Šejn.
Hvala na detaljima. Prvi nije opcija obzirom da cu radije dodati vise kesha ali da se kvalitetno uradi a za drugog cu vidjeti... mada mi ime Šejn ne uljeva neko povjerenje :roll:

Re: Ispravljanje karambolke i farbanje

Posted: 06/08/2011 17:27
by Astrix
Hahaha i ja sam to pomislio kad mi je jaran njega preporucio, al bio sam gore kod njega i vidio da covjek bas radi kako treba i da je ozbiljan, na tebi je da odlucis...