Sta se tu sve placa?
I ima li sve 3 blokade?

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Da si malo iscitao(ne sve) ovu temu znao bi.
huso je tvoj najbolji prijateljranger wrote: ↑06/03/2020 09:36ide li jos za opela eur1?
uvozio sam vec auto otprilike znam kako fercera samo je tad mogo eur1... sad vise ne znam za sta moze za sta ne.
i kolika je zajebancija kupit od privatnog lica auto u njemackoj i uvest u bih? ja zivim u njemackoj tako da mi nije problem izganjat sve sto treba al ako je prevelika zajebancija kontam da prekrizim i trazim samo od hendlera...
Ja bi to uradio preko neke agencije za registraciju, osiguranja, jesi li razmisljao o tome???dgL_ wrote: ↑16/03/2020 20:41Pozz. Trebam da uzmem i registrujem auto koje je iz uvoza... prodavac kaze da je placeno sve do registracije. Treba mi neko ko je to radio jer me zanima sta sve od dokumenata prodavac treba da mi dadne da bih pokrenuo registraciju u MUPu, dobivanje tabli, tehnicki itd... hvala svima na odg.
Ne znam da li sam zakasnio sa odgovorom ali jedna jako bitna informacija za sve one koji uvoze ili kupuju vozila iz Skandinavije.dgL_ wrote: ↑16/03/2020 20:41Pozz. Trebam da uzmem i registrujem auto koje je iz uvoza... prodavac kaze da je placeno sve do registracije. Treba mi neko ko je to radio jer me zanima sta sve od dokumenata prodavac treba da mi dadne da bih pokrenuo registraciju u MUPu, dobivanje tabli, tehnicki itd... hvala svima na odg.