znate li gdje bi se mogli nabaviti rukohvati kao sa slike, za renault clio 3

mimo ovlastenog naravno

i mogu li se uopste naknadno staviti

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Ispod volana lijevo ima poklopacWenger wrote:pitanje za poznavaoce...gdje se nalaze osiguraci u Megane 3? Upaljac mi ne radi pa da vidim da nije do osiguraca...hvala
kakaljin wrote:Ispod volana lijevo ima poklopacWenger wrote:pitanje za poznavaoce...gdje se nalaze osiguraci u Megane 3? Upaljac mi ne radi pa da vidim da nije do osiguraca...hvala
Kod mene isto ali isto tako auto nekako meni ljepše "klizi" na ljetnim gumama i aluminijskim felgama. Potrošnja i ostalo u 5 deka.NediM17 wrote:Vala ja izmedju 15 i 16 na oba svoja auta ne primjecujem nikakvu razliku sto se tice performansi, jedina vidljiva razlika mi je da puno ljepse izgledaju na alu. 16kama u odnosu na celicare 15''.
Koji motor? 4x100 260 mm, 280 mm, 5x108 280 mm?samo pozitiva wrote:ako ko zna cijenu prednjih diskova, 2008 godina?
Meyle 16 16 521 0004 koštaju oko 140,oo KM par, fi je 280 mm, 4x100direstraits0078 wrote:Koji motor? 4x100 260 mm, 280 mm, 5x108 280 mm?samo pozitiva wrote:ako ko zna cijenu prednjih diskova, 2008 godina?
Ovi prvi su oko 80-90 KM, slijedeci nesto sitno skuplji ili jednako skupi, a ovi posljednji oko 150-tak KM.
Alternativno, nazovi ovlasteni, prodavnice dijelova, vidi cijene na oglasnicima i sl...
Za te pare se kupe Ate Power Disc.shlauf wrote:Meyle 16 16 521 0004 koštaju oko 140,oo KM par, fi je 280 mm, 4x100direstraits0078 wrote:Koji motor? 4x100 260 mm, 280 mm, 5x108 280 mm?samo pozitiva wrote:ako ko zna cijenu prednjih diskova, 2008 godina?
Ovi prvi su oko 80-90 KM, slijedeci nesto sitno skuplji ili jednako skupi, a ovi posljednji oko 150-tak KM.
Alternativno, nazovi ovlasteni, prodavnice dijelova, vidi cijene na oglasnicima i sl...
Ovo su cijene fco rajvoSa.shlauf wrote:Ovo je Bosnia a ne Denmark
Pa trebao bi makar ti da znas da sivi liv mora da odstoji malo na vlazi prije masinske obrade...shlauf wrote:Garant negdje stajali vani pa navukli vlage
Znači da su i moje nesuđene felge od sivog livadirestraits0078 wrote:Pa trebao bi makar ti da znas da sivi liv mora da odstoji malo na vlazi prije masinske obrade...shlauf wrote:Garant negdje stajali vani pa navukli vlage
"Zaledio" ti radio/CD. Znaš li kakav je hladnjak na njemu, bakarni ili aluminijski ??? Ako je bakarni imam jedan radio na prodauhugollino wrote:Pozdrav,
Imam Renault Megane Sedan 2005. i imam problem s radiom. Radio je radio sve normalno i samo je zaštopao na jednom stanici i kad sam auto ugasio i ponovno palio radio nije htio nikako raditi. Ne znam šta bi moglo biti i da li je neko imao sličan problem i kako i gdje ga riješiti. Samo da imam radio, puno putujem pa pobudali ovako! Mogće da je crk'o ili nesto. Ko popravlja ili mijenja te radio aparate u Renaultima u Sarajevu i okolici?
Hvala!
malo sam se raspitivao po radnjama i ovako stvari stojeshlauf wrote:Meyle 16 16 521 0004 koštaju oko 140,oo KM par, fi je 280 mm, 4x100direstraits0078 wrote:
Koji motor? 4x100 260 mm, 280 mm, 5x108 280 mm?
Samo pazi za zadnje diskove, ova cijena od 152 KM za Valeo je niska, možda su bez ležaja. Provjeri i za one u Trgomatu.samo pozitiva wrote:malo sam se raspitivao po radnjama i ovako stvari stojeshlauf wrote:Meyle 16 16 521 0004 koštaju oko 140,oo KM par, fi je 280 mm, 4x100direstraits0078 wrote:
Koji motor? 4x100 260 mm, 280 mm, 5x108 280 mm?
Alternativno, nazovi ovlasteni, prodavnice dijelova, vidi cijene na oglasnicima i sl...![]()
trazio s lezajem i dobio te cijene a mozda su neki previdjeli moje pitanjedirestraits0078 wrote:Samo pazi za zadnje diskove, ova cijena od 152 KM za Valeo je niska, možda su bez ležaja. Provjeri i za one u Trgomatu.samo pozitiva wrote: malo sam se raspitivao po radnjama i ovako stvari stoje![]()
Onda kupis gdje su jeftiniji. Valeo nije los, dapace.samo pozitiva wrote:trazio s lezajem i dobio te cijene a mozda su neki previdjeli moje pitanjedirestraits0078 wrote:Samo pazi za zadnje diskove, ova cijena od 152 KM za Valeo je niska, možda su bez ležaja. Provjeri i za one u Trgomatu.samo pozitiva wrote: malo sam se raspitivao po radnjama i ovako stvari stoje![]()