saces ban popit

sto radis dzabe??
Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Kome? Đe sHalter
Treba najava, pa onda bahni
Trenutno jesu celicne+zimske gume, bez tih prstenova jer ne znam da trebaju. Ali desava se i na orginalnim alu felgama. Gledao sam po furumima, dosta raje ima isti problem s F30, i rijesili su ga s Hunterom. Vozi se na ova dva seta felgi vec 4 godine, sad jedino da uzmem nov set gume+felge pa da iskljucim taj dio.bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/04/2020 14:41da nisu neke druge felge na njemu pa fale prstenovi u centralnoj rupi?
Diskovi su mjenjani u garanciji, srecom. Tad je doduse tresao i prilikom kocenja. Trebam ponovo na servis, kad prodje ovo s koronom, s nadom da ce se rijesiti konacno. Uglavnom peh auto!bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/04/2020 15:03to da su rijesili spurom nema sanse ,jer je tu problem u rotirajucim dijelovima,a ne u tragu tockova .ako trese bez kocenja,nema veze s diskovima,dzabe si ih mijenjao .samo moze imati veze s felgama ili glavcinama /medjusobnom nalijeganju.
Kupio u nekoj auto kuci ili u Tomicu ? ... mislim vezano za garanciju ... Garancija od auto kuce ?mzungu wrote: ↑15/04/2020 15:18Diskovi su mjenjani u garanciji, srecom. Tad je doduse tresao i prilikom kocenja. Trebam ponovo na servis, kad prodje ovo s koronom, s nadom da ce se rijesiti konacno. Uglavnom peh auto!bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/04/2020 15:03to da su rijesili spurom nema sanse ,jer je tu problem u rotirajucim dijelovima,a ne u tragu tockova .ako trese bez kocenja,nema veze s diskovima,dzabe si ih mijenjao .samo moze imati veze s felgama ili glavcinama /medjusobnom nalijeganju.
TomicBullet Tooth Tony wrote: ↑15/04/2020 15:26Kupio u nekoj auto kuci ili u Tomicu ? ... mislim vezano za garanciju ... Garancija od auto kuce ?mzungu wrote: ↑15/04/2020 15:18Diskovi su mjenjani u garanciji, srecom. Tad je doduse tresao i prilikom kocenja. Trebam ponovo na servis, kad prodje ovo s koronom, s nadom da ce se rijesiti konacno. Uglavnom peh auto!bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/04/2020 15:03to da su rijesili spurom nema sanse ,jer je tu problem u rotirajucim dijelovima,a ne u tragu tockova .ako trese bez kocenja,nema veze s diskovima,dzabe si ih mijenjao .samo moze imati veze s felgama ili glavcinama /medjusobnom nalijeganju.
Volim izazove. Da ja to pokusam rijesiti? Ako ne bude ok ne treba placati nista.mzungu wrote: ↑15/04/2020 14:49Trenutno jesu celicne+zimske gume, bez tih prstenova jer ne znam da trebaju. Ali desava se i na orginalnim alu felgama. Gledao sam po furumima, dosta raje ima isti problem s F30, i rijesili su ga s Hunterom. Vozi se na ova dva seta felgi vec 4 godine, sad jedino da uzmem nov set gume+felge pa da iskljucim taj dio.bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/04/2020 14:41da nisu neke druge felge na njemu pa fale prstenovi u centralnoj rupi?
Najmanji problem je što radi na svoju štetu, nego hebe druge...