Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dope_Man wrote:Pa za ovo treba biti pravo bezobrazan.
a bezobraznih--i to pravo bezobraznih--je pun grad
Jeste prepun, ali ovo je bas novi nivo. Pretpostavljam da su te sipke il sta su vec stavili upravo zbog tog, da se jedna strane ulice ne pretvara u parking kako je inace pocelo, stalno je tu bilo nekoliko auta parkiranhih. I sad vidis to, svjestan si valjda da parkiranjem zatvaras traku i opet ostavis auto To stvarno zasluzuje da covjek trenira bejzbol na njegovom autu.
Sinoc ja prelazim pjesacki kod mb slasticarne i lik u nekom audija iz pravca hrasna hop u zabranu lijevo i na pjesacki zagradi i onu rampu za invalide i otvara vrata reko pa ja po sree pjesackog kad govori ma samo da kupim cigare
Reko nije to zbog mene nego je ispalo kretenski on ono slegnu ramenima kao jbg
Ima mozda nekih 40-ak godina i po ponasanju mislim da nije dglovac nego da to uradi ovako nesvjesno vecinom i na brzinu
Strucnjaci opet nadju nacin da se nepropisno parkiraju...
Vidi Elreta pezo vozi.
Izdaja
FCA u srcu, a Pug se vozi... Ovo mi je prvi neITA auto koji vozim i nije to to
Za novac koji sam imao (6k eura) da je kompakt dizel star do 4 god i do maksimalno 100k km nije bilo nista meni dostupno iz FCA proizvodnog programa. Za utjehu tu su u firmi Ducato 2.3 Multijet i Doblo Maxi 1.6 Multijet
ElRe wrote:
FCA u srcu, a Pug se vozi... Ovo mi je prvi neITA auto koji vozim i nije to to
Za novac koji sam imao (6k eura) da je kompakt dizel star do 4 god i do maksimalno 100k km nije bilo nista meni dostupno iz FCA proizvodnog programa. Za utjehu tu su u firmi Ducato 2.3 Multijet i Doblo Maxi 1.6 Multijet
Presjece me kad sam vidio Iz daljine je licilo na celer iz 159-ke
Danas u Obiju majstora parkiranja . Hajde kada je prazno i nema puno raje pa poklopis mjesto ili malo ruzno ostavis. Ali kada je guzva i puno Ili su mutavi ili im je mrsko da fino poravnaju auto u parking mjesto
što se tiče ove eko policije
jedan ponekada kada nema mjesta gospodin parkira na travu pa usput napravi blato, ma užas
je li mogu nazvati njih i reći taj je tu i tu ili moram i ostaviti podatke ili ih čekati, što mi ne pada napamet
hopi wrote:što se tiče ove eko policije
jedan ponekada kada nema mjesta gospodin parkira na travu pa usput napravi blato, ma užas
je li mogu nazvati njih i reći taj je tu i tu ili moram i ostaviti podatke ili ih čekati, što mi ne pada napamet
Nazovi,i prijavi ne moraš čekati.Vjerovatno neće doći odmah,ali ako znaš otprilike kada parkira,vrlo brzo će ga sankcionisati.Ustvari prvo upozorenje pa onda kazne.Ako ne postoji neki ustaljeni termin,vrtit će se oni tu dok ne dodje i parkira.