Brate moj, pa naravno da je nemoguce zaustaviti se na crveno, ali samo ako vozis avion, ja vozim cca 6 godina i prosao sam jednom kroz crveno u gradu, kod II gimnazije jer sam "blenuo" u najljepsu djevojku na svijetu, naravno zaustavljen sam odmah...hhaa....moj savjet: kad se priblizavas semaforu uvijek, ali uvijek obrati paznju na svjetlo na pjesackom semaforu, koji se nalazi paralelno sa tvojom putanjom, jer kad se upali crveno na tom semaforu imas otprilike 11-18 sec prije nego se upali zuto i nakon toga crveno svjetlo na tvom semaforu...abdulazizsarajevo wrote:Neelix wrote:Better Man wrote:Umjesto da se pitate gdje su kamere bolje Vam bi bilo da vozite po propisima.haj da se i ja s tobom jednom slozim
malo mi idu na zivce ovakvi komentari...jel shvatate da je nekad nemoguce ne proci kroz crveno...
jednostavno u brzini oko 60KM/h nemoguce je kociti tako brzo..tako da ipak ovdje ima i savjesnih vozaca kojima se omakne prolazak kroz crveno..jednostavno receno..
Tako mislim da treba postojati olaksavajuca okolnost za te ljude..isto tako ima olaksavajuca okolnost ako zaglavis na krivicni sud prvi put slucajno ili namjerno..logicno..
znaci zna se desiti i toliko cekanje...pih...
pozzz
Pozz i nemoj da se brines nemas kamere na toj raskrsnici koja prati prolazak i prekoracenje brzine.