ko kaze da nije uradjeno ? čovjek je pregledao bocu, nije da je u kancelariji sjedio i nije je ni vidio te izdao papirpreludezalude wrote: ↑14/10/2020 00:47Nisi ti to radio. Ti si normalno platio i dobio papir da je uradjeno ali nije uradjeno.
Ugradnja plina, cijena, papirologija
Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
#2751 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
#2752 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Ono kako si napisao da je pregledana boca, ne ispituje se tako
Ima procedura, puni se vodom i nabija se pritisak u boci, ako je to uradio ispravno je uradio, uz prisustvo inspektora čiji je žig stavio i čiji potpis bude na tom atestu
Sve sto nije tako urađeno je pogrešno urađeno, a ti mjeri kako god hoces
Ima procedura, puni se vodom i nabija se pritisak u boci, ako je to uradio ispravno je uradio, uz prisustvo inspektora čiji je žig stavio i čiji potpis bude na tom atestu
Sve sto nije tako urađeno je pogrešno urađeno, a ti mjeri kako god hoces

#2753 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Iduce godine mi istice atest što znaci da necu ko prošli put da mi onako pogleda bocu vec cu morat stavit novu i da ne razmišljam.
Isprepadali ste me

Isprepadali ste me

-
#2754 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Ako si radio atest novog rezervoara, onda je ok. Ako si radio atest polovnog rezervoara, onda nije ok. Vizuelni pregled je samo dio radnje ako se radi o reatestu rezervoara. Ima propisana procedura. Ali u ovoj drzavi je sve moguce. Samo mi nije jasno kako se pokrio sa nedostatkom papira o ispitivanju rezervoara od nadlezne institucije a nekad je to bio neki institut, da li masinski, nisam siguran.soferina wrote: ↑14/10/2020 09:08ko kaze da nije uradjeno ? čovjek je pregledao bocu, nije da je u kancelariji sjedio i nije je ni vidio te izdao papirpreludezalude wrote: ↑14/10/2020 00:47Nisi ti to radio. Ti si normalno platio i dobio papir da je uradjeno ali nije uradjeno.
#2755 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Jel negdje ima da se kupi ACME adapter za tocenje plina u BiH?
- drug_profi
#2756 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Znam da sam nekad negdje vidio, ali se sad ne mogu sjetiti gdje.
A na webu sam našao ovo u HR.
https://auto-silvio.hr/shop/prodaja/multiventili
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2757 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Sta je ACME?

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2759 Re: Ugradnja plina, cijena, papirologija
Aha kod nas je ovaj dish