Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Evo sa'cu ih ja nazvati i reci da treba jedan radar na tom potezuNaslovnica wrote:Nikako mi ne ide u glavu da nikada nisu postavili stacionarni radar u ulici Safeta Hadžića, na prelazu iz AP u Olimpijsko...
Gdje se može dati inicijativa za takvo nešto?
Jarane, ja sam prvi protiv radarskih kontrola, ali na nepotrebnim mjestima.konektovan wrote:Evo sa'cu ih ja nazvati i reci da treba jedan radar na tom potezuNaslovnica wrote:Nikako mi ne ide u glavu da nikada nisu postavili stacionarni radar u ulici Safeta Hadžića, na prelazu iz AP u Olimpijsko...
Gdje se može dati inicijativa za takvo nešto?a ako imas još kakav prijedlog, pucaj....
![]()
Dosta više radara, sta vam je....
Naslovnica wrote:Jarane, ja sam prvi protiv radarskih kontrola, ali na nepotrebnim mjestima.konektovan wrote:Evo sa'cu ih ja nazvati i reci da treba jedan radar na tom potezuNaslovnica wrote:Nikako mi ne ide u glavu da nikada nisu postavili stacionarni radar u ulici Safeta Hadžića, na prelazu iz AP u Olimpijsko...
Gdje se može dati inicijativa za takvo nešto?a ako imas još kakav prijedlog, pucaj....
![]()
Dosta više radara, sta vam je....
Tamo je radar prijeko potreban, 100%.
Kakva lukavicka cesta, pa nije tamo više od 10 godina radar. Na mojmilu imaš semafore, uredno rade.Naslovnica wrote:Ali bagra postavi stacionarni radar na Lukavičku cestu, nigdje nikoga. A na Mojmilu svakodnevno stotine djece prelaze, odraslih, baš crna tačka za pješake.
Ma mislio sam na onu cestu pored sjj, valjda je Kurta Šorka?konektovan wrote:Kakva lukavicka cesta, pa nije tamo više od 10 godina radar. Na mojmilu imaš semafore, uredno rade.Naslovnica wrote:Ali bagra postavi stacionarni radar na Lukavičku cestu, nigdje nikoga. A na Mojmilu svakodnevno stotine djece prelaze, odraslih, baš crna tačka za pješake.Moja mahala, i rijetko incidenata bude.
Ja svako jutro idem preko tog prelaza, malca u vrtic vodim, ima raje stane, neki profuraju, ali eto hvala Bogu, ne sjecam se nekog incidenta. Tu semafor da stave, kolaps bi bio mrtvi.Naslovnica wrote:Ma mislio sam na onu cestu pored sjj, valjda je Kurta Šorka?konektovan wrote:Kakva lukavicka cesta, pa nije tamo više od 10 godina radar. Na mojmilu imaš semafore, uredno rade.Naslovnica wrote:Ali bagra postavi stacionarni radar na Lukavičku cestu, nigdje nikoga. A na Mojmilu svakodnevno stotine djece prelaze, odraslih, baš crna tačka za pješake.Moja mahala, i rijetko incidenata bude.
Na Mojmilu NEMAŠ semafore na prelazu kod dvorane Ramiz Salčin, crna tačka za pješake, apsolutno.
Svakodnevno sam tamo prelazio ulicu dok su djeca išla u obdanište, pa u školu.
Nećeš vjerovati čega sam se sve nagledao.
Od debila koji gare kao da su na trkama, pretrčavanja djece i odraslih, od obilaženja kolone, psovanja djeci i vozačima kada im neko stane, ma strašno.
https://sacramento.craigslist.org/ctd/d ... 61246.htmlbitanga_sa_otesa wrote:It's got a cop motor, a 440-cubic-inch plant. It's got cop tires, cop suspension, cop shocks. It's a model made before catalytic converters so it'll run good on regular gas.
vakimk ultra wrote: Ja mislim da je hemi unutra![]()
Nije isto ogranicenje prema dobrinji i prema gradumayab wrote:Kod Željinog danas postavljali senzore na drugoj strani, bliže stadionu, dakle bice sa obje starne očigledno, na suprotnoj strani je već postavljeno sve, samo ne znam da li radi