Dobro sad ti modni detalji eto ja sam mislio da utrpane trenerke i jedna nogavica do ispod koljena je historija, al'neki dan u rajvoSa vidjeh likusa da promovira taj vec raritetni trend s kraja '90tih
Generalno potraga je za autom koje ce zajedno sa registracijom i malim servisom biti oko 4000 KM. Pa ako ima i neko drugo auto koje se moze naci slobodno predlozite.
Generalno potraga je za autom koje ce zajedno sa registracijom i malim servisom biti oko 4000 KM. Pa ako ima i neko drugo auto koje se moze naci slobodno predlozite.
Meščini da je taj Eurocentar Ilidža spominjan u negativnom kontekstu i da ih treba zaobilaziti.
A kakvo je ovo auto bgt, nit je lijep nit je luksuzan. Klasicni americki bezvezni kamion. Da je to kadilak eskalade pa ne bih rekao nista, ovaj Durango je bar meni bezveze.
Neko napisa trosi šatro 16 l, Jes Jes hau Jes nou ML dizel posrče 10-15 l a ne ovaj osmak benzinac.
Ma durango su špic krajzlerove krkanije. Komadina lima i lose plastike...
A to za potrosnju to je idelana kad se spuštaš prema olovskim lukama.
To kod nas vole ovi sa kockastim glavama kao npr onaj Širak. Valjda ga dobio od onakvih kao sto je on. Bajramovici i ekipa.
Jednom prilikom prije xx godina na izlaznoj rampi u podlugovima taj doticni ispred mene. stvara frku nece da plati marku. A tamni zeleni durango starija gen. Kromirane fele. Kozna jakna u julu. I trenerke.. Jedva plati. Kolona se uhvatila..
Čuj neće bijednik da plati marku na naplatnoj?!
Taj je poznat bio po neplacanjima, po kaficima. Dok nije zavrsio u zenici.
Pa odmah i vidim kakvo je auto, tako da i ne očekujem ležanje na nivou sportskog auta...naravno, ti automobili su napravljeni za američkih autoputeva i sličnih cesta, ali sumnjam baš sada da je takvo smeće u vožnji zavojitim putevima...nije SAD Vojvodina...
O ukusima se ne raspravlja i ljepota je u oku posmatraca, ali meni je ovaj Duragno rijetko ruzan auto, pogotovo sprijeda, ko da je neko ukrsio FAP-a 13 i regularnog terenca.
haj ba to su smart cilindri oni se gOse po potrebi i meni se na Jeepu na brzoj u Blazuju ugasio 3ci cyl., doduse zbog Radica i Darkoma iz lukavice, koji su tada abili alfe i omege za plinase...
Haj sto on jedan nije dobar u glavu, vec me brinu ovi drugi 10 komentatora. Isto moj zemo sto neki dan napravi sarkazam sa 5G i koronom pa se zakaci 2600 ovaca da to share-a...