Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Razmisljao sam i BBS ... vorsteiner isto ... samo njihove felge su bas velikih dimenzijasema911s wrote:Bullet Tooth Tony wrote:Moze konkretno pitanje jedno ... da birate felge za F20 , ljetne gume , koje bi odabrali ... Auto je crne boje ... preferiram orginalne felge ali ako su i aftermarket dobre mogu i one ...
BBS CH-R, oko500€ komad nove, poljovne malo jeftinine, BMW na BBS ***** *********** *****
http://bbs.com/de/produkte.php
http://m.ebay.de/sch/i.html?_nkw=bbs+ch ... qp=bbs+chr
odlicne su ovesema911s wrote:Bullet Tooth Tony wrote:Moze konkretno pitanje jedno ... da birate felge za F20 , ljetne gume , koje bi odabrali ... Auto je crne boje ... preferiram orginalne felge ali ako su i aftermarket dobre mogu i one ...
BBS CH-R, oko500€ komad nove, poljovne malo jeftinine, BMW na BBS ***** *********** *****
http://bbs.com/de/produkte.php
http://m.ebay.de/sch/i.html?_nkw=bbs+ch ... qp=bbs+chr
Ne znam kako ti neko nije reagovao na ovo smece od pisanja. Ovo je cisti dokaz da si obicni trol koji nema veze sa onim sto pise. Nije svak robot kao ti da kupi 112d i zbog nekih krivulja statistickih i casopisa smatra da je izabrao najbolje. M preseravanje jer ga ado nema gdje voziti. Bem ti sta covjek nece procitati ovdje.ado-šampion wrote:Ma joj kakvi crni M modeli, to je odavno samo odrzavanje imidza i da pise raja okolo. Kakav M model auto 560 konja, tezak 1800 kg. Gdje da ga vozis? Pa vecina petica sto se proda su 520. Kome je uopste potrebno vise snage nego sto nudi recimo 528i, 260 konja. 6.5 sekundi 0-100, osim onima koji ce s njim ici na stazu. Cisto preseravanje. Gledam review negdje, cini mi se Motor Trend, kaze kad sidjes sa staze stavis u comfort mode i imas pravu limuzinu, znaci ako ne ides na stazu vozices auto s 560 konja u comfort modu kao auto koje ima 70% konja manje.![]()
U pravu si, kako bi ja da mi moze bit kupio M5 E60,,,,,,,,,,,,,i skinuo sve oznake. Sakrio ga od potencijalnih trkaca na semaforu, da mogu na miru uzivati.basicm wrote:Ne znam kako ti neko nije reagovao na ovo smece od pisanja. Ovo je cisti dokaz da si obicni trol koji nema veze sa onim sto pise. Nije svak robot kao ti da kupi 112d i zbog nekih krivulja statistickih i casopisa smatra da je izabrao najbolje. M preseravanje jer ga ado nema gdje voziti. Bem ti sta covjek nece procitati ovdje.ado-šampion wrote:Ma joj kakvi crni M modeli, to je odavno samo odrzavanje imidza i da pise raja okolo. Kakav M model auto 560 konja, tezak 1800 kg. Gdje da ga vozis? Pa vecina petica sto se proda su 520. Kome je uopste potrebno vise snage nego sto nudi recimo 528i, 260 konja. 6.5 sekundi 0-100, osim onima koji ce s njim ici na stazu. Cisto preseravanje. Gledam review negdje, cini mi se Motor Trend, kaze kad sidjes sa staze stavis u comfort mode i imas pravu limuzinu, znaci ako ne ides na stazu vozices auto s 560 konja u comfort modu kao auto koje ima 70% konja manje.![]()
Meni je ova druga po redu OK, ne bih dalje trazio.Bullet Tooth Tony wrote:Moze konkretno pitanje jedno ... da birate felge za F20 , ljetne gume , koje bi odabrali ... Auto je crne boje ... preferiram orginalne felge ali ako su i aftermarket dobre mogu i one ...
ili kupis dizela, najosnovnijeg i zaljepis Mlavic wrote: U pravu si, kako bi ja da mi moze bit kupio M5 E60,,,,,,,,,,,,,i skinuo sve oznake. Sakrio ga od potencijalnih trkaca na semaforu, da mogu na miru uzivati.
Dobaaaar, mada meni nije mrsko vidjet slabije motore sa "M" vanjskim paketom.Bakir1 wrote:ili kupis dizela, najosnovnijeg i zaljepis Mlavic wrote: U pravu si, kako bi ja da mi moze bit kupio M5 E60,,,,,,,,,,,,,i skinuo sve oznake. Sakrio ga od potencijalnih trkaca na semaforu, da mogu na miru uzivati.
Pa dobro,covjek je donekle u pravu.basicm wrote:Ne znam kako ti neko nije reagovao na ovo smece od pisanja. Ovo je cisti dokaz da si obicni trol koji nema veze sa onim sto pise. Nije svak robot kao ti da kupi 112d i zbog nekih krivulja statistickih i casopisa smatra da je izabrao najbolje. M preseravanje jer ga ado nema gdje voziti. Bem ti sta covjek nece procitati ovdje.ado-šampion wrote:Ma joj kakvi crni M modeli, to je odavno samo odrzavanje imidza i da pise raja okolo. Kakav M model auto 560 konja, tezak 1800 kg. Gdje da ga vozis? Pa vecina petica sto se proda su 520. Kome je uopste potrebno vise snage nego sto nudi recimo 528i, 260 konja. 6.5 sekundi 0-100, osim onima koji ce s njim ici na stazu. Cisto preseravanje. Gledam review negdje, cini mi se Motor Trend, kaze kad sidjes sa staze stavis u comfort mode i imas pravu limuzinu, znaci ako ne ides na stazu vozices auto s 560 konja u comfort modu kao auto koje ima 70% konja manje.![]()
E u tome je sva prica. Ne znas dok ne probas, a kad probas ne mos' stat'Bullet Tooth Tony wrote:Daj ba ado cuj sta ce mi ... pa ja se najezio u 100 metara... prokliza , zvuk ... vrati se u normalu sve u tri sekunde ...
Gdje da potpisem za M2
Druge na slici, ili al i prve, al prije druge.Bullet Tooth Tony wrote:Moze konkretno pitanje jedno ... da birate felge za F20 , ljetne gume , koje bi odabrali ... Auto je crne boje ... preferiram orginalne felge ali ako su i aftermarket dobre mogu i one ...
condy wrote:Druge na slici, ili al i prve, al prije druge.Bullet Tooth Tony wrote:Moze konkretno pitanje jedno ... da birate felge za F20 , ljetne gume , koje bi odabrali ... Auto je crne boje ... preferiram orginalne felge ali ako su i aftermarket dobre mogu i one ...
Upravo to. Vidim nekad na nekim tamnim vozilima, i ne izgleda vozilo lijepo, a felge su dobre. Baš ga zatvori.hostapler wrote:condy wrote:Druge na slici, ili al i prve, al prije druge.Bullet Tooth Tony wrote:Moze konkretno pitanje jedno ... da birate felge za F20 , ljetne gume , koje bi odabrali ... Auto je crne boje ... preferiram orginalne felge ali ako su i aftermarket dobre mogu i one ...
![]()
Slazem se. Crno bi ga samo jos vise zatvorilo.
Dzamija.Bullet Tooth Tony wrote:Ovako bi stajale te druge![]()
Jos do ljeta dva mjesecahostapler wrote:Dzamija.Bullet Tooth Tony wrote:Ovako bi stajale te druge![]()
Kupuj.
Volim sto imam oko, .ebo me svak.Bullet Tooth Tony wrote:Ovako bi stajale te druge![]()