nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
- Naslovnica
#17576 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ocijeni se situacija, naravno.

#17577 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jos ako brije glavu britvom, pije kafu za poNjet na EP ovih dana i ako je dobar sa onim MjeseĆinom, nece ni pritvora dobit' 

#17578 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Na to se palis, kompleks nize vrijednosti ?RagibUzoriti wrote: ↑16/04/2020 08:25
Apsolutno ne bitna stvar,koju ti ovdje pokusavas da nama prezentujes kako je lik neki supermen...
Ne rekoh da je supermen, nego da nije bruda i da je cista suprotnost brudama. Samo to i nista vise.
Ali razumijem i tebe, nervoza oko Covida je sveprisutna.
#17579 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jest taj, treba skopcati ga the a vidjeti sto gori check engine, ... mozda ovi I nemaju “Alat “ za BMW
- RagibUzoriti
#17580 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidi lave,ne bih da se prepucavam bezveze.Me_again wrote: ↑16/04/2020 21:13Na to se palis, kompleks nize vrijednosti ?RagibUzoriti wrote: ↑16/04/2020 08:25
Apsolutno ne bitna stvar,koju ti ovdje pokusavas da nama prezentujes kako je lik neki supermen...
Ne rekoh da je supermen, nego da nije bruda i da je cista suprotnost brudama. Samo to i nista vise.
Ako je tebi neki lik kockaste glave sa mozda jednom mozdanom vijugom i homo torbicom idol,meni nije.
Jos manje da balim da njegovog X3 BMWa.
Sto se tice COVIDa,budi bez brige,sve je pod kontrolom ,ima testova na bacanje

A ti nastavi i dalje da se mazis sa likom i njegovim brudama.
Mozda te provoza kad u njegovom Porscheu koji ce kupiti .
Poyy
- RagibUzoriti
#17581 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jutros sam se u zadnjoj sekundi predomislio da ne raznesem nekakvog glavonju,blago zatamnjenih stakala koji mi je uzeo prvenstvo prolaza upravo drkajuci po mobitelu.Da nisam zurio,spuco bih ga i uzeo pare od osiguranja ko gospodin.

-
#17583 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
'ajmo pitstop 20 h, gasi masine 

#17585 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
i ja dok sam otis'o brate do 'aDzica nasuo i jeftinu 95cu za 1.69 kerm, pa opet nazad, pa stani negdje, pa malo prebrisi auto, pa malo kuliraj na suncu fataj e vitamin, pa dobio nakav 3d stiker, pa ko biva dok sam ocistio i zaLjepio, pa sliKovo.....sjetim se kad mi je bilo 20 i kusur u doba kad je onaj sonjo od sina kasapina milosevica zagaradio autoput bra'stva i jedinstva da isproba co'ek vr6 koji je u to doba bi zujalica...ebi ga...ja sad strogo po ogranicenjima...'edino kad mi se neko bas l'jepi na karambolku, da produvam malo dizne na tsi...
ipak sipam na INji... 

- vjeshalica
#17586 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ovaj danima divlja okolo sa ovim bagijem ili sta je vec
na dobrinji hasio se itd...

#17587 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta napisa covjece???
- konektovan
#17588 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas me umalo u jarak ne izgurase, premijer Novalić i pratnja na romaniji. Covjece koja agresivnost u voznji, blinkerasi, policija, dva slepera iz suprotnog smjera, a oni tiru liru, blicaju,.....usporim, bjezim desno koliko mogu, da se dilfas a cini mi se i bake proguraju do Gorazda....tobe ja Rabbi....
- bitanga_sa_otesa
#17589 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jebena situacija na istoku?? 

#17590 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima li sta novo u zaviCaju? Gori li suma oko sela?
#17591 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Što nisu išli kraćim putemkonektovan wrote: ↑17/04/2020 21:21Danas me umalo u jarak ne izgurase, premijer Novalić i pratnja na romaniji. Covjece koja agresivnost u voznji, blinkerasi, policija, dva slepera iz suprotnog smjera, a oni tiru liru, blicaju,.....usporim, bjezim desno koliko mogu, da se dilfas a cini mi se i bake proguraju do Gorazda....tobe ja Rabbi....

- konektovan
#17592 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema asfalta....mk ultra wrote: ↑17/04/2020 21:41Što nisu išli kraćim putemkonektovan wrote: ↑17/04/2020 21:21Danas me umalo u jarak ne izgurase, premijer Novalić i pratnja na romaniji. Covjece koja agresivnost u voznji, blinkerasi, policija, dva slepera iz suprotnog smjera, a oni tiru liru, blicaju,.....usporim, bjezim desno koliko mogu, da se dilfas a cini mi se i bake proguraju do Gorazda....tobe ja Rabbi....![]()

- konektovan
- JavierBosnia
#17594 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mustuluk. Al pazi ti to
"Idem ja kroz grad i tipkam telefon..zado se ja i svadjam se s jaranom"
Jebem ti gdje god sta imas imbecilu i tebi i ovima po komentarima sto si im idol
#17595 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nesto slicno sto je uradio buba svaba ili hala brat kod centralne banke uradio selefiju i slikao kako je razbio prednji branik a u kadru nimalo ofirno da se vidi mevdzina registarska tablica
#17596 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Imas keca iz matematike, logike i vladanja. Sjedi na mjesto i pozovi roditelje na informativniRagibUzoriti wrote: ↑17/04/2020 08:42Vidi lave,ne bih da se prepucavam bezveze.Me_again wrote: ↑16/04/2020 21:13Na to se palis, kompleks nize vrijednosti ?RagibUzoriti wrote: ↑16/04/2020 08:25
Ako je tebi neki lik kockaste glave sa mozda jednom mozdanom vijugom i homo torbicom idol,meni nije.
Jos manje da balim da njegovog X3 BMWa.
Sto se tice COVIDa,budi bez brige,sve je pod kontrolom ,ima testova na bacanje
A ti nastavi i dalje da se mazis sa likom i njegovim brudama.
Mozda te provoza kad u njegovom Porscheu koji ce kupiti .
Poyy

#17597 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma brate ovim sa plavo bijelim propelerom inace treba uvesti kiflin princip par-nepar barem za vanrednog st(R) anja 

#17598 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dobar je Serif, sad ja vidim...JavierBosnia wrote: ↑17/04/2020 23:38
Mustuluk. Al pazi ti to
"Idem ja kroz grad i tipkam telefon..zado se ja i svadjam se s jaranom"
Jebem ti gdje god sta imas imbecilu i tebi i ovima po komentarima sto si im idol

#17599 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakvi su ovo novopeceni trkaci ni semafore ne znaju 

#17600 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Večeras Audi A3 (8P najviše), Golf 4 i 5, Alfe 147 i 159, Seat Leon, divljaju po Sarajevu.
Za VAG je karakterističan blow off ventil i njegov učinak
Za VAG je karakterističan blow off ventil i njegov učinak