Haj ti još jednom pročitaj. .A tvoj Nick Omega... me asocira na Opela, za njim ti bališ

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Odoh... Da odem... Pa da se vratim, Jopet...Me_again wrote: ↑15/04/2020 19:25Moram se malo umiješati.
Inače sam prepoznatljiv na forumu kao pljuvač PremiJuma i bruda, ali čovjeka iz X3 lično poznajem i on nema nikakve veze sa ovom kategorijom ljudi.
Da ne objašnjavam sada njegovu poziciju, obrazovanje, ljudskost itd, ali čovjeku se jednostavno moglo u životu da si priušti jednu X3 onako, da malo proba i. taj vrh Njemačke autoindustrije za kojom svi bale, pa makar privremeno Ne bih se čudio da poslije ovoga kupi i neki Porsch onako, da malo voza.
Nažalost, čovjek je vozio svoju vožnju, prolazio kroz zeleno i onda se desilo. Svima se može desiti.
Iskreno ne znam odakle i dokle ideš ali bih te molio da pročitaš post ponovo.RagibUzoriti wrote: ↑15/04/2020 22:39Odoh... Da odem... Pa da se vratim, Jopet...Me_again wrote: ↑15/04/2020 19:25Moram se malo umiješati.
Inače sam prepoznatljiv na forumu kao pljuvač PremiJuma i bruda, ali čovjeka iz X3 lično poznajem i on nema nikakve veze sa ovom kategorijom ljudi.
Da ne objašnjavam sada njegovu poziciju, obrazovanje, ljudskost itd, ali čovjeku se jednostavno moglo u životu da si priušti jednu X3 onako, da malo proba i. taj vrh Njemačke autoindustrije za kojom svi bale, pa makar privremeno Ne bih se čudio da poslije ovoga kupi i neki Porsch onako, da malo voza.
Nažalost, čovjek je vozio svoju vožnju, prolazio kroz zeleno i onda se desilo. Svima se može desiti.![]()
Idi ba onanisi,bice ti mozda lakse.Me_again wrote: ↑15/04/2020 22:50Iskreno ne znam odakle i dokle ideš ali bih te molio da pročitaš post ponovo.RagibUzoriti wrote: ↑15/04/2020 22:39Odoh... Da odem... Pa da se vratim, Jopet...Me_again wrote: ↑15/04/2020 19:25
Moram se malo umiješati.
Nažalost, čovjek je vozio svoju vožnju, prolazio kroz zeleno i onda se desilo. Svima se može desiti.![]()
Pa se ponovo vrati.
jbt pun mi ...ac idiota koji proćitaju post do pola pa komentarišu.
a nisam ovo mastam
sva ova auta koja imaju zute tablice kod njih, su uzeta bez neke posebne provjere jer su bila bas povoljna ili su uzeta u racun za dosta skuplje auto pa su imali svoju racunicu tu...
Pa nema noćnih trkača, policijski, pa iskoriste do 20h za trku
Sta reci, vladar cesteJavierBosnia wrote: ↑16/04/2020 16:37Jucer zamalo da me pokupi X5 jer pegla blagu krivinu
Bio je pa metar u mojoj traci.. jos je to pregledno dosta, ali mislio sam da ce se vrariti jer je imao 2-3 sekunde da reaguje, al ocito nije ni gledao..
Sjo kako ja volim tim "ašćare peglačima" namjerno kontru složiti da se saseru, pa taman da je Dajc u pitanju.JavierBosnia wrote: ↑16/04/2020 16:37Jucer zamalo da me pokupi X5 jer pegla blagu krivinu
Bio je pa metar u mojoj traci.. jos je to pregledno dosta, ali mislio sam da ce se vrariti jer je imao 2-3 sekunde da reaguje, al ocito nije ni gledao..
Pri 70-80kmh ne bih testirao trzanje gdje se ima par sekundi za reakciju. Sirena i spasavaj zivu glavu, a njemu tako dabogda sljedeci put bandera bila, a ne jaNaslovnica wrote: ↑16/04/2020 17:11
Sjo kako ja volim tim "ašćare peglačima" namjerno kontru složiti da se saseru, pa taman da je Dajc u pitanju.
Jarane, ja prvi peglam kada je 100% čista situacija, ali kada debil vidi da mi idem u susret, a pegla i ne jebe (a vidim da me vidi), e onda ja pravo na njega. Ko te jebe ba, ionako mi je limarija u kurcu.