a ko ce ti garantovat da u drugim radnjama ne kupe u peniju i dignu cijenu samo, vidio sam u jednoj isti ovaj 139KMsuljke wrote:Jeste naj jeftiniji
Ali koliko stoji u Peniju

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
a ko ce ti garantovat da u drugim radnjama ne kupe u peniju i dignu cijenu samo, vidio sam u jednoj isti ovaj 139KMsuljke wrote:Jeste naj jeftiniji
Ali koliko stoji u Peniju
Ljudi nemaju pojma da BH industrija rezervnih djelova ne zaostaje za svjetskom industrijom ni malo.Bobi wrote:Tesla Brcko, evo vec godinu dana...k`o zmaj, made in BiH
Apsolutno si u pravu.jefferson wrote:Ljudi nemaju pojma da BH industrija rezervnih djelova ne zaostaje za svjetskom industrijom ni malo.Bobi wrote:Tesla Brcko, evo vec godinu dana...k`o zmaj, made in BiH
Jbt, ja sam uvijek kupovao UNICO filtere dok ih MANN nije kupio. Dok sam kupovao UNICO, svi su letjeli za MANN, MAHLE itd. Sad najednom niko nema nista protiv MANN-a iako ej BH proizvod.
U SAD sam X puta vidio bikerske jakne Made in BiH. Skoro sve BMW jakne su napravljene u BiH, a te jakne nije lako napraviti, iance bi ih pravili svugdje kao na traci. U SAD sam x puta kupio MANN filter iz BiH.
Optima ulje zadovoljava najstrozije standarde VW-a, BMW-a i Mercedesa, ali jok, bolje kupiti Castrol upitnog porijekla.
u prodavniciposao1000 wrote:Zanima me gdje mogu kupiti akumulator povoljno????
valter.ba wrote:Jeste se usaglasili gdje je najjeftinije? Jbg moj definitivno crk'o:sad:. Nisam jos pogledao koji mi treba za 1.9 TDI, zna li neko tacno?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Meni ide provizija sto sam vas povezao.don džonson wrote:i ja koristim Tesla Brčko, i zadovoljan sam... btw. ako kome treba, prodajem, 90 maraka 66Ah, kupio ga prije par dana, al mi ne paše, nije korišten uopšte, ima račun i garanciju 2 godine...
NHF ali kako ces na osnovu 2 mjeseca prakticno bez pravog minusa reci da je akumulator predobar? Toliko ce izdrzati i najgori akumulator na svijetu kupljen nov.barca4ever wrote:Vesprom u sarajevu nudi sve vrste akumulatora, ja sam uzeo prije 2 mjeseca Energizer predobar je imas garanciju 2 godine ...... cijena je s popustom bila 96 km...... 12V ili 45 Aetooo nadam se da sam pomogao
Covjek mi je garantovao za ovaj Energizer kaze da je njemacka proizvodnja i da je u rangu s boschom i vartom samo sto ime nije steklo toliku popularnost
Vidjeo sam donovu ponudu ali nazalost treba mi jaci od toga. Trenutno je 75 Ah i ta amperaza mi treba. Jbg zao mi je trilateralno:lol:drugi profil wrote:valter.ba wrote:Jeste se usaglasili gdje je najjeftinije? Jbg moj definitivno crk'o:sad:. Nisam jos pogledao koji mi treba za 1.9 TDI, zna li neko tacno?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2Meni ide provizija sto sam vas povezao.don džonson wrote:i ja koristim Tesla Brčko, i zadovoljan sam... btw. ako kome treba, prodajem, 90 maraka 66Ah, kupio ga prije par dana, al mi ne paše, nije korišten uopšte, ima račun i garanciju 2 godine...
I meni je GM izgleda trajao 8 godina. Nisam mogao vjerovati da nije mjenjana, jer sam imao servisnu knjigu prvog vlasnika.goran16v wrote:Sve to zavisi, meni je tvornicka GM-ova baterija (bog zna ko je proizvodi za njih) u 1,6 benzincu trajala 9,5 god, nikad raskopcane kleme, nikad prazna i zamjenio sam je pred zimu prevencije radi jer sam osjetio da popusta, a jos uvijek je radila, istovremeno sam na drugim autima zamjenio cak i 2 x baterije od Tople to Varte. Sad mi je u malom benzicu Tesla 45 Ah koja se odrzava stara jedno 6 god i vrti bez problema.
Jontra,johntra wrote:Gdje dođe najpovoljnije 56 Ah, Varta ili Bosch...i moj se jutros preselio na ahiret...zvao sam ovaj Hondas, kod njih je od 90 pa na gore cijena 56, zavisi od proizvođača...
Vjerovatno je i taj OK, ali sam malo pratio neke testove i Austrijski Banner akumulatori su dobro bolji od ostalih.johntra wrote:Ma vidim da je sve stvar sreće, nekome i Black Horse valja, ali eto, uzeo bi Bosch ili Vartu, da se ne peglam opet...Kakvi su ovi Energizer, što ih ima u Vespromu, kakva su iskustva s njima?
mislim da mi je dovolno 56 Ah, iako mi je sad 62 Ah, ipak je benzinac...