Doduše, da li će biti masni, to zavisi sta se stavi u tijesto.
Drugi su razlozi, ali nema veze. U Gradačcu se proizvode mlijeko, jogurt (obični), pavlaka i mislim ništa više.Bloo wrote:Ja rekoh generalno.kox wrote: Dukatov grčki jogurt , menščini da se zove Dukatos, proizvodi se u Hrvatskoj. Inače, Milkosov grčki jogurt je baš dobar, koristim ga u cheesecakeu koji često pravim a pijem ga i solo, sa medom i tako to. Ko voli - preporuka.
Da, neke stvari se proizvode u Hrvatskoj jer ovi u TK nemaju mašina/tehnologije...
To neki mašinski jogurt?Bloo wrote:
Ja rekoh generalno.
Da, neke stvari se proizvode u Hrvatskoj jer ovi u TK nemaju mašina/tehnologije...
karanana wrote:Svetsko a nase.
Valjaju li i posto je kutija/komad?
Edit: ucini mi se kras na prvi pogled
Zna li iko gdje ima ovo kupiti da se proba. Ja sam gledao u Klasovoj prodavnici nema. Ako neko je gdje vidio nek javikockakockica wrote: NOVO
rimsa91 wrote:Zna li iko gdje ima ovo kupiti da se proba. Ja sam gledao u Klasovoj prodavnici nema. Ako neko je gdje vidio nek javikockakockica wrote: NOVO
Oko 6 KM su, mislim da ih dođe 5 komteAMICA wrote:rimsa91 wrote:Zna li iko gdje ima ovo kupiti da se proba. Ja sam gledao u Klasovoj prodavnici nema. Ako neko je gdje vidio nek javikockakockica wrote: NOVO
Skupiii do bola, al su fakat mrak. Ima na Pofalicima: https://www.facebook.com/marketpofalici/
Cisto sumnjam da je bolje od Podravke. Kod nas je u bivsoj drzavi bila ona teska industrija, pa su nasi proizvodi definitivno slabiji u odnosu na Hrvatske. Nemoguce je porediti recimo Krasove cokolade i Vispakove. Ili recimo Vegetu naspram ove Semberke.bh.tornjak wrote:bolje od Podravkinih
Proizvodi BINGO DOO Tuzla
Poslovna jedinica "Semberka" Janja,Bijeljina
pinkman wrote:Cisto sumnjam da je bolje od Podravke. Kod nas je u bivsoj drzavi bila ona teska industrija, pa su nasi proizvodi definitivno slabiji u odnosu na Hrvatske. Nemoguce je porediti recimo Krasove cokolade i Vispakove. Ili recimo Vegetu naspram ove Semberke.bh.tornjak wrote:bolje od Podravkinih
A dizajn i marketing nam je isto los.
Tako je. Nisam je probao, niti planiram jer ne jedem te proizvode iz kesice. Istina jeste da se hrana vise proizvodila u Hrvatskoj, nego u BiH, pa je jasno da su oni naslijedili mnoge kompanije koje imaju zaista dobre proizvode.bh.tornjak wrote: cisto sumljas....?
znaci ni probao nisi...a vec znas da je Podravka bolja....![]()
pa, to sto je nekad bila teska industrija danas od njihove supe imas tanjir vruce slane vode...al narod je naucen i predprogramiran da mu je tudje po nekom automatizmu bolje...jbg...kompleksi
s druge strane....sve je stvar ukusa.....neko me ce ove Semberkine supe biti dobre....a nekome nece...
Dizajn i marketing se ne jedu.pinkman wrote:Cisto sumnjam da je bolje od Podravke. Kod nas je u bivsoj drzavi bila ona teska industrija, pa su nasi proizvodi definitivno slabiji u odnosu na Hrvatske. Nemoguce je porediti recimo Krasove cokolade i Vispakove. Ili recimo Vegetu naspram ove Semberke.bh.tornjak wrote:bolje od Podravkinih
A dizajn i marketing nam je isto los.