necu wrote:nisam slatka,niti slana,tuzlanska sam huliganka.

necu wrote:nisam slatka,niti slana,tuzlanska sam huliganka.
Kolega?Incerum Canabea wrote:
Šta se buniš, makar imate kompletan raspored.Mi nemamo BHS uopće u rasporedu.
![]()
![]()
Prva hefta, a profesori nam već markiraju s nastave.
nepredvidiva wrote:Kolega?Incerum Canabea wrote:
![]()
![]()
Incerum Canabea wrote:nepredvidiva wrote:Kolega?Incerum Canabea wrote:
![]()
![]()
Bagra, što bi neki rekli.
nepredvidiva wrote:
Joj ja se stvarno izvinjavam, ne vidim ko je šta napisao, na oči ne vidim, puca me temperatura, al bez zezancije![]()
Ispričavam se još jednom
necu wrote:Mislim da je Ljilja danas nalijepila to obavještenje na pendžer službe.
volume wrote:necu wrote:Mislim da je Ljilja danas nalijepila to obavještenje na pendžer službe.![]()
Jos jedno pitanje, ovo za ISSS, ja prosle godine kad sam dobio indeks nisam dobio taj papir sa ISSS podacima, pa me zanima kako cu za te ispite i potvrde i kako mogu dobiti to ?
Cibra wrote:volume wrote:necu wrote:Mislim da je Ljilja danas nalijepila to obavještenje na pendžer službe.![]()
Jos jedno pitanje, ovo za ISSS, ja prosle godine kad sam dobio indeks nisam dobio taj papir sa ISSS podacima, pa me zanima kako cu za te ispite i potvrde i kako mogu dobiti to ?
Evo priljepio sam vam šta vam treba za upis i za obnovu: http://opsff.org/
a za ISSS, posto od ove godine pocinje, vjerovatno cete od ove godine dobiti.
bila danas na studentskoj i nidje nis ne pise da je uopste i poceo...zikshe wrote:aaaaa zna li se do kada traje upis obnove? hoce li biti i sljedece sedmice ili do kraja ove?
alica.k wrote:bila danas na studentskoj i nidje nis ne pise da je uopste i poceo...zikshe wrote:aaaaa zna li se do kada traje upis obnove? hoce li biti i sljedece sedmice ili do kraja ove?
aj javi budel guzveema_ wrote:Danas je počelo.
P. sto je bilo danas na vjezbama iz franc. knj, jeste se potpisivali ?pritchard wrote:Došla žena na studentsku i kaže : Hoću da predam papire za pasoš![]()
![]()
![]()
Izgubila se od čekanja garant.
Obrađivali Littérature française.A za potpisivanje se ne sjećam.antropolog wrote:P. sto je bilo danas na vjezbama iz franc. knj, jeste se potpisivali ?pritchard wrote:Došla žena na studentsku i kaže : Hoću da predam papire za pasoš![]()
![]()
![]()
Izgubila se od čekanja garant.