Stanivukovic
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Dvokasetas
#13727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade jebali ti cetnici gosti sve. Definitivno si se posrao i popisao na PATRIOTE I MRTVE BORCE ARMIJE BIH.
#13728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uvijek najaktuelniji gosti.
- kakotakonikako
#13729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je.bala vas sda, sto se mene tice - dabogda propala, ja govorim o istrazivackom novinarstvu, na cemu se hvali gosp. Hadzifejzovic. Ono ne moze biti ciljano i po simpatijama.lacrima wrote: ↑28/11/2020 17:55Zahvali se sda za to, oni im dopustaju, to su im finansijeri. Njihovi i od njihovih koalicionih partnerakakotakonikako wrote: ↑28/11/2020 12:39Stvarno Senad i pojedini novinari pretjeruju. Kod Senada se vidi opsjednitost Sebijom. Da li neko moze objasniti zbog cega? Da ga mozda Sebija nije nekada odbila?karanana wrote: ↑28/11/2020 04:20ma i ova mama mi vise ide na neku stvar. ok, bolesno dijete, takvih ima hiljade, a mogu li te hiljade mama imati luksuz da budu na bolovanju 3 godine i uz to jebavati mater toj istoj instituciji koja te placa i drzi na bolovanju. znam slucajeve sa tezim dijagnozama gdje mame moraju raditi svoj posao a jos i manja djeca. mangupska posla, jos s pistoljem dolazit u bolnicu, to je i po ratnim zakonima zabranjeno da ti je najveci dusman i dzelat u bolnici. ali bitno je senadu dovest svakog ko pisa po bakiru i zeni od sultana, ono samo je usputno upitao kako je mala. racku bi je dovodio da nema navodnog prljavog vesa na direktorici. koliko sere i forsira kenjanje po izetbegovicima od strane svakog gosta, postace mi ridji i supruga i pozitivni likovi.
Bilo bi dobro kada bi Senad i ti istrazivacki novinari istrazili kako je moguce da se ne dobija plata u privatnoj firmi kada je osoba na trudnickom?????
Da neko pogresno ne izvuce zakljucak - libo me racku za SDA.
- Dvokasetas
#13730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Drasko jebem li ti majku srbiju
- Arachnoidea
#13731 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj senada vise s ovim rs opozicionarima fuj
#13732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve isto, isti kalup, ista priča

#13733 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Realno ovo je dogovoren interview, da se mlađahnom popravi pozicija u RSu, cirkus živi.
Ne znam ni sto pokušavam gledati.
Lijepo me sramota ovog Senada
Ne znam ni sto pokušavam gledati.
Lijepo me sramota ovog Senada
- relativno84
#13734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve je to dio veceg plana 

#13735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne budi naivan. Lik je dobio priliku kao Dodik 2006, iskoristit će 2 godine da na ñacionalizam i na kriminal SNSD a uzme izbore i onda ćeš dobiti novog "Dodika", koji ce da koči sve moguće procese narednih 10 tak godina.
- amidzazeher
#13736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tesko covjeku reci da je antifasista jebote 
#13737 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koji je ovo put da ugošćuje ovog salonskog četnika, jebo mu on mater?
#13738 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ocekujemo vojvodu Šešelja sljedece nedjelje da nam objasni kako je pobijedio antisrpski i anticivilizacijski haški tribunal. E moj Senći strasno je sve ovo
#13739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zanimljivi i intrigantni gosti. Ne kontam sta gledate ako vam se ne gleda i ako vas ne interesuje sta gosti imaju da kazu pa makar oni imali razlicita misljenja i uvjerenja.
- mousstapha
#13740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto se mene tice, novinar moze dovesti i Hitlera ako ce ga pitati prava pitanja.
Za sada ga je Senad fakat pitao direktno da ne moze direktnije da li je cetnik. Samo njegovo gubljenje pred takvim pitanjima ga razotkriva i pokazuje da ustvari nije mnogo kapacitiran.
Za sada ga je Senad fakat pitao direktno da ne moze direktnije da li je cetnik. Samo njegovo gubljenje pred takvim pitanjima ga razotkriva i pokazuje da ustvari nije mnogo kapacitiran.
#13741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako mučan razgovor...Ne ide više s ovakvim gostima, davanje prilike negatorima genocida, države, ičega što nije srpsko.
-
#13742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jest dosadan Senad, braćo mila 

#13743 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vala je ova prica dosadna malo je reci. 

#13744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
senad ispran novinar
- Arachnoidea
#13746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
preseli CD na pale
#13747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cuj ovih na halo face
Izgleda bas zbog ovakvih treba stalno zvati ovakve kao Drasko u studiju

Izgleda bas zbog ovakvih treba stalno zvati ovakve kao Drasko u studiju
#13749 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
draško je pravi četnik
brat najjači
brat najjači

#13750 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ljudi su glupi i traze neke alternative a u stvari dodik je najbolja opcija u republici srpskoj.