Zašto je Duška smijenjena?
#27 Re: Suska se suska, razrijesena Duska

brze kasnis vec sto si milojica
#28 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Postavili onu slinu sto se kurcilo pa plakalo kad je dobilo po nosu. 

- captain koons
#29 Re: Suska se suska, razrijesena Duska
bakir preuzeo ftv
-
#30 Re: Zašto je Duška smijenjena?
beciragic? jel to "zavrsio" fakultet? il' su ovi iz ftv-a otisli korak dalje, pa je za poziciju odgovornog urednika informativnog programa dovoljan i zanat? 

#31 Re: Zašto je Duška smijenjena?
PA SMIJENJENA JE SAMO ZATO ŠTO JE VODILA EMISIJU NEPOŠTENO GOVOREĆI A TAKO ĆE ZAVRŠIT I ONAJ BANDIT OMEROVIĆ
#32 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Postavljen je Željko Tica, a ne Bećiragić... Ne znam ima li Tica fakultet, ali Bećiragić je u međuvremenu donio papir da je završio, ni manje, ni više, nego Odsjek biologije na Prirodno - matematičkom fakultetu.skojotovski wrote:beciragic? jel to "zavrsio" fakultet? il' su ovi iz ftv-a otisli korak dalje, pa je za poziciju odgovornog urednika informativnog programa dovoljan i zanat?
Nego, jesu li se to i tebi zamjerili, čim pljuješ po njima ili ćeš opet po meni kako ja ustvari ne valjam, a oni su svi zlato?
- rado_vidjen
#33 Re: Suska se suska, razrijesena Duska
Jebe me se.milojicabrzi wrote:Duska Jurisic, dosadasnja urednica Informativnog programa FTV-a razrijesena je duznosti odlukom direktora/ rezisera Dzemala Sabica. V.D. urednici ce biti Zeljko Tica i Sanjin Beciragic.
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&id=24923
Opravdano, neopravdano? Misljenja?
Treba joj ukinut i onu dosadnu emisiju, sa uvijek istim gostima i temama.
Novi urednik neka bude Fadil Mandal ili Muderis.
-
#34 Re: Zašto je Duška smijenjena?
postavljena su obojica, pogledaj saopstenje iz ftv-a.Erzsebet wrote:Postavljen je Željko Tica, a ne Bećiragić... Ne znam ima li Tica fakultet, ali Bećiragić je u međuvremenu donio papir da je završio, ni manje, ni više, nego Odsjek biologije na Prirodno - matematičkom fakultetu.skojotovski wrote:beciragic? jel to "zavrsio" fakultet? il' su ovi iz ftv-a otisli korak dalje, pa je za poziciju odgovornog urednika informativnog programa dovoljan i zanat?
Nego, jesu li se to i tebi zamjerili, čim pljuješ po njima ili ćeš opet po meni kako ja ustvari ne valjam, a oni su svi zlato?
zeljko tica je ok momak i diplomirani je novinar. zar beciragic nije bauljao po travniku i "zavrsavao" vakultet ganjajuci nikolu grabovca?
nego, nisu mi se zamjerili, jer odavno ne radim u sivom domu, ali imam izvore

#35 Re: Zašto je Duška smijenjena?
ovo je odlična vijest i ne treba pitati za razloge, već slaviti. Nadam se da ovo podrazumijeva i ukidanje one grozne emisije.
#36 Re: Zašto je Duška smijenjena?
skojotovski wrote:postavljena su obojica, pogledaj saopstenje iz ftv-a.Erzsebet wrote:Postavljen je Željko Tica, a ne Bećiragić... Ne znam ima li Tica fakultet, ali Bećiragić je u međuvremenu donio papir da je završio, ni manje, ni više, nego Odsjek biologije na Prirodno - matematičkom fakultetu.skojotovski wrote:beciragic? jel to "zavrsio" fakultet? il' su ovi iz ftv-a otisli korak dalje, pa je za poziciju odgovornog urednika informativnog programa dovoljan i zanat?
zeljko tica je ok momak i diplomirani je novinar. zar beciragic nije bauljao po travniku i "zavrsavao" vakultet ganjajuci nikolu grabovca?
nego, nisu mi se zamjerili, jer odavno ne radim u sivom domu, ali imam izvore
Protiv bilo kakvog priučenog novinara mogu samo reći sve najgore. Ipak, zamijenio sam Bećiragića sa Huskićem, Huskić je taj koji ima diplomu iz biologije. Za Bećiragića ne znam kakvo je trenutno stanje, ali sam čuo da ima samo neku trogodišnju srednju školu metalskih zanimanja iz Zenice.
Sjećam se da sam ja bio najgori kad sam pljuvao po desku FTV-a, pa te zato pitam. A vidim, i ti više ne radiš tamo, nije ni čudno.
-
#37 Re: Zašto je Duška smijenjena?
nije ovo pljuvanje, ovo su cinjenice
u desku ima (jos uvijek) nekolicina profesionalaca. medutim, gurnuti su u stranu, a nekakvoj djecurliji su dodijeljeni prvi redovi. naravno s razlogom, jer ta djecurlija ne konta sta se sve odraduje. poslusna divizija klimoglavaca.
uporedis, recimo HTV-ov Dnevnik ili Dnevnik Nove TV i lica koja ti prezentuju vijesti i ove "nase" balavce. osim nikoline i od skora, aide delic. obdaniste i neandertalne face, koje ne bi primirisale zgradi tv, a ne radile u njoj, da je ovo drzava kako bog zapovijeda. al' haj...

uporedis, recimo HTV-ov Dnevnik ili Dnevnik Nove TV i lica koja ti prezentuju vijesti i ove "nase" balavce. osim nikoline i od skora, aide delic. obdaniste i neandertalne face, koje ne bi primirisale zgradi tv, a ne radile u njoj, da je ovo drzava kako bog zapovijeda. al' haj...
#38 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Šta pričaju..prof. Lovrenović tražio da ga se retroaktivno isplati za sva gostovanja u ''Pošteno'' i Šabić se za glavu ufatio i...Duška ispadne kriva..'em ti maler...
#39 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Ko je mogao pretpostaviti da će Bakir H., u borbi protiv Duške J., saveznika naći u Fahri R.
Cijepaju se stranke, cijepaju se i novinarski lobiji.
Bliže se izbori, svi su na tržištu, a cijene su vruće.
Cijepaju se stranke, cijepaju se i novinarski lobiji.
Bliže se izbori, svi su na tržištu, a cijene su vruće.
- felipe kajetano
#40 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Btw..jaca je predratna metalska iz zenice nego danasnja žurnalistika oliTi novinarstvo...tako da se nema sta Beciragicu da prigovori sa te strane 

-
#41 Re: Zašto je Duška smijenjena?
ima, ima, i ne s jedne, nego sa vise strana 

#42 Re: Zašto je Duška smijenjena?
I Tito je bio metalaca. Kad je on mogo na celo sest drzava stati, sto ne bi i neki zenicki metalac mogo na celo neke redakcije? Teze je u suru ucerat deset novinara nego pola drzave. Mozda je veci problem top sto je iz Zenice, nego sto je metalac?felipe kajetano wrote:Btw..jaca je predratna metalska iz zenice nego danasnja žurnalistika oliTi novinarstvo...tako da se nema sta Beciragicu da prigovori sa te strane
-
#43 Re: Zašto je Duška smijenjena?
ne, problem je sto nije iz zenice. 'gospodin' beciragic je sljego iz jajca. za tvoju informaciju. 

-
#44 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Svi vi što lajete na novinare, bujrum, istražite malo Šaju, malo Keljmendija, malo Bakira I, malo Alispahića pa s tim izađite javno
Lako je lajati nako aMoniman, valja stegnuti muda pa javno izaći sa informacijom koja je kontra vladajućih. Kevtala, vi ste na potezu
Što ne mogu rende kora, hrabrih forumskih jajara, ex radnika televizije koji imaju informacije etc 

-
#45 Re: Zašto je Duška smijenjena?
jah...vala bash...nek si stisko jaja i nagovorio nam se
...

-
#46 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Ti očito porediš sebe sa Bećiragićem i Duškom. Pa, jeste, tu ste negdje, mada mislim da si ti veći "kapacitet"skojotovski wrote:jah...vala bash...nek si stisko jaja i nagovorio nam se...

#47 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Koliko zlobe u nekim komentarima... Znate li, uopšte, u kakvim uslovima rade ti ljudi? Koliko je truda potrebno da napraviš dobru, gledanu emisiju? Koliko pritisaka trpe i za šta? Koliko "nemoralnih ponuda" glatko odbiju, da bi ostali novinari, časni, radini, odgovorni? Ne pakuju oni šarafe (bez uvrede za one koji taj posao rade). Pustite ih, neka rade! Bez FTV sve bi bilo drugačije, puno, puno gore nego što je sada!!!!
-
#48 Re: Zašto je Duška smijenjena?
za razliku od sanjina, duska je obrazovani profesionalac, mada je handre bube u glavi, pa cesto prolupa. narocito u posljednje vrijeme. i evo su joj te nepotrebne bube "dosle glave". na beciragica ne vrijedi trositi rijeci, poltron koji bi i majku prodao samo da se uslika na ekranu i da bude "funkcija", da bude raja. a ja niti koga branim, niti koga napadam. govorim o faktima, a na osnovu nekoliko godina provedenih u sivom bunkeru i radu s tim ljudima. moja sreca, pa ne radim vise u tom bolesnom okruzenju.nikad_izvini wrote:Ti očito porediš sebe sa Bećiragićem i Duškom. Pa, jeste, tu ste negdje, mada mislim da si ti veći "kapacitet"skojotovski wrote:jah...vala bash...nek si stisko jaja i nagovorio nam se...
Samo, "kapacitet" je sakriven iza monitora, ciju, ciju
Razlika je što ja branim njih od takvih za razliku od tebe koji ih napadaš. Ovo mogu reći i javno, nije problem

@hasmeta
nemas ti pojma o "nemoralnim ponudama" i koliko ih je do sada glatko prihvaceno, a prodaju se kao casni i odgovorni novinari i urednici

Last edited by skojotovski on 20/01/2010 10:44, edited 1 time in total.
#49 Re: Zašto je Duška smijenjena?
A šta si to ti završio, pa nam tako možeš iz prve ruke reći koja je škola jaka, a koji fakultet slab?felipe kajetano wrote:Btw..jaca je predratna metalska iz zenice nego danasnja žurnalistika oliTi novinarstvo...tako da se nema sta Beciragicu da prigovori sa te strane
- InstruktorRonjenja
#50 Re: Zašto je Duška smijenjena?
Stvarno ste prepametni...da nisam ovdje rodjen, sigurno bi trazio azilll.