B Ling wrote:@benq
Logicnije je da su oni nezadovoljni i oni koji imaju problem na forumu, postavlja se pitanje sta ces ti na temi ako ti sve odg.Da nam slikash brzinu interneta? Ili racun kao onaj maloumnik, izvanpameti.

Logicno je da ce ljudi pomisliti da si tel. spiner.
Nije istina da se nista ne postize prijetnjama, citaju oni ovo itekako, a svasta se postiglo.Jednom rjecju odlican FEEDBACK.Od smanjenja cijena paketa na dva tv-a, razno raznih akcija itd. svasta se postiglo.Da smo svi kao vi sto spustite glavu i zadovoljni ste svim sto vam se plasira imali bi 4 kanala i bili presretni, jer ne bi ni znali za bolje.
A od usluga UNIFI u svijetu gdje na svakom koraku imash WIFI je marketinski trik.Kao i premotavanje sadrzaja, ne postoji emisija koju nisam pogledao, a da je poslije nisam nasao na youtube-u. itd.
Drug , plaho mi se hebe kojim rijecima ce me nazivat ovdje , pa i tel. spinerom ako im odgovara samo bujrum.
Postiglo se dosta toga , da , ali ovo povecanje cijena ce ostati htjeli mi to ili ne , eto meni je plaho drago sto cu placati 3KM vise mjesecno a htio sam da se pretplatim na HD paket 6mj to je 48KM ukupno , a nakon ovog povecanja to ne mogu ali ostajem na paketu.
Usluga Unifi je dobra , jer imam internet citavim putem od BBI do carsije i svaki dan ga koristim. Sto se tice 72h unazad , to mi i nije bitno , otkad su je uveli pregledao sam mozda 3 filma koja sam propustio.
dadem17 wrote:
Daj,molim te,gdje mogu provjeritite promjene u programskoj shemi. Nigdje ne vidjeh H2,odkad je to? Ima li nekih najava da ce biti dodatih kanala,kad vec poskupljuju.
Uveli su H2 , BN i BN Music kanale , H2 se moze gledati samo u HD-u odnosno moras imati HD paket i gledam ga od prvog dana kad su pustili u programsku shemu. Sad se ocekuje i Cinestar Fantasy kanal.
dadem17 wrote:
To si dobro rekao,forum bi trebao biti "feedback",naravno po pravilima foruma bez vrijedjanja. I vjerujem da pruzaoci usluga povremeno prate raspolozenje nas korisnika ovdje. Ali ne treba ovo biti "feedback" samo za one koji NISU zadovoljni uslugom. Ako je covjek zadovoljan onim sto je platio,onda to smije reci bez da ga neko optuzuje da radi za istu firmu. Kao sto bi I on mogao reci da neko ko nije zadovoljan radi za konkurentsku firmu. Ja se iskreno bojim,monopolske situacije koju smo dobili ovim "udruzivanjem" I naravno da me nervira poskupljenje,kao I vecinu korisnika. Mislim da im ne bi smio biti razlog poskupljenja uvodjenje novih usluga koje jedan penzioner sa tv-om sa katodnom sigurno ne treba. A morace,placati ZA MANJE kanala 18 KM.
Sviju nervira poskupljenje, ali ovdje izgleda svako shvata komentare drugih forumasa kako njemu odgovara i pocne pljuvanje , mene licno to ne dotice jer bih se zapitao sta sa mnom nije u redu kad bih se poceo nervirati zbog raznih komentara na forumu

. Sviju nervira poskupljenje, to je cinjenica , ali isto je cinjenica da oni to nece povuci , vec ce vjerovatno kompenzirati na neki drugi nacin jer je veliko nezadovoljstvo zavladalo na forumu, a forum ne treba olako shvatat kad je korisnicki feedback u pitanju.
Kad vec spominjes penzionere , kablovska , automobili , more .. to je luksuz , nije od zivotnog znacaja , daje se mnogo vise para na neke gluposti i beskorisne stvari , tako da ove 3KM nece nikoga osiromasit , samo ne daj Boze neceg veceg , svo zlo u ove 3KM bilo.