a i iskreno... draze mi je gledati i slusati neku mladju voditeljicu/voditelja koji je tek usao u te vode i kojem daju sansu kakvu-takvu da se pokaze nego neke tamo 60-godisnjake kako mi vaze...
jos jednom

od tebe nikakve koristiStitch__ wrote: ova irena ima beton sise, al ne mogu sliku da nadjem![]()
ztluhcs wrote:Radio jednom rukomhorns&drums wrote:Jedno je sigurno, Lilo ne zna raditi u photoshopu:D:D:D:D
![]()
![]()
1. Reklame - vecina onih koje se emituju na PINKu su prekodrineske (naravno, porezi etc placeni samo tamo)dinash wrote:koja je razlika izmedju r)ecimo) pinka i hayata osim u (navodnom) nacionalnom predznaku?
Ovo novinarski pristup tematici? Onako kao u zutoj stampi?Stitch__ wrote:pa dobro, nisu ni na obn lose
ova irena ima beton sise, al ne mogu sliku da nadjem
mirjana mirjana
bila 100 puta ljepsa sa duzom kosom. sisa ne da je beton nego armirani beton
Oci zenske, oci muske....Beatrice_22 wrote: ja ne znam ljudi kako ih vi razlikujete, meni su sve iste, isto lice, visina, sminka, sve...
Kad bi vjerovali svemu sto novine pisu, gdje bi nam kraj bio....Hotty, ti nas želiš ubjediti u suprotno i svi su osim tebe lažovi i mahalaši! Kao prvo u novinama sam prije par sedmica pročitao informaciju o finansijskoj krizi u Hayatu i da su uposlenici na minimalcu od 100 km izuzev Senada! Što se tiće mog prijatelja on je za tebe i večinu tamo uposlenih doktor po pitanju tehnike i posla kojim se bavi. Umjesto što nas optužuješ da lažemo i da smo mahalaši, bolje biti bilo da malo razmisliš zašto je Hayat u krizi i zašto im je program i više nego očajan!....