Avaz, zar je to novina? ja sam mislio da je to bilten nekog pogrebnog drustva...mr__bosnjak wrote:Okej nije mi se dalo pisat ali sad hocu.
Dnevni Avaz je nastao u jeku agresije i genocida kao novina koja je sirila istinu i bila na strani zrtve. Nakon agresije, ove novine su ma iako imali nekih gresaka ostale na strani BiH i uvijek su pisali pro-bosanski i pro-bosnjacki za razliku od drugih. Nisu nikad upotrebljavali vrijednjanje i pljuvanje niti su nekoga omalovazavali, nego i dan danas iz svih dijelova svijeta predstavljaju situaciju na najbolji moguci nacin. Za razliku od drugih njihove stranice su bile pune slika i tekstova iz agresijom pogodjenog Libanona! To su jake i snazne novine patriotskog opredjeljenja sto je narod i primjetio i zato i jesu najcitanije! Poznajem novinara Avaza i mogu reci da covjek daje sve od sebe za sirenje istine o BiH bez vrijedjanja drugih. Za mene su najbolji stampani bh. mediji Avaz, najbolji elektronski Bosnjaci.net(koji su kroz svoj rad i trud finansirano cisto iz dzepova redakcije osvijetlili istinu i dan danas rade na objektivnom ali pro-bosnjackom informisanju svijeta naravno ne koristeci bljuvotine, pogledajte samo koliko je i tamo o Libanonu napisano i mislim da su oni bili jedini sto su pisali o 20. julu 92´ kada je genocid u Prijedoru pocinjen, a za one koji misle da su to neki zaljubljeni u sebi narcisi da znaju da je tamo skoro svake godisnjice pisano i o Grabovici kao i o Ahmicima i to je radio upravo Fatmir A.! A da ne spomenem sto su pomogli i u humanitarnoj akciji za dedu Camila i brojnim drugima... Stranica pokazuje sve sfere bosnjackog bica zajedno s vijestima, temama itd.) a televizijski Hayat. A najbolji forum je naravno ovaj, a kad sam u BiH i redovno citam Dane i Express.
a Fatmir je od obijaca trafika, preko revolucionara i komuniste dogurao do drugog medju bosnjacima (zna se ko je prvi) i velikog zastitnika bosnjackih interesa sto samo po sebi govori o njegovoj licnosti...