_nevermind_ wrote:Jaoo Topa Je li gleda iko ispovjedaonicu??
Zeljko i Top su pobijedili u igri i imaju slobodne tri zelje. Top narucio nesto sifrovano: ''ono moje tri puta po dva''
a Zeljko po minutu tel razgovora za Milica, Maju V. i Avu.
Top je naravno brze bolje promijenio odluku, pa i on narucio tel. poziv za Vendi, Maju N. i Anetu
thesting wrote:Da, ljigavi je prvi imao pravo izbora pa izabrao cigarete. Pretpostvljam da ce u pregledu dana biti samo da su obojica trazili razgovor za ostale ukucane.
Upravo ovo se desilo u pregledu dana. Uzas jedan koliko ga produkcija favorizuje
_nevermind_ wrote:Jaoo Topa Je li gleda iko ispovjedaonicu??
Zeljko i Top su pobijedili u igri i imaju slobodne tri zelje. Top narucio nesto sifrovano: ''ono moje tri puta po dva''
a Zeljko po minutu tel razgovora za Milica, Maju V. i Avu.
Top je naravno brze bolje promijenio odluku, pa i on narucio tel. poziv za Vendi, Maju N. i Anetu
thesting wrote:Da, ljigavi je prvi imao pravo izbora pa izabrao cigarete. Pretpostvljam da ce u pregledu dana biti samo da su obojica trazili razgovor za ostale ukucane.
Upravo ovo se desilo u pregledu dana. Uzas jedan koliko ga produkcija favorizuje
Da, a smatrali su za bitno da ga pokazu kako ljubi sveca ili sta vec i place uz sliku porodice.
A pregled je orijentisan na Slavka kao negativca da ga malo poguraju vani, mada bi on vjerovatno svakako iduci ispao. Osim ako Makedonija ne podbaci ili ako nije Slavko pripremio nekog vani da glasa za njega. Za Anetu je njihova tv kad je prosli put bila nominovana vrtila stalno na ekranu poruku koja poziva gledaoce da glasaju za nju tako da nece ona tako lako ispasti. Ali nisu ni oni bas u situaciji da bacaju pare na takve stvari tako da je moguce i da ona leti.
_nevermind_ wrote:A zar ne ispada sutra dvoje?? U tom slucaju Aneta i Slavko lete sigurno.
A neko je ovdje napisao da dvoje ide ali ne znam da je negdje to zvanicno objavljeno. Valjda bi spomenuli kad reklamiraju glasanje. Mozda je neko naslutio pa to bude kao "iznenadjenje" objavljeno u ponedjeljak.
_nevermind_ wrote:A zar ne ispada sutra dvoje?? U tom slucaju Aneta i Slavko lete sigurno.
A neko je ovdje napisao da dvoje ide ali ne znam da je negdje to zvanicno objavljeno. Valjda bi spomenuli kad reklamiraju glasanje. Mozda je neko naslutio pa to bude kao "iznenadjenje" objavljeno u ponedjeljak.
Ja sam citao na par portala da dvoje ispada ali sto kazes vjerovatno bi naglasili na onoj reklami za glasanje. Nadam se da dvoje ispada jer sumnjam da ce se desiti jos jednom ovakva situacija da budu nominovane ove osobe.
Koje je vnogo ova Vendi kad joj neko ne odgovara odma neka imena likovima daje od kvazilisca preko sice.
Fakat glumi neku pamet a plitka je ono da je to strasno.
Najludje kad je pocela plakati u ispovjedaonici
Maloprije uzivo gledam, nesto se obratise Milic i Vendi jedno drugom, i to ljubazno, a danas je i sa Avom bila u ispovjedaonici i sve normala. Jesu se to pomirili?
Upravo na b92, mobilna verzija, nađoh ovaj tekst:
"Slavko, Aneta i Vendi prekršili su pravila igre time što su razgovarali o nominacijama pa su ove nedelje direktno nominovani za izbacivanje, a prirdružio im se i Dragutin Topić i Maja Nikolić, koji su dobili najveći broj nominacija od ukućana.
Top je bio vidno iznenađen ovom odlukom, pa je prokomentarisao kako je nominovan za izlazak nedelju dana ranije nego što je planirao.
Maji Nikolić, kao i do sada, ukućani zameraju skoro sve, dok je Dragutin Topić od strane ukućana ocenjen kao nezanimljiv.
Ukućanin sa najmanjim brojem glasova će da napusti kuću "Velikog brata", s tim što će u ponedeljak umesto jednog, iz kuće izaći 2 takmičara. Ko će to biti?"
Ivana Stamenković Sindi, bivša ukućanka “Velikog brata”, izazvala je opštu pometnju u studiju, gostujući u emisiji "Magazin VIP Veliki brat”.
Naime, došlo je do verbalnog obračuna između bivše "modelsice" i voditeljke Marijane Mićić. Samo što je ušla u studio, izbačena stanarka “Velikog Brata” posvađala se sa voditeljkom, kojoj je odmah rekla da se snimci rijalitija montiraju, ali na njenu štetu, kao i da su ključne svađe između Nevene i nje, isečene.
Sindi je potom prokomentarisala da ne ceni ljude na osnovu izgleda, dok joj je Marijana zamerila da ceni ljude na osnovu toga gde su rođeni. Nakon Sindinog pokušaja da se opravda, prekidajući ostale goste emisije na pola rečenice, voditeljka je skoro vrisnula: “Ljudi, ugasite je, molim vas, mnogo priča!”
Sindi je nastavila sa optužbama na račun Marijane, i upitala je odakle joj pravo da govori da je ljubomorna, da bi potom voditeljka najavila blok reklama.
neznam vb je ove godine barem meni totalna fula.uveli su ljude koji su sami sebi dosadni.hajd ono u pocetku su bili ko interesantni dok nisu skinuli maske...