A i sad piše "istambulski"Halcyon wrote:Da ne pričamo o tome što je nekih dva sata umjesto Istanbul pisalo Istambul...

A i sad piše "istambulski"Halcyon wrote:Da ne pričamo o tome što je nekih dva sata umjesto Istanbul pisalo Istambul...
garant im je uključena autokorekcija novi red veliko slovoanonimnaosoba wrote:
ovo prvo se možda i može zanemariti (mada bi trebalo da budu i precizni), al' nisam znao da se muškarac na kraju rečenice piše velikim slovom
havaz.ba
vrlo mogućeBlack swan wrote:garant im je uključena autokorekcija novi red veliko slovoanonimnaosoba wrote:
ovo prvo se možda i može zanemariti (mada bi trebalo da budu i precizni), al' nisam znao da se muškarac na kraju rečenice piše velikim slovom
havaz.ba
... se je ...Black swan wrote:baš sam neki dan dok sam slučajno gledao tva to inače ne činim primijetio kako i tv voditelji nepravilno pričaju
klasičan primjer je biti ćete još nekoliko primjera kojih se ne mogu sjetiti
ja kad sam skole ucio (a bilo je to podavno) cini mi se da je po nekoj varijanti moglo i istambul, cini mi se da je tada bilo ispravno i jedamput, a vidim da je sada jedanput. al' jezik je ziva stvar, mijenja seErzsebet wrote:A i sad piše "istambulski"Halcyon wrote:Da ne pričamo o tome što je nekih dva sata umjesto Istanbul pisalo Istambul...
Znaci ako im dodje Dynamo madjionicar bice da im je DOLAZILO, bas kao i Mujo, Franjo, Risto...uglavnomja wrote:
pa zavrsava na o![]()
![]()
odmah su dali oglas da traze novinarakaranana wrote:
Hahahah...kako su brzo uklonili stranicu:uglavnomja wrote:evo mogu uzeti ovog iz havaza![]()
"Bosanci u Australiji pobijedili rivala sa 213 poena razlike
Bosanci u Australiji pobijedili rivala sa 213 poena razlike
Omladinski U-16 tim Panteri iz gradića Firstenfeld upisao se u historiju austrijskog, a vjerovatno i svjetskog sporta.
Naime, u utakmici prvenstva Štajerske Panteri su savladali rivalski klub ATSE Grac rezultatom 243:30. Vijest o pobjedi jednog tima sa 213 koševa razlike brzo je prostrujala cijelom Austrijom. Proglašena je apsolutnim rekordom te zemlje, a završila je kao vijest i na popularnom sportskom kanalu Eurosport."
http://www.avaz.ba/sport/kosarka/bosanc ... na-razlike
Sasvim normalan potezplain vanilla wrote:odmah su dali oglas da traze novinarakaranana wrote: